אתגרי חודש מרץ :

אתגרי חודש מרץ :

1) להישאר שפוי, מרוב חום כבר נשפך המוח... 2) להמשיך לחייך לילדים למרות שאתה מזיע בטירוף ומתפוצץ לך הראש מהחום! 3) לנשום... לנשום... (עדיף בחדר עם מזגן על 23 מעלות) 4) להבין שלפעמים 5 שעות זה מספיק שעות שינה ללילה... 5) לא להתאכזב אם התקלחת, הסתדרת, לבשת בגדים יפים וחמש דקות אח"כ הכל נדבק אלייך... 6) לאכול כמה שיותר ארטיקים. וגלידות. 7) אם לך חם- גם לבובה חם. להבין את המצוקות שלה ולעודד אותה לספר לך על כך. עכשיו תורכם להוסיף.

את גדולה ../images/Emo6.gif

החום כל כך בלתי נסבל, שהמוח נמס. כך שנראה לי שמיצית את הרוב (הכל) לא נורא מחר אחרי הצוהריים יום שלישי גג זה ישתפר. מישהו מתכונן לפסח??? ניקיונות????הופעות??? מישהו מכיר דברים שווים לילדים לפני ליל הסדר????????

נראה לי שהאתגר העיקרי הוא שהפורום יתעורר

לחיים סוף סוף
לאן נעלמו כולם????????????????????????????????????????????

לנקיונות????????הופעות???????

אנשים מנקים את הבויידם??
לכן אין להם זמן להכנס לפורום תריסים לא כדאי יש עדיין סופות חול

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif העיקר שאת תמיד מצליחה להעלות חיוך

על פני!!! אני גר באזור הים כך שבימים אלה ממש לא מומלץ לנקות שום דבר... 20 שניות והכל מאובק ומלוכלך שוב
אז אני מחכה עם זה. הופעות? מכיר! ביום שני הייתי בטבריה אתמול בהדר יוסף היום בקיבוץ בדרום מחר בנהריה מה נשאר????!!!!! פורום אז חבובית פה, את, גליתוי, ליאורה, חגית מהמדבר,אני ואיילה ששבה והצטרפה אלינו מה עם כל השאר

גם אצלנו בדרום ירד באופן מרשים

כשיצאנו מתחרות הגו'דו הכל היה רטוב וירד עלינו גשם הבת (כיתה א') קיבלה בתחרות הראשונה בחייה מדליית ערד (ניצחה 2 בנים, היו מעט בנות) גאווה למשפחה

למעלה