אתגר בשבילכם

אתגר בשבילכם

יש אצלי בארגון מחלקה שעומדת לעבור שינוי בכנס שיתקיים ביום ה' הם יקבלו את המידע הנוגע לכך ואני רוצה לתת להם מתנה קטנה שקשורה בשינוי לאו דווקא "מי הזיז את הגבינה שלי"... משהו אחר זה יכול להיות טקסט שקשור בשינוי עם משהו שמתקשר לזה.. בעלות לא גבוהה. רעיונות מישהו?

bridges

New member
לא נראה כל כך קשור לפורום אבל...

...בכל זאת אני לוקח את האתגר. אני הייתי נותן משהו מתחום הצומח, לסמל את הצמיחה שיש בשינוי. הייתי אפילו מעז לתת זרע ועציץ עם אדמה לשתילת הזרע (אני חושב שיש כאלה ערכות בחנויות משחקים). כמובן בצירוף ציטוט יפה בנושא שינוי וצמיחה. רונן

תודה../images/Emo140.gif

הרעיון ממש יפה ואני אלך בכיוון הזה לקחתי בחשבון שזה לא ממש תואם את מטרת הפורום אבל סמכתי על כך שיש כאן אנשים יצירתיים כמוך שלא יוכלו להתעלם מהאתגר... ולא מצאתי פורום של יעוץ ארגוני. תודה גם לנעמי

נעמי67

New member
אתגר בשבילכם

המחלקה שעומדת לעבור שינוי בנויה מסוגים שונים של אנשים. ביום ה' את תתני לכלל עובדי המחלקה את המתנה הקטנה שקשורה בשינוי .צריך למצוע משהו שיהיה משותף לשינוי הכולל. אולי סדנא קבוצתית שתכלול הכרות קצת יותר רחבה ועמוקה בין אנשי המחלקה. בהרבה מאוד אירגונים עובדים אנשים שאינם מכירים את חבריהם לעבודה, אלא ממקום שיפוטי ומקצועי. אין הכרות עם "דברים" נוספים שהיו רוצים שידעו עליהם או על תחביבים או כישרונות שאפשר להביא אותם לידי ביטוי גם באירגון. אנשים נוטים להגיע לעבודה ולהביא רק את ה"מעטפת החיצונית" . פתיחות ואיפשור דווקא לאנשים שפחות באים לידי ביטוי יכול לחולל שינוי ומיזוג כלל הכשרונות של עובדי המחלקה יכול להוות כוח גדול יותר . בהצלחה, נעמי

אני דווקא חושבת ההיפך.. ../images/Emo13.gif

הזדמנות מביאה לשינוי, רק שאת ההזדמנות צריך לזהות כדי לשנות. כך לפחות לי קרה בתקופה האחרונה..

למעלה