אתאיזם

אתאיזם

אני בעצמי אתאיסט אבל אתם חייבים להסכים שרשומים כמה דברים גאוניים בתנך כגון: דיוק מולד הירח הרבה לפני שהיה את כל המכשור המשוכלל של היום ועוד הרבה דברים שאני לא יפרט פה רובם של חוקי הדת בנויים על ברירת מחדל שזה אמונה וכל דתי שתשאל אותו משהו שלא יהיה לו תשובה יענה לך בגלל זה אמונה אם היית יודע בוודאות שיש אלוהים איפה חופש הבחירה? היית עושה הכל מפחד. לסיכום אני לא יודע אם יש אלוהים או לא בכל אופן החיים קצרים ההווה הוא שלנו ,אין עתיד אנחנו יוצרים אותו מרגע לרגע. ולדעתי אדם יצר את אלוהים כדרך פסיכולוגית להתמודד עם המוות (הפחד מהלא נודע).

preacher

New member
אתה אתאיסט אבל עדיין נפלת קורבן

למכונת התעמולה של המחזירים בתשובה. מולד הירח לא נכתב בתנ"ך אלא ב...גמרא נדמה לי, ובכל אופן היהודים למדו אותו מהבבלים שחישבו אותו (לא מדדו! חישבו!) בעקבות תצפיות של מאות שנים.

Piren

New member
pfft

You mis-titled yourself .. you are not an atheist... rather an Agnostic An atheist.. doesnt question whether god exists or not.. he KNOWS it doesnt Adding to that.. an Atheist (especially a former Jewish one) would see the bible for what it really is - A fiction story STOLEN from other cultures.. full with psycho bable.. and a laymen's guide to science P.S - while the jewish calendar (which is based on the babylonian one) is nice.. it's not even close to being accurate ... an addition of a WHOLE month every few years kinda points that out obviously The funny thing is - its wrong from it's basis... a calendar based on moon cycles.. which is meant to describe our rotation around the sun.. is just stupid

s u p e r mind

New member
LOL

I think this guy is a weak atheist. Because acording to his explanation, he don't state for a fact that there is no God, but he does find the concept irrational because it does not fit to his outlook about the universe.​

preacher

New member
שזו, מבחינה פילוסופית, עמדה יותר

טובה מאתאיזם "חזק", כיוון שמה לעשות, לא ניתן להוכיח שאין אלוהים ככה שמבחינה לוגית ופילוסופית אם תטען שבטוח אין אלוהים אתה טוען משהו שאין לך ידיעה ברורה עליו.

yair abitan

New member
אם תרצה אביא לך את המקור...

לא זוכר את שם הרב אבל הוא אומר שהוא קיבל במסורת ממשה רבינו את מולד הירח תגיד ואביא לך את המקור.

preacher

New member
אני יכול לספר לך שאני קיבלתי במסורת

את מולד הלבנה מולד החמה ומולד כל כוכבי שמיים עוד מהדינוזאורים. ואם אתה רוצה מקור אני יכול לכתוב לך את זה בספר ולספר לך איך קיבלתי אותו מסבי זכרונו לברכה, שהיה צדיק גדול ואתאיסט גמור.

yair abitan

New member
אתה צודק ,

אבל לך אין מסורת שלי יש , יש לי את שמות האנשים תאריכי לידה ופטירה מדויקים ,איפה גרו ובמה עסקו . כמו-כן אין צורך להרחיב באמיתות ספרי הקודש.

s u p e r mind

New member
לגבי מולד הירח...

הבבלים היו חלוצים בתחום זמן רב לפני כתיבת התלמוד.

אפרופו,

תמשיכו לעקוב אחרי הפרסומים ב"חופש". לבי מנבא לי שאי"ה בע"ה במהרה בימינו אמן נזכה לראות מחיצה סופית של הקשקוש המחב"תי הזה.

באהבה1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifפה מתגלה השקר במלואו!!!

אל תקבלו את הטענה! לא חשוב כמה הגיון יש בה! כי "בקרוב נפיל" את הטענה הזאת! אתה מבין??? אל תקבלו את ההוכחות של התורה! חכו עוד כמה שנים ונמצא תירוצים... תמשיכו ככה!!! תגיעו רחוק... נ.ב: הנה עוד הוכחה! אין פשע מאורגן חרדי! אין סוחרי סמים חרדיים! אין רוצחים חרדיים! למה???

L7

New member
החברה החרדית מסתירה ומרמה וכופה

כמו החברה המוסלמית הפנאטית.

באהבה1

New member
כמה אפשר להסתיר? כמה???

למה אין מאפיונר חרדי אחד??? סוחר סמים אחד??? כולם מתחבאים כל כך טוב?? תעשה טובה...

L7

New member
אם אכבול את ידיך לא תבצע עברות תנוע

תנועה כי לא תוכל לנהוג. מה דעתך על אמצעי זה לצימצום תאונות דרכים. לחופש יש מחיר. לכבלים יש יתרונות. צריך לשקלל.

Piren

New member
are you sure?

http://www.hofesh.org.il/crime/crime.html http://www.hofesh.org.il/yoman/stats/02/drugs.html BTW.. i have yet to hear a report about a criminal who's an atheist ... seems like all of the criminals believe in god... even what you call Chiloni.. believes in god ...

למעלה