אש"מ

אש"מ

באמת לא מבין איך אתם באמת יכולים להעריץ את ההיפופוטמים האלה!!! בחברה מתוקנת כמו שלנו אסור שילדינו יראו דברים כאלה!! מספיק שלי הם הרסו את הילדות.. תנו לי לפרט מדוע הם נזק לאומי חברתי אקונומי: 1. היפופטמים מדברים וקנגרו מזוייף רודף בצע אין גבול לשחיטות ולאשלייה. 2. הם בדיוק כמו הטלטאביז! חסרי מין! מעודדים בייסקסואליזם ופגיות בחברה שלנו.. 3. מומין אמא אין גבול להשפלה שאישה אחת יכולה לספוג.. מומיןאמא עושה הכללללל בבית ואפילו לא מתלוננת לשנייה! איזה שובניזם! מתי פעם ראיתם את מומיןאבא עושה משהו למען משפחתו (הוא בכלל מפרנס).. מכאן נובע שהם משפחה אפרו-מרוקאית מובטלת שהאמא היא לא יותר משפכה.. 4. סנופקין לא יותר ממסומם שבורח כל הזמן למסעות ונוטש את חברו הטוב ביותר מומין ברגעי מצוקה.. סנופקין שלנו לא יותר ממתרומם שאנטי מאניוק.. אני שואל אתכם זה חבר זה?! 5. סניף רודף בצע כל היום מחפש איך ךעשות כסף במהירות.. הוא פגע כלכלי לחברה ואח"כ מתפלאים למה יש אינפלציה! 6. מאי הקטנה פאקצה מציקה מהווה את כל המהות של ילד שלא קיבל מספיק צומת לב בחייו.. מעודדת ילדים קטנים לדרוש את כל מה שהם רוצים ולא מוכנה לשמוע לא! 7. מר המיולין- צמחים הוא מחפש הא?! לא שמתם לב שהוא כל הזמן עייף ויש לו עיניים גדולות ואדומות מעט.. מר המיולין שלנו לא יותר מסטלן שמחפש צמחים ממסטלים חדשים! 8. המפקח- אוייי תעשו לי טובה!!! כשיש בעייה כלשהי בעמק הוא לא עושה יותר חוץ מלקרוא למפקדו "אני ידווח לזה לתת ניצב" (כך הוא טוען) איפה היוזמה?! אתה שוטר רבאקקקקקקק!!! * תחליקו ערומים על סכין גילוח* 9. ביבמבל- אחותה של מאי.. רק השם שלה מעיד על זנותיות 10. סנורק- בשם אלוהים הוא נורמלי?! מנסה להטיס ספינה?! זה סכנה לילדינו!! היום הם עושים ניסויים בלגדל שעועית בצמר גפן מחר מנסים לבנות ספינה מעופפת כמו סנורק או לשם שינוי כנפיים ולנסות לעוף איתם מעל צוק!!! 11. ילד מחוץ לנישואים- אני לא יודע אבל האם באמת מומין אמא ומומין אבא נשואיים ?! אם כן מדוע יש להם מיטות נפרדות?! הם מנהלים אולי חיי פרודים אבל למה להשלות את מומין הקטן שהכל בסדר בבית?! 12. הרפתקאות מסוכנות מידי- מומין וחבריו יוצאים להרפתקאות מפחידות ומסוכנות מידיי שיכולים לעודד ילדים לצאת גם למסעות כאלה.. סכנה מיידית! דוג' קטנה= מסע המגדלור.. בגו'נגל.. חיפוש המכשפה.. ועוד רבים ורעים 13. איזה מין קשר יש באמת בין מומין ולסנורקה?- משלים אותנו הצופים שהכל טוב איתם ופעם הם ביחד פעם הם רבים.. כלומר קשר לא יציב ובלי מחוייבות!.. כל פעם שבאה כוסית חדשה לעמק מומין הקטן מנסה לעלות עליה! תואבה.. בית בושת פשוט!!! 14. סרח- פושע זדוני שרוצה רק רוע עולמי מתי כבר יעיפו אותה מהסדרה ויכלאו אותו!! מפקח התעורר בבקשה! 15. הגרוק- המפלצת הסגולה הזאת עשתה לי את הילדות לקשה ביותר!!! עד היום אני חש מפוחד.. זה היה הולך כך הגרוק המפלצת הסגולה יורדת מן ההר בליווי של מוזיקה מפחידה כל העמק צועק זועק "הגרוק מגיעעע כולם לבתים הגרוק מגיע" (מה זה פה האייזינצ גרופאן הנאצית הגורק הזה!?!) בשלב הזה לא יכולתי יותר ותמיד אבל תמיד כיבתי את הטלוויזיה.. בקיצור ולעניין הצטרפו גם אתם עוד היום!!! לאש"מ <אגודת שונאי מומינים>

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif וזה מה שעושה את הסדרה הזאת

כל כך מיוחדת ומעניינת.
(ואני לא מסכימה איתך בקשר לרוב הדברים. וגם אם זה נכון ילדים קטנים בכלל לא רואים את זה.)

../images/Emo118.gifאני נורא מצטער,

אבל אני חושב שאיבדתי אותך כבר ב"בימבל זונה". אם אתה רוצה לכתוב ביקורת על סדרה, עשה זאת בצורה תרבותית ולא בוטה וחסרת בסיס (מר המיולין מסטול? נו באמת). ובכל זאת, אני מאוד מקווה שההודעה שלך לא נכתבה ברצינות גמורה, אבל זה רק למען האינטליגנציה שלך.

looooly

New member
הרשה לי להגיב לך !!

1."היפופטמים מדברים וקנגרו מזוייף רודף בצע אין גבול לשחיטות ולאשלייה "-הם משמלים דברים שהחברה שלנו מסמלת דרך היפופטמים מדברים. 2."חסרי מין! מעודדים בייסקסואליזם ופגיות בחברה שלנו" -לכל אחד מהם יש מין ,ונכון שהם מסמלים מלא ניגודים אולי זה יעזור לנו לקבל את השונה בחברה שלנו ולא כדי לעודד פגיות ! 3."מומין אמא אין גבול להשפלה שאישה אחת יכולה לספוג.. מומיןאמא עושה הכללללל בבית ואפילו לא מתלוננת לשנייה! איזה שובניזם" -פה אתה צודק אבל תבין בכלל לא מבינים מאיפה באה הפרנסה למשפחה זאת ,ואם תשים לב שמומין אבא הוא סתם סופר לא יוצלח והיפופוטם מתוסכל ,ואם תשים לב יש את זה בהרבה משפחות ,וזה שאנשים מתקוממים על זה ,זה כבר טוב משהו הועבר פה. 4."סנופקין לא יותר ממסומם שבורח כל הזמן למסעות ונוטש את חברו הטוב ביותר מומין ברגעי מצוקה.. סנופקין שלנו לא יותר ממתרומם שאנטי מאניוק.. אני שואל אתכם זה חבר זה?! " -סנופקין הוא אחד שלא סגור על עצמו ,והוא מאוד מוזר וזה הכוונה להראות לנו שיש אנשים שונים בעולם הזה ...ומה הבעיה שלך עם מתרוממים יא פרימיטיבי!. 5."סניף רודף בצע כל היום מחפש איך ךעשות כסף במהירות" בכל פעם שסניף מחפש אחר הכסף הוא נדפק בסוף ,אז יש פה מוסר השכל . 6."מאי הקטנה פאקצה מציקה מהווה את כל המהות של ילד שלא קיבל מספיק צומת לב בחייו.. מעודדת ילדים קטנים לדרוש את כל מה שהם רוצים" - מאי הקטנה מייצגת ילד שנינטש ואולי מפה באה העקשנות שלה ובגלל זה היא כזאתי פייטרית כל הכבוד לה !. 7."מר המיולין- צמחים הוא מחפש הא?! לא שמתם לב שהוא כל הזמן עייף ויש לו עיניים גדולות ואדומות מעט.. מר המיולין שלנו לא יותר מסטלן שמחפש צמחים ממסטלים חדשים! " -מר המיולין הוא זקן שמחפש טעם לחיו (לא שנשאר לו הרבה) ,דרך מציאת צמחים מה רע עדיף מאשר שיירקב בבית אבות . 8."המפקח- אוייי תעשו לי טובה!!! כשיש בעייה כלשהי בעמק הוא לא עושה יותר חוץ מלקרוא למפקדו "אני ידווח לזה לתת ניצב" (כך הוא טוען) איפה היוזמה?! אתה שוטר רבאקקקקקקק!" -הוא מפקח הוא לא יכול לעשות יותר מזה .... 9."ביבמבל- אחותה של מאי.. רק השם שלה מעיד על זנותיות" - מדובר פה במישהי שמנסה להתקיים , למאי אין אימא ומלא אחים קטנים ,אולי זה גם פה לייצג משהו על החברה שלנו. 10. "סנורק- בשם אלוהים הוא נורמלי?! מנסה להטיס ספינה?! זה סכנה לילדינו!! "-סנורק דווקא נותן דוגמא לילדנו שדבר בלתי מושג כמו ספינה מעופפת אפשר לעשות עם הרבה התמדה ושייאוש לא עוזר. 11."ילד מחוץ לנישואים- אני לא יודע אבל האם באמת מומין אמא ומומין אבא נשואיים ?! אם כן מדוע יש להם מיטות נפרדות?! " - זה לא פחות מעוד דפקט בסדרה והם ישנים באותו חדר שזה מראה על הזוגיות שלהם.. 12."הרפתקאות מסוכנות מידי- מומין וחבריו יוצאים להרפתקאות מפחידות ומסוכנות מידיי שיכולים לעודד ילדים לצאת גם למסעות " - מדובר פה בכל מיני אנשים שונים לגמרי שמצליחים להכניס טעם לחייהם דרך הרפתקאות שמרתקות אותם. 13."איזה מין קשר יש באמת בין מומין ולסנורקה?-" - קשר מאוד מסובך מומין מראה סימנים של אהבה הומוסקסואלית לסנופקין וסנורקה מאוהבת פה קשות תבין מומין הוא מאוד מבולבל כנראה הוא נמצא בגיל התבגרות והוא לא סגור על עצמו. 14."סרח- פושע זדוני שרוצה רק רוע עולמי " -יש רעים שמצליחים להתחמק מעונשם בעולם שלנו על תהיה תמים . 15."הגרוק- המפלצת הסגולה הזאת עשתה לי את הילדות לקשה ביותר!!! עד היום אני חש מפוחד.. " - כנראה שיש לך בעיות ילדות , כי הגרוק היא סך הכל מישהי מסכנה שמחפשת חברים וכולם דוחים אותה זה בדיוק כמו החברה שלנו שלא מקבלת את השונה . הקיצר אתה סתם שונא את הסידרה הכל-כך מיוחדת הזאת ואתה סתם אנטי.

Inbar789

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

היו כמה דברים שפוצצו אותי מצחוק
אבל בכללי אני מסכימה איתך

אביחי 33

New member
אני רק יגיד../images/Emo26.gif

שאם לא נעים ללך
אל תראה
אבל אל תפריע להנאות של אחרים

דנדושי1

New member
אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה אבל..

אני ראיתי את זה פעם פה וחיפשתי את זה שוב עכשיו: http://www.shin1.co.il./id/show_user.php?userid=20584 זה אתר שנקרא שעת השין [אם יש פה מישו שלא מכיר] אפשר לכתוב שם הכל... יכול להיות שראית את זה שם ויכול להיות שלא אבל פעם הבאה תהיה מקורי או שלפחות תוסיף זכויות! ככל שידוע לי זה חובה!

דנדושי1

New member
לא נראה לי שהוא ממש התכוון לחזור

לכאן בכלל אם הוא באמת שונא המומינים (והוא או היא לא, זה בלתי אפשרי!)

כן חוץ מהקטע ש...

אני כתבתי את זה ולאור הפורום החדש כאן החלטתי להביא את זה גם השכלתם ילדודס? אחלה, שעת שינה חבר'ה (בצחוק) אולי הייתי צריך לכתוב בצחוק גם אחרי ההודעה הראשית כדי שתבינו שזה נכתב בהומור. (לא בצחוק) מוות לערבים (בצחוק מהול בנימה רצינית )

דנדושי1

New member
או שכן (שהוא יחזור)

אז אםבאמת כתבת את זה אז או שמשעמם לך או שלא יודעת מה כי את המומינם אי אפשר לשנוא וגם אי אפשר לכתוב עליהם דברים כאלה! אני הולכת על השיעמום שזה גם מסביר מה עשית פה מההתחלה! צ'אוו

למעלה