אש אש מדורה

אש אש מדורה ../images/Emo180.gif

ביום שני ה 15.5 יבעירו כל ילדי ישראל טונות של עצים (שלא עשו להם כלום) על מנת להיזכר באותם ימים דחוקים שלפני הקמת רשות הדואר שבה הודיעו על נצחון דרך הדלקת מדורות (כמו בשר הטבעות למי שלא מכיר את סיפור לג בעומר). בכל מקרה, גם לשמאלנים מגיע לחגוג ולכן אנחנו ניפגש בחוף ירושלים בתל אביב (למתקשים: יש חוף בתל אביב סיטי שנקרא "חוף ירושלים") בשעה 19:00 בערב יום שני, ו: נחגוג
, נשמח
, נאכל
, נדליק
, ננגן
, נבעיר
, נשיר
, נרקוד
, לא ניכנס למים
, נקפץ
, נבלגן
, ננקה
, נעשה פרצופים מצחיקים
ועוד ועוד
וכל זה בעלות מינימלית של 10 שקלים. שאו ברכה ובואו למדורה! אוהבים- קומונת א נ.ב - אז מי בא?

doofe

New member
יש קרשים?

אני אגיע (אבל לא להרבה זמן כי יומיים לאחר מכן יש לי מגן בתנ"ך מועד ב', אז ווקשה בואו בזמן כדי שאספיק לראות את כולכן...
)!

אני בהתלבטות...

מצד אחד... יש לי מדורה, מצד שני... נוער מרצ שולטים! נראה (דפנה, מה זה "יומיים אחרי זה יש לי מגן בתנ"ך"?! הא?! איזה מן תירוץ עלוב זה (למרות שגם אני לא בטוח אגיע, אבל אם כן את תהיה נוכחת עד הבוקר) עידו

doofe

New member
מה זה יומיים אחרי זה מגן בתנ"ך?

יומיים לאחר ליל המדורות (יום וחצי למען הדיוק המירבי) יתקיים מועד ב' למגן בתנ"ך לכאלה שנכשלו מפאת חוסר ידע, חוסר נוכחות, מחסור זמן (ובמקרה שלי מחסור בזמן אפילו עם תוספת- לא כשלון, אבל ציון נמוך ממש), אוגר מת, חוסר שינה, עט שהלך לאיבוד וכו'. ל"ג בעומר עצמו, הוא יום לפני המגן החוזר, ולכן בערב ל"ג בעומר אסור לי להתיש את עצמי על מנת שאוכל באמת לשבת וללמוד לקראת המגן ולהצליח אולי לחלק איכשהו את הזמן בצורה הגיונית שגם תניב אילושהן תוצאות ראויות בהתחשב בקריעת התחת שעוד לא החלמתי ממנה לפני המגן הקודם, שלא היניבה תוצאות בגלל ארגון זמן קלוקל, שלא לומר מחורבן עד כדי לשלשת. לכן הפצרתי בכן, חזור ובקוש: דברו חלש.

ודרך אגב

המסורת אומרת שבל"ג בעומר אין מציינים רק את הדרך שבה העבירו מסרים של תחילת חודש אלא חוגגים את יום היפסקות המגיפה של 24,000 תלמידי ר' עקיבא (שמתו). תלמידי ר' עקיבא היו גדולים בתורה (כמעט כמו צביה, שלא נכנסה באשמת מור) אך לא היו גדולים במצוות שבין אדם לחבירו (כמעט כמו ברוך מרזל - הפעם לא מתפשרים! או שכן...) ולכן התחילה מגיפה שהסתיימה בל"ג בעומר. בברכת חזקו ואמצו וקוו אל ה' עידו

doofe

New member
טוב, גם קצת באשמתך,

כי אתה דוס וכאלה, ואמורה להיות לך לכאורה השפעה גדולה יותר על הציבור מאשר זאת של מור, כי גם לצביה וגם לך יש כיפה על הראש, ואמורה להיות ביניכם הבנה שתיצור הארה רוחנית שתקרין חיוביות ותובנה שוויונית ותשפיע באופן חיובי, רוחני ואלוהי על כל העולם, שיהפוך לאוהב ומקבל בהשראת ההארה הייחודית שלכם והתבונה האלוהית החודרת ללב כל אחת ואחד בעזרתכן, ורק יחד למעשה תצליחו להעביר את המסר האלוהי אוהב האדם. והיא לא נכנסה, מה שאומר שאתה פשוטו כמשמעו, כשלת בתפקידך, מאסת ביעודך הנסתר, כפרת באמון שנתנו בך. בדיוק.
[מור, חזרתי לצד שלך!! כוח נשי רולז!]

doofe

New member
אחווה נשית זה משהו שלא תבין לעולם

בתור זכר. זה גדול ממני, זה גדול מכל נקבה שהיא גם נשית. לפרקים אני אנקוט עמדה אחרת, אך תמיד אשוב למקורות בסופו של דבר.

למה לא להכנס למים?!?

לא אבוא כי יש מדורה של הג'מעה- החבר'ה שלנו. חבל, כי גם איתכם רציתי להיות. תהנו- אבל לא יותר ממני :)

croovy

New member
../images/Emo204.gif שוב אתם עושים בגן חיים?

בבקשה-בבקשה-בבקשה!

למעלה