מנורה ואופי ../images/Emo24.gif שמחה שנכנסתן
מנורה, היכן הסתתרת כל היום? לא ראיתי אותך וכבר החלתי לדאוג שקרה משהו. מילא שאני לא נכנסת הרבה, אבל אתן??? ימים עמוסים עוברים עלי... אבל זה לא חדש... בשבוע הבא אהיה עוד יותר עסוקה כי כלתי אמורה ללדת ביום א' בניתוח קיסרי ואנחנו מחזיקים לה אצבעות שהכל יעבור מהר ובשלום ושהיא תתגבר מהר וללא סבל רב על הניתוח. כמובן שנצטרך לעזור גם עם הילדים וגם לה עצמה כדי שלא תתאמץ ותכאב בביה"ח ואחר כך בבית. העיקר שיהיה במזל טוב ובשעה טובה
אופי, אני שמחה בשמחתך שאת יכולה כבר להתחיל לצאת ולטייל בחוץ ללא חשש. גם אני אוהבת את החורף וממש פורחת בעונה זו. מהקור אפשר תמיד להימלט עם חימום בבית ועם בגדים מים בחוץ, מה גם שהחורף שלנו בכלל לא קר כל כך (בשנים האחרונות איני זוכרת מתי לבשתי מעיל), רק חבל שהוא כל כך קצר. הקיץ בשבילי זה ממש עונש בעיקר בחודשים אוגוסט ספטמבר ואני שמחה שהוא כבר עובר. נוסף לכל, המחשב שלי עושה לי שוב בעיות, ועובד לאט מאד כך שכל הודעה או אתר שאני מעלה מוציא לי את הנשמה ... מקווה שהודעה זו תעבור בשלום. מרוב עצבים מחקתי את כל הקבצים שהיו אצלי בהסגר, כולל מסמכי תמיכה של קבצים שונים ומקווה שלא קלקלתי יותר מדי ... לילה טוב וחלומות מתוקים לכולכם
אוהבת