אתאיסטים../images/Emo26.gif
הגיע הזמן שאתם תענו על שאלות בקשר לתיאוריה שלכם אז הנה כמה:
א. בחירה חופשית: אני לא מבינה גדולה במדע, אבל לפי מה שהבנתי מאחד האתאיסטים פה הוא שלאדם אין נפש. האדם דומה למחשב רק הרבה הרבה יותר משוכלל. אם כך האם אפשר להגיד שאם יש לאדם בחירה בין תפוח לבננה הוא בוחר בבננה כי יש לו יותר כך וכך חומר מסוים במח? ז"א שאדם לא בוחר כלום אלא מונע בדרך מקרית. כנ"ל לגבי אדם שגונב , אונס, רוצח? כמו שלמחשב אין בחירה, רצון אלא הוא פועל עפ"י נתונים כך גם האדם, לא? ב.אנחנו בסה"כ אנשים קטנים שהגענו לעולם באמצע "סרט" של מיליוני\ מיליארדי שנים למאה שנה. למה שאני ישתדל לתרום, להשפיע, להיות מוסרית וטובה? למה שאני לא יעשה מה שמתחשק לי? הרי אושר אמיתי אין בעולם כזה מלא בצרות, אסונות ועוגמות נפש מי שחי כדי לחפש אושר יכול להתאבד ברגע זה. מה אני בכלל- זבוב קטן שנופל מצד לצד ביקום הענק הזה. בשביל מה להתאמץ כ"כ במילא עוד 80 שנה לא ישאר ממני כלום. מה העניין הגדול אם אני עושה x או y אם אני במילא גומרת באותו מקום. הנאות בחיים אין. זה הרי ידוע שאנשים לעולם אינם שבעים, כמה שיש להם הם רוצים עוד. מה החיפוש חסר המנוח של אנשים לדברים מסטיים, "רוחנים"? מאיפה מגיע הרצין הזה לכאלה סוג דברים אם האדם הוא בסה"כ מחשב ענק?
הגיע הזמן שאתם תענו על שאלות בקשר לתיאוריה שלכם אז הנה כמה: