אתאיזם ואני.

דב מאיר

New member
עיין ב

http://www.google.co.il/search?q=cache:ZVUOW-jG2GgJ:www.bgu.ac.il/html/dover/news/1050229253.shtml+%D7%AA%D7%9C+%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91+%D7%9E%D7%96%D7%A8+OR+mazar&hl=iw&lr=lang_iw&ie=UTF-8 www.bgu.ac.il/html/dover/news/1050229253.shtml - 14k www.ynet.co.il/home/1,7340,L-869-11083-3824967,00.html - 49k

L7

New member
רונן, סיפוריך מעייפים. ספר על מושא

סגידתך ולא על מעשיות רבניך. אלוהים הוא היסוד הרעוע של אמונתך. מכאן צריך להתחיל. את מעשיות הרבנים שמור למאמינים.

Tal_Ya_Tal

New member
וולדו אמרסון אומר:../images/Emo150.gif "האדם הוא

אלוהים המשחק את הכסיל" L&L TALYA

bflygirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח לא מאמינים אבל כל היום מתעסקים בלהוכיח שהוא לא קיים באמת חיחיחיחיחיחיחיחיח אני מצטערת שאני מגיבה ככה אבל ככה אני מרגישה הצחקתם אותי לאלה שיהיה לכולם יום ~Wicked~

dafnaleh

New member
יקירה

אני מאושרת שהצלחנו להצחיק אותך. יש אנשים שלדעתם האמונה באלוהים וההתעסקות בדת מעכבת את התפתחות המין האנושי בכך שחלק גדול מהאנשים מקדישים את חייהם לעבודת אל, שלדעתנו לא באמת קיים. הדת אוסרת לעיתים שאילת שאלות שיכולות להוביל להתפתחות מהירה יותר. בנוסף לזה, יש אנשים שרוצים להחכים ולדעת יותר, למרבה הפלא. ויש אלה שרוצים "להאיר" את עיניים של אחרים, במה שהם חושבים שהיא האמת.

bflygirl

New member
אבל למה שלא כל אחד יחיה לפי אמונתו

שלו? מה רע בזה? מי שבוחר בדת ובוחר לא לשאול שאלות, זו הבחירה שלו מי שבוחר להיות בדת ובוחר כן לשאול שאלות, זוהי גם בחירה שלו מי שבוחר לא להתעסק בדת, זוהי גם בחירה שלו מי שבוחר לשלול את הדת, זוהי גם בחירה שלו מי שבוחר להאמין באלוהים כדי להיות אופטימי ומלא תקווה, זו בחירה שלו אין אף אחד למעשה יודע את האמת גם לא אני וגם לא את האמת בנושא הזה היא לא עובדה מוצקה כברזל אין אמת יחידה או שיש "הרבה" אמת הבחירה היחידה היא של האדם

dafnaleh

New member
וגם

ומי שבוחר לפרסם בפורום אתאיזם ודת בתפוז את דעותיו- זו הבחירה שלו. ומה רע בזה?

bflygirl

New member
שום רע! רק שזה הצחיק אותי ההתעסקות

הזו בלהוכיח משהו שלעתך במילא לא קיים אם את מאמינה במשהו אז מה הקטע? את מאמינה בו מה אכפת לך מאחרים? זוהי האמת שלך זה מה שאת צריכה בשביל חיים שלמים בחיים שלך זה כמו לנסות להוכיח שאי אפשר להחזיר את הזמן לאחור או להוכיח שאין פיות, שאין רוחות ועוד ועוד ועוד....

bflygirl

New member
אכפת לך מאחרים? אז תני להם לחיות

את חייהם כמו שהם רוצים!!!!!!!! ותאהבי אותם כמו שהם מגיע להם

dafnaleh

New member
אני אוהבת מאוד את משפחתי

ואת חבריי הדתיים. אני לא כובלת את ידיהם, אלא נותנת להם לעשות כל שברצונם. בדיוק כמו שאני לא מכריחה אותם לקרוא את הקטע הנ"ל.

bflygirl

New member
אז כנראה שפירשתי אותך לא נכון

מעניין, למה מיועד בכלל הפורום הזה

'אתאיזם ודת'? ומדוע אנשים נכנסים אליו? אולי עדיף לסגור אותו?

bflygirl

New member
למה? זה אחלה פורום מעניין

אחרת לא הייתה פה כל כך הרבה היענות

אם כך, במה נופלים

הגיגיה של דפנהלה מהגיגיהם של השאר? כל אחד כאן מנסה לשכנע אחרים בצדקת מחשבותיו. לא כך? מי שאמונתו מספקת אותו, אין לו שאלות וספקות, ובקיצור טוב לו, פשוט אינו חייב לבוא לפורום הזה. מי שפוחד מהגלים החזקים אינו חייב להיכנס לים - שיישאר ביבשה. מי שכיף לו לגלוש בגלים שיעשה זאת מרצונו. העיקר לא להכריח אף אחד להיכנס למקום בו אינו מרגיש בנח, ולא נראה לי שמישהו כאן כופה משהו על מישהו.

bflygirl

New member
אז בעצם אתה רוצה לסגור את כל הקהילו

הקהילות? פורום=דיון!!!!

למעלה