אש וצוות רוקט...

rocket

New member
אש וצוות רוקט...

חשבתי על משהו...נכון בסרט אז מצד אחד אש אפילו התנהג בצורה די נורמאלית אבל מצד שני אחרי שכל העולם ניצל ו הכל חזר למקומו הוא אפילו לא תרח לברר מה עם צוות רוקט!! תחשבו על זה רגע! הם ממש הקריבו את עצמם כדי ``להציל את העולם מהרס חסר תקנה`` והוא כלום!!! הוא יכל למצוא אותם ולהודות להם או משהו!!!! ולהנאתכם האישית הנה אחד הציטוטים הכי מגניבים של הסרט: ``אנחנו מאיטים את לוגיה אנחנו כבדים מדי! אין זמן לדיאטה!! תמיד יש זמן לדיאטה עם מקפידים על משמעת!!`` ג`סי,ג`יימס ומיאו! ודרך אגב ספרתי שפגעו בצוות רוקט 11 פעמים בסרט הזה... נראה לי שזה השיא!! (זה לא כולל את ההתעללות שעבר מיאו המסכן בסרטון על פיק`צו)

Pikachuit!

New member
אהה ..

את צודקת בחצי מהדברים, הוא באמת היה יכול לבקש תודה, אבל איך ? הם החליטו בעצמם שהם יורדים מלוגיה ! וחוץ מזה הוא הביע דאגה בצעקה הזאת ``צוות רוקקקקקט !``

rocket

New member
דאגה?

תאמיני לי שניה אחרי שהם קפצו מלוגיה הוא כבר שכח את מה שהם עשו... ודרגונייט לא אמרתי שמפלים אותם דווקא יחסית לסרט הראשון ששם היה להם תפקיד של איזה שתי דקות בסרט הזה יש להם תפקיד הרבה יותר מרכזי וחשוב!! הם מצילים את העולם!!!! אני פשוט ציינתי עובדה מצערת שהמפיקים פשוא שונאים אותם!! כמה פעמים אפשר להפיל עליהם סירות להעיף אותם באוויר וכ``ו???

Dragonite

New member
ואגב...

גם בסרט הראשון היה להם תפקיד נחמד מה שהתכוונתי להגיד זה שבסרטים מציגים אותם כהרבה פחות ``רעים`` וחוץ מזה, המפיקים לא שונאים אותם. בסדרות יפאניות בדרך כלל הרשע צריך להיות זה שתמיד סובל, מפסיד וכו`... והכל בצורה קומית, ובעצם הוא לא ממש רשע... צוות רוקט דווקא דוגמא טובה לזה

pokegirl

New member
סליחה?

ולמה זה? רק בגלל שאש הוא ``הנבחר`` למה באמת לא קראו לו אלברט?! ממש נחמד מצידו לקבל את הזכות להציל את העולם והוא הפילו מהסס! צוות רוקט ידעו טוב מאד למה הם שם, וזה ,כמובן, כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה! ואם אני לא טועה- בגרסה היפנית של הסרט, אומרים את השם של האספן, את השם של אמא של אש, ויש את המשפט שבו ג`יימס אומר: ג`סי, יש משהו שתמיד רציתי להגיד לך (שכמובן הוסר באכזריות מהגרסה העיברית) עכשיו נשאר לנו לחכות לסרט השלישי

Dragonite

New member
אין הרבה דברים חשובים בסרט השלישי B-(

וגם בטח אם יש משהו יורידו אותו מהגרסה האנגלית...

pokegirl

New member
יש את הקטע

שג`יימס מחליט להשאר ליד ג`סי הקפואה ולא אכפתלו אם הוא בעצמו יקפא! ואני מאד מקווה שלא יורידו את זה (הרי זה משהו חשוב בעלילה!)

Pikachuit!

New member
:)))

1. חחחחחחחח ... זה לא אלברט ! זה רוברט !!!!!! 2. היסס ??? הוא פחד !!! אם כל העולם היה מונח על הכתפיים שלך והיית צריכה להיכנס לאיזור שהסיכויים למות בו הם 99 ל100 לא היית מפחדת ?? 3. מתי כבר ג`יימס הספיק לומר את המשפט הזה ???

rocket

New member
יש שמועה ש

בגרסה היפנית אחרי שהם עזבו את לוגיה אז ג`יימס אוצר לג`סי ``יש משהו שתמיד רציתי להגיד לך`` ואז הם נופלים והוא לא מספיק להגיד לה כלום... איזה אכזריות כלפי הרוקטשיפרס מחוץ ליפן!!!!

pokegirl

New member
אוף!

אלברט... רוברט! מה ההבדל!??! בטח ובטח שלא הייתי מהססת וגם לא מפחדת! קשה להסביר את זה... אבל אני אנסה: אם את נבחרת להציל את העולם אז לא רק שיש לך סיכוי להציל את העולם (זה לא משנה- מבחינת להיות הגיבורה), לפחות יש לך סיכוי לחיות ולאפשר לשאר האנשים לחיות... אבל אם תפחדי ולא תנסי להציל את העולם, אז אף אחד אחר לא יכול וכל העולם יהרס כולל את ושאר האנשים! אז אני לא רואה איפה הפחד בלנסות להציל את העולם כשאם לא נתסי זה בטוח שכולם, את וגם העולם יהרס!

Pikachuit!

New member
לא זאת הכוונה !

הוא פחד שהוא יפשל ! כי אם הוא ימות ! אז מה ייקרה לעולם ??

Dragonite

New member
דווקא בסרטים פחות ``מפלים`` אותם לרעה...

לפחות ככה אני שם לב

למעלה