אתאהבתי

Jan22

New member
דגם מצויין לשימושים משרדיים ...

מומלץ מאוד לשדרג ל512MB לעבודה תקינה תחת XP (אפשר לסחוב עם 256 , אולם תרגישי את ההבדל בין לבין !) .

Udidi

New member
קצת חלש

המחשב מחברה טובה אבל קצת חלש. מעבד סלרון 1.5 לא מתאים למישחקים ולתוכנות גרפיות. בישביל Office הוא בסדר (WORD EXCEL) כמות הזיכרון גבולית. אם אפשר לקבל 500M זיכרון בתוספת סבירה (250 שח) אז זה מומלץ. גודל הדיסק גבולי. אם תורידי הרבה שירים \ סדרות טלויזיה וגם יש לך מצלמה דיגיטלית אז הדיסק יתמלא בתוך שנה וחצי. כונן בדיסקים צורב רק CD וקורא DVD. לא צורב DVD! המחשב כולל מנגנון להתקשרות לרשת אלחוטית מהדור החדש. המישקל והגודל לא מתאימים למי שמתכוון לקחת את המחשב לחו"ל או יום יום לאוניברסטה. קצת כבד וקצת גדול. המחיר סביר.

Fianakh

New member
...

בעיניין המשקל אהבתי...מספיק קל בשביל לא להתעצל לקחת בבוקר לאוניברסיטה.... בעיניין המעבד ...לפי מה שהבנתי סלרון 1.5 שווה ערך ל פנטיום 2??? האם זה נכון, ואם כן אז זה בעיה כי השדרוג למעבד יותר חזק עולה 1,500 ש"ח, אז לא עשינו כלום...יוצא לי יקר מידי... זיכרון זה לא כל כך בעיה לשדרג...(מבחינה כספית אני מדברת....) בעיניין הצורב, בהתחלה רציתי בכלל בלי קונן אלה רק עם USB, אבל אז חשבתי....איך אני אתקין משהוא על המחשב? בעיניין צורב הDVD, אני לא בן אדם של סרטים אז זה לא קריטי.... ומה שהכי חשוב לי...האינטרנט האלחוטי??? האם יש לו אחד ....האם לזה התכוונתה, כי לעומת כל השאר זה מאוד קריטי... תודה על התגובות נשיקות פיאנה.

יאיר B

New member
פיאנה,

המשקל סביר יחסית לגודל המסך שלו. רוב הסטודנטים עובדים עם מחשבים בסביבות המשקל הזה. סלרון 1.5 הרבה יותר חזק מפנטיום 2 (היה לי כזה בשנת 1998...). כמו שנאמר: ליישומים משרדיים זה טוב מאוד. ליותר מזה (גרפיקה תלת ממדית בעיקר), העבודה תהיה מעיקה עד לא יעילה בכלל. זיכרון מומלץ בחום לשדרג ל-512MB (יעבוד יותר טוב). CD - כדאי שיהיה במחשב (להתקנות למשל, אבל גם כדי לגבות דברים). צורב DVD זה טוב אם רוצים לצרוב סרטים או לגבות המון חומר (בדיסק של DVD נכנס 4.7GB). יש מחשבים שאין להם כונן אופטי בכלל, הם קלים מאוד, אבל אם רוצים לעשות משהו ממה שכתבתי, צריך לקנות כונן חיצוני (עוד כסף...). אינטרנט אלחוטי יעבוד במחשב הזה טוב מאוד (הוא תומך בכל האפשרויות שקימות כיום). השורה השלישית במפרט שקישרת אליו מתייחסת לכרטיס הרשת: "כרטיס תקשורת אלחוטית Lenovo 11a/b/g" יופי זה עניין של טעם, מה שיפה בעינייך...

Jan22

New member
סלרון לא שווה ערך לפנטיום ..

אלא מיועד למשימות פחות כבדות ממה שהפנטיום מתמודד איתן ; לכל הקשור במשימות של אופיס ,גלישה ,סרטים ,מוסיקה ,תוכנות משרדיות (רישומים וכו') מעבד הסלרון יתאים ,אולם לכל הקשור למשימות של משחקים ,גרפיקה ,עבודה עם תוכנות של עיצוב גרפי ,קידודי קבצים וכד' - מעבד פנטיום עם זיכרון של מינ' 1GB! אנטרנט אלחוטי ? יש לו ,כמובן ,במפרט מצויין A/B/G - סוגי פרוטוקול ! צורב ? מומלץ שיהיה צורב פנימי ,מכיוון שזה לא הכי טוב בעולם להתנייד עם צורב חיצוני !

YossXP

New member
לפני שאת מתאהבת סופית...

שימי לב שהתמונה באתר שהבאת היא לא של דגם ה-C100 אלא של ה-N100. אבל, לגבי המפרט, ה-C100 עם מעבד הסלרון יענה על כל הצרכים אותם ציינת ללא כל בעיה, בנוסף, יש לו מספר נקודות חזקות כמו המקלדת המרווחת וזמן הסוללה כאם תוכלי למצוא סקירה מלאה של מחשב ה-C100

Fianakh

New member
הוא לא כזה יפה...

הם "סידרו אותי" עם התמונה...אתאהבתי בו בעיקר בגלל היופי!!!

למעלה