אתאיסט יקר....

אתאיסט יקר....

ראיתי ששאלת בעניין אלוקים.... יש לי כמה הערות חלק לך וחלק לאחרים... אז ככה. אתה שאלת אלוקים, האם אתה קיים? בורא שמים וארץ (זה ניק של אחד מחברי הפורום.) ענה לך- לא אולי, בטוח! שאלת אותו.. לא יאומן, יש לך הוכחה?? אז אני אומר לך שיש לי הוכחה ואני בטוח. ועכשיו יש לי שאלה אליך. ואני מבקש שתענה לי וברצינות זוהי תשובה של מילה אחת. יש לך שכל?.... מקור לא נודע כתב לך שלא כדאי לך שהוא יראה לך את קיומו אני אומר לך ואני בטוח שאתה כבר רואה את קיומו באיזה נקודה בלב (שדרך אגב על הנקודה הזאת רוקד המצפון). ואני אומר למקור לא נודע שכדאי מאד שהוא יראה לו את קיומו כי זה מה שהקדוש ברוך הוא רוצה תתבונן בתפילה ותבין על מה אני מדבר. ואץ קוצץ יקר למה נראה לך שלא למחוק? זה אומנם שאלה חשובה מאד אבל כאלה שאלות שישאל אותך במסרים.... יבוא מצב שהאתאיסט היקר ישבש לאנשים את אמונתם לא חבל?!.... ודרך אגב תשובה ממך לא ראינו. ודו``ק. והערה אחרונה... פלמוני 777 אל תראה עצמך כאלו אתה בקיא בכל התורה כולה תעיין שוב ברמבם ותבדוק את הוכחת הבורא. אל תבלבל את המוח ואם אתה לא מבין רמבם תשאל אנשים ואם יש לך בעיה אתו תקח רב אחר.... אולי זה עמוק בשבילך יש לך מספיק ספרים שמוכיחים תפסיק לבלבל ת`מוח. בקיצור שיהיה לכולכם הרבה הצלחה ושהבורא יעזור לכם ותעבדו אותו בשמחה ברצון ולא לשכוח באהבה. ושאף אחד לא יקח פה משהו אישי. ועוד בקשה מההנהלה לא למחוק הודעה זו! ולסיום אני מזכיר לך אתאיסט שתענה לי על שאלתי, האם יש לך שכל?...

אתאיסט יקר ואהוב

אני חולק עליך כי לדעתי אתה אדם חכם ומלא תוכן. וגם שנון. אני שאלתי אותך ברצינות אבל ענית לי בהומור קודח. מקוה שהבנת לאן אני חותר..... ראיתי שאתה כותב למשהו במסרים שתגיד לו במסרים מה גרם לך לכפור.... זה אפשרי שתשלח לי מסר לנושא?

שיהיה לך לילה טוב...

ותצליח... דרך אגב קראתי את הבלוג שלך שייט שכזה. (לא הבנתי את המסר בסיפור אבל לא משנה)

א. אני בת!

ב. כוונתי היתה שלעיתים כשאדם כופר הקב`ה מביא עליו כל מיני איתותים. ג. מי שאמונתו מושרשת וחזקה, דבריו של אתאיסט זה לא ישפיעו עליו. ד. דיברת יפה מאוד, ישר כח!

הבנתי.

מכל מקום.... עדיף שבורא עולם יראה לו שהוא קיים. גם אם מדובר בכופר הכי גדול עדיף שהבורא יכנס בו גם אם זה כואב וזה בשביל שישוב אליו וילך בדרך הישר. אז בפעם הבאה תדייקי בלשונך..... (כי אפשר לראות את דברייך גם בתור כפירה ר``ל). בהצלחה!,..

והגיע הזמן שכבודו יתחיל ללמוד לקרוא

ובמקום להסתמך על אחרים, עיין ספר המורה נמצא ברשת. ותן לאצבעות ידיך ללכת במקומך בחלק א פרק עא, ופרק טז מחלק ב. ולהללו החוששים מעירעור אמונתם, שיפסיקו לנפנף כאילו האמת נמצאת רק אצלם! ומי שטוען על סכלות האפיקורסים, ודעתם המשובשת מוזמן להוכיח את מציאות הבורא

אזיי מוטב שכל אחד יחיה את האמת שלו

ויהיה שלם עם עצמו. וכשם שלא מפריע לי שהנך דתי, כך אתה צריך להכניס בראשך שישנם שכאילו החושבים בהיפך מאותם אמיתויות שהנך אוחז בהם. ולא תמיד תוכל להביא את עמדתך בכור המבחן.

חולאהבה

New member
אין לי בעיה שתיהיה חילוני

מצידי תתנצר.... אבל כואב לי שאתה מלכלך על האמת שבי ועל אבא שלי שבשמים.

אזי שנציגי האל יפסיקו עם אותו רגש

מתנשא שכאילו האמת והצדק רק איתם, ועימם תמות חוכמה. ואף כי מי שהספיק להתכתב עימי במסרים יכול להעיד שאני נמנע מלהתווכח על אמונות ודעות, מלבד עם אתאיסט שהוא ממילא חילוני. ורק בכדי שלא יגידו שכאילו אין לחילונים מה לענות ע``כ שרבבתי תגובה זו המפקפקת במציאות האל

גם אני איני מתווכח

במיוחד שזה לא יעזור וגם שזה יכול לפקפק את אמונתם. אבל אתה אח יקר שאדם כותב פה איזה שאלה ואתה מוסיף לו איזה קטע שנגד הבורא אז זה הורס אותו אז למה?... ועל אלה אני משיב... אח יקר אתה לא היחיד שחילוני,... אתד בדקת את היהדות על רגל אחת יש כאלה שלאחר שחזרו בשאלה בדקו לפרטי פרטים... ולא הסתמכו על רב אחד.... וד``ל.....

אץ קוצץ

New member
כבר ענו לך בשרשור

איך השאלה "אלוקים האם אתה קיים?" מערערת את אמונתו היציבה של מישהו ? ואם כן אז אמונה עלובה יש לו

טיפש

ואם האמונה של אחד מכאן עלובה ומפוקפקת זה יכול להרוס לו ואם זה ככה אז תסגרו את הפורום.....

למעלה