אתגר בחולון

פילפולה

New member
אתגר בחולון

עשיתי חיפוש במנוע של הפורום וחוץ מהבלאק לא עלה בחכתי למצוא איזה מקום מעניין. למישהו יש רעיונות לארוחת צהריים [באמצ"ש]-רצוי עסקית-בחולון? ובקשה אחרונה:מקום שלא מתבסס על פירות ים או בשר לבן או משהו דומה לזה [כמו מארבו]. תודה

bruno01

New member
הלוואי שהיתה בחולון מסעדה שמתבססת על פירות ים

או בשר לבן
לצערי אני לא ממש יכול לעזור לך עם מסעדות בחולון, כי אין ממש כאלו. יש סניפים של כמעט כל רשתות הקפה הגדולות ויש את מסעדות הקניון הרגילות בקניון חולון. מול הקניון, במדיטק יש בית קפה/מסעדה איטלקית פשוטה שנקראת טיפו. יש שם עסקיות בצהרים. האוכל לא מדהים אבל סביר. המקום לא כשר, אבל אין שם לא בשר לבן ולא פירות ים. חוץ מזה, יש מבחר של פלאפליות/פיצריות ברחבי העיר, אבל לא הרבה יותר מזה. אני הייתי נוסע מרחק קצר אל מערב ראשון, שם יש מבחר גדול הרבה יותר, בעיקר באזור הסינמה סיטי/רחוב סחרוב.

SHIRLEYNO

New member
מצטרפת להצעה

של ברונו לנסות בראשל"צ או יפו שצמודות לעיר. לפני חודש הייתי במצב דומה עם חברה בחיפוש אחרי מקום טוב לאכול וכל שעלה בידנו זה בתי הקפה של הרשתות .. התפשרנו על קפה ג'ו בקניון חולון .. לא משהו אש בכלל.

שירלי6

New member
יש את קפה גן סיפור

אני טרם ביקרתי, אבל חברות אמרו שטעים ונעים. מעבר לזה, יש את טיפו שהיא נחמדה, לא מעבר. אם את בקטע של סלטים אז יש את אידלסון במוזיאון.

למעלה