אש ולפרס האיחוד מה דעתכם עליו?
D digiash New member 27/8/03 #2 פרק מפגר ../images/Emo11.gif המדובבת של ג'סי גרועה והמתרגמים אידיוטים
K K00lVulpX New member 27/8/03 #3 כן... לא אהבתי גם כן... וחשבתי על משהו... איך זה שבשנה אחת לפרס השתנתה כ"כ, ואילו אש נשאר כמו שהוא היה בגיל עשר?
כן... לא אהבתי גם כן... וחשבתי על משהו... איך זה שבשנה אחת לפרס השתנתה כ"כ, ואילו אש נשאר כמו שהוא היה בגיל עשר?
L Light woman New member 27/8/03 #5 כי זאת אנימה../images/Emo8.gif מישהו מוכן לספר לי מה קרה? פיספסתי.
H Houndour New member 27/8/03 #6 ברוק מעצבן אותי!! זו לא הלפרס שראינו באיי אורנג'? מי ראה לפרס באיי אורנג'????
C CoolBoy14 New member 27/8/03 #7 זה באמת מעצבן!! מה, הבמאית, הטכנאי, המדובבים, כל מי שעושה את הסדרה הזאת לא שם לב שזה אמור להיות איי תפוז?? מה הם לא זוכרים?! איזה פשלה! טוב לא נורא בדיג'ימון יש לנו יותר פשלות...
זה באמת מעצבן!! מה, הבמאית, הטכנאי, המדובבים, כל מי שעושה את הסדרה הזאת לא שם לב שזה אמור להיות איי תפוז?? מה הם לא זוכרים?! איזה פשלה! טוב לא נורא בדיג'ימון יש לנו יותר פשלות...
H Houndour New member 27/8/03 #8 Man, you missed the point זו לא הפשלה... כל העונה הם קראו לאיים האלה אורנג', זה לא מה שמפריע לי פה...
Man, you missed the point זו לא הפשלה... כל העונה הם קראו לאיים האלה אורנג', זה לא מה שמפריע לי פה...
O OFIRB9 New member 27/8/03 #10 הלו הלו!!!! באנגלית זה אורנג'! וחוץ מזה, לברוק יש חוצפה, כי הוא אפילו לא היה שם הוא נשאר עם אייוי הסנובית ששתי העוזרות שלה מזכירות שתי טיפות פיצ'ו את בץ' וגלוקו מאבירי ארץ המפלץ בא לי להרוג את ברוק! שימו במקומו את גוגו!!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
הלו הלו!!!! באנגלית זה אורנג'! וחוץ מזה, לברוק יש חוצפה, כי הוא אפילו לא היה שם הוא נשאר עם אייוי הסנובית ששתי העוזרות שלה מזכירות שתי טיפות פיצ'ו את בץ' וגלוקו מאבירי ארץ המפלץ בא לי להרוג את ברוק! שימו במקומו את גוגו!!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
K K00lVulpX New member 28/8/03 #13 להרוג את ברוק?! חס ולילה! הוא הדבר היחיד הנורמלי שעוד נותר שם! אז למה להרוג אותו!?
C CoolBoy14 New member 27/8/03 #11 נו מאיפה אני ידע לא ראיתי את כל העונה הזאת בכלל ואה הבנתי כאילו ברוק לא היה בכלל באיי תפוז....
W Warcraft3 New member 28/8/03 #12 זה היה פרק משעמם..... משום מה יש לי הרגשה שהפרק הזה שוחזר מפרק אחר......