"אתגר" בקשר.

"אתגר" בקשר.

היי לכולם :) בעקבות דיון מעמיק עם חברים עלתה שאלה שהחלטתי לשאול אותה גם פה.

ישבנו ודיברנו על "לאתגר" את הבן זוג, כלומר- לא בקטע של אתגר פיזי(בנג'י, צניחה חופשית וכו') אלא אתגר יותר אינטלקטואלי, איך אתה מושך את בן הזוג שלך ביחד איתך,גורם לו להגיע למקומות חדשים, להתפתח איתו ביחד, להיות הכי טוב שהוא יכול (כנל על עצמנו והקשר).

אז לשאלה האמיתית-
אתם עושים את זה?
איך עושים את זה בכלל?
אם כן, באיזו דרכים? דוגמאות בבקשה!
חושבים שזו משהו הכרחי בקשר?

אם בא לכם לפרט מקרה ספציפי אשמח :)

תודה!!

Megie

New member
היי

זה כ"כ לא חד משמעי!
האתגר משתנה בין קשר לקשר, בין אנשים עם אופי כזה לאופי אחר..
אין פה חוקים..ואם היו-זה לא היה הופך לאתגר-אלא משהו ידוע וברור שכולם פועלים לפיו.
בעייני, ברגע שלא פותחים את כל הקלפים מההתחלה-אלא שולפים אותם לאט, משאירים מקום לעיניין ולסקרנות, משלבים הרבה הומור ונושאים מעניינים, מקשיבים ונותנים את האמת מההתחלה- שם ה'עיניין' הזה נמצא... אם הצד השני לא מתאים לנו, לא משנה כמה נקפוץ, לא יהיה עיניין... כשיש כימיה, יש עיניין..השאר, פשוט זורם כי ההתאמה בין השניים מייצרת את אותה זרימה

noclue2

New member
היי

אני חושב ל"אתגר" את הקשר זה נכון וזה כן הכרחי, עם הזמן הקשר עם האקסית שלי איבד החוזק, לא הייתה משיכה ולא היה שום עניין כאילו אנחנו מכירים אחד את השני ואין עוד על מה לדבר, לא יזמתי ולא השקעתי בקשר הייתי כמו על טייס אוטומטי וכל אחד נראה לשני כמובן מאליו ולא הייתה יותר אהבה.
למדתי מהטעות הזאת קצת מאוחר - אני יכול לתת דוגמאות מה כן הייתי עושה כדי להוסיף עניין לקשר ארוך טווח עם אותה שגרה.
להפתיע את הבת זוג בזמן הכי לא צפוי שיש , למדתי שהשקעה של מחשבה וכתיבת מכתב או ברכה שווה יותר מכסף ומתנה שסתם קונים.
לתכנן תוכניות שוברות שגרה כמו חופשה קלה או טיול למקום מיוחד.
וסתם להיות קשוב ואופטימי תמיד...
שבוע מעולה:)

למעלה