אש שבשמים יקירי.

אש שבשמים יקירי.

אני לא יודע אם מותר או אסור.
אבל אעז, אתחצף ואשאל.
יש לי ידידה חמודה שלא יודעת איזה מזל היא. נפלה בין הכיסאות. תאריך הלידה שלה הוא 22.12.1974 נולדה בת"א בשעה 10.00 . היא גדי כמוני או קשת כמו אישתי לשעבר.
ים
ות, מיקי

וואו, ממש מדהים.

אני בשיעור עם תלמידות. עשית לנו בום. תצ'מעי יש לי מעריצות בזכותך. אני רואה כי הירח בטלה. תגידי כן, ואיפה האופק? איך אני מזהה אותו? יוווווו אוהב אותך ותודה ענקית.

גילי לא פה אז אני אענה במקומה...

הירח אכן בטלה האופק בדלי - איפה שהקו השחור המעובה נוחת בצד ימין של המעגל.

היי כותומה.

הייתי עד עכשיו בשיעור, בתקופה שלי היינו צריכים לצייר מפה וזה לא היה קל. מאז שכחתי הכל
בכל אופן תודה רבה לך
מיקי

איזה בית 8, אלוהים ישמור!

הבית הזה הוא נקודת מפתח עיקרית במפה, וזה אפשר להגיד כבר ממבט ראשון.

pocahontas2

New member
וגם דגים בעצם בלוע? ובכלל במפה הזאת

בית 11 ו12 נמצאים באותו מזל או שזה נדמה לי?

כן

זה תמיד ככה עם מזלות בלועים. זוג בתים מסויים מכיל בתוכו 3 מזלות (במקרה זה, ציר 1-7) וזוג בתים אחר מתחיל ונגמר באותו מזל (במיקרה זה, ציר 5-11). בכלל, מזלות בלועים הוא נושא קצת לא נעים... אבל לא משהו שאי אפשר לעבוד עליו.

די הפחדתם אותי.

אתם יכולים להפסיק לדבר אסטרולוגית ולדבר עברית. סיפרתי לה על הפורום והיא תיקרא בבית. תרגמו הכל מהר יבלועים

זה בסדר, גם לי יש מזלות בלועים במפה

זה לא אסון. אם תשים לב, המפה מחולקת ל 12 מזלות (המעגל החיצוני) ול 12 בתים (קווי ההפרדה), כך שיוצא שכל מזל חופף פחות או יותר לבית. המזל שפותח את הבית הוא המזל שקובע את הגישה שלו (תזכורת- הבתים אחראים על התחומים הספציפיים במפה, לדוגמא: בית 2- רכוש, ערכים וכל מה ש"יש" לבעל המפה, בית 3- תקשורת והשתלבות עם סביבה קרובה וכו') לפעמים, במפות מסויימות, יוצא שבית מכיל בתוכו 3 מזלות, כלומר הוא נפתח במזל מסויים (שקובע את הגישה שלו) מכיל בתוכו את המזל הבא בשלמותו ונסגר במזל הבא אחריו (שכבר קובע את אופיו של הבית הבא). כפועל יוצא מכך, ישנו מזל שאין לו "עוגן" במפה, כלומר צד שקשה לממש ולהוציא החוצה. גם המזל הקוטבי לו יבלע בבית שממול. ציר שנבלע הוא ציר שקצת הולך לאיבוד בביטוי הכללי של המפה, שהגישה אליו לא פשוטה. כמובן שאם יש כוכבים במזל הבלוע, זה משפר את המצב.

שאלה תם.

האם המספרים במרכז המפה מסמלים את הבתים? כלומר בבית 11 ובית 10 יש בהם 3 כוכבים? ביחד 6 כוכבים?

כן,

רק שבבית 10, אחד הסימנים אינו פלנטה אלא "ראש דרקון"- צומת צפוני של חיתוך מסלולי השמש והירח- אחד מנקודות החיתוך על המפה. הסמל שלו הוא זה שדומה לסמל של מזל אריה (למרות שאין קשר ישיר בניהם).

כתומישמיש בבקשה ../images/Emo13.gif

יש הרבה צורות חלוקה ... הינה חלק 4 הבתים ראשונים עוסקים בעיקר באני, עצמי ואנוכי. 4 הבתים שלאחר מדברים על הדיאלוג של האני והאחר 4 בתים אחרונים מדברים על האני והיקום. הצד המזרחי של המפה - הצד הפעיל באדם, איך הוא מתפעל את עצמו הצד המערבי - איך הוא מתופעל ע"י אחרים. החלק העליון במפה - שעורים שנקבל מבחוץ החלק התחתון במפה - שעורים פנימיים. בית 1 - מדבר על אישיות האדם והילדות שלו. בית 2 - ערך עצמי ואיך בכלל אנחנו מעריכים את העולם בית 3- עוסק בתקשורת וחשיבה, לעיתים מדבר גם על אחים ואחיות בית 4 - מספר לנו על הבית והשורש של אותו אדם ועל האבא. בית 5 - ביטוי עצמי וקריירה. בית 6 - עבודה ובריאות בית 7 - זוגיות, ואויבים בית 8 - סולם יצר היצירה בית 9 - אופקים חדשים בית 10 - היעוד בית 11 - סטטוס חברתי + תקוות וחלומות בית 12 - תת מודע וסיום תהליכים, לעיתים גם את החוויה של ההריון. שיהיה רק טוב
במקום שיש אהבה יש הכל

תודה רבה ../images/Emo24.gif ו....

תוכלי אולי להסביר קצת יותר את משמעות הבתים 8 ו-9? לא כ"כ הבנתי...

בשמחה ../images/Emo24.gif ו....

בית 8 : בית 8 ע"פ הקלאסיקה הוא בית מיימי, בתי המיים מייצגים בעצם את ההתנסות הרגשית. בית זה מייצג צרכים לבטחון רגשי ונפשי. המיניות מאופיינת ע"י בית זה ולא ע"י האינסטינקט אלא ע"י מציאת המקום הבטוח עם האחר, יש כאילה ש"מרוויחים" את הבטחון שלהם ע"י סקס. מכיון שהוא יושב במולות לבית 2 שאחראי בעצם על הערך העצמי שלנו כאן נוכל לראות איך נרכש הבטחון . הבית הזה מסמל את הרצון להגיע אל השקט הנפשי והרגשי המקום הבטוח מכל התשוקות והאינסטינקטים הראשונים (סולם יצר היצירה). 8 - סימן האין סוף ... בית 9: ע"פ הקלאסיקה בית אש, בתי האש עוסקים בגישה חיים, התנסיות ונסיונות ע"מ לחוש את החיים. בית זה עוסק בלימוד הקשרים של מי אני ועל מי אני יכול לסמוך. פילוסופיית חיים, אנשים עם בית 9 חזק לפעמים הופכים לאנשי רוח "גורו" למינהם, ובכלל בית זה מדבר על לימודים. הית שייך למזל קשת ... יופיטר, לבדוק איפה הגבולות וללמוד לפרוץ אותם. מקווה שיצא ברור

למעלה