אשת עכביש

טשטושה

New member
אשת עכביש

אישה סורגת יחסי משפחה היא בת, אם, חלד היא מרקם החוטים שבידה – אישה אורגת חוטי יחסים מעגלת ומכדררת, חרש מצפינה שתי אל ערב בוכיה – את כאבי התובנה אישה רוקמת אהבה: מטמיעה, מלפפת סביב אצבעה ובחיוך שותקת, את חכמת נשיותה... כל הזכויות שמורות לטשטושה

נֵנָה

New member
ערב טוב ../images/Emo24.gif

להנאתכם אני מביאה אתר נפלא של ציורים פריים נאיביים, יפיפיים במיוחד. ובמיוחד לאופי החמודה שתמיד מבקשת אתרים עם ציורים יפים
שתהנו בכיף
עם כל ה
אוהבת אתכם
גלריות ציורים נאיביים

maxima

New member
טש.....יפה כתבת...../images/Emo13.gif

ומצד שני אני שואלת האם הכל נתון בידי האשה?? ומה עם סביבתה ושותפיה??

טשטושה

New member
יופי של שאלה מXי...

אני מתחבטת בשאלה הזו לא מעט זמן - מאוד קל לו לעולם באשר הוא - להלביש ולתלות על כתפיה של האישה את המובן של המשפט הידוע "אישה בונה - אישה הורסת" אל תוך המשוואה הזו, מצאתי שכל נתון משתנה נכון... כל אחד יכול לבנות ולהרוס במו ידיו - זה הכל ענין של החלטה. אני, מתוקף היותי אישה, מתבוננת בצלחת המאוד אישית שלי - ומביאה את התובנות שלי ממנה והלאה... חיבוק לך גם כאן, גם שם ובעצם - בכל מקום

yaely2

New member
מנהל
וורה, אם את קוראת אנא הגיבי../images/Emo2.gif

שלום כולם שלום וורה,
נעלמת מהפורום וורה. אם את קוראת או אם מישהו מהגולשים יודע מה איתך אנא כתבו לי

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב דני ברוך הבא. ../images/Emo150.gif../images/Emo24.gif

offe

New member
זה היה בסוף הקיץ ../images/Emo121.gif

ערב טוב, סוף סוף הקיץ אפשר לומר נגמר. היום עשיתי את הסיפתח - אחרי קיץ שלם שישבתי ספונה בביתי - נסעתי לתל-אביב - הסתובבתי 5 שעות - קניתי פינוקים. הלכתי כמו ילדה טובה - רק במדרכות מוצלות. הרגשתי מעופפת מתענוג. גשם - גשם בוא. הולכת לישון בשמחה. ליל מנוחה.

גאלה222

New member
איזה כיף לקרוא את זה. שיהיה לך לילה

טוב טוב והגשם, בוא יבוא, על בטוח

חייםלוי

Member
מנהל
הבטיחו גשם ביום שישי ואני מקווה

לטובתם שהם צודקים כי ארגנו מפגש פורום בפארק והעברנו אותו למקום סגור בגלל הגשם. חסר להם שלא ירד

vera2

New member
יעלי תודה עבור ההתענינות אני כאן

ואצלי הכל בסדר.

maxima

New member
טש...האמת היא.......

שלא איכפת לי מה אומר העולם חשוב לי מה אני מרגישה ועושה כדי להרגיש טוב עם עצמי ועם סביבתי הקרובה אני חושבת שכל אחד צריל לקחת אחריות על חייו כמו שכתבת כל אחד יכול לבנות ולהרוס וקבלי ממני
בחזרה.

גאלה222

New member
ערב טוב ../images/Emo39.gif אהבתי מאד את האבחנה

בין סורגת אורגת רוקמת. נורא יפה, ותודה

offe

New member
ננושה - ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מכל ה-../images/Emo23.gif

ננוש - תודה עבור אתר התמונות - פשוט לא מסוגלת לפתוח - שישבת אשב ואשוטט באתר זה. בכלל לכל מי ששולח וישלח אתרי תמונות - חיבוק חם מכל הלב. כל אחד ואהבות שלו. - פשוט התאהבתי בתמונות - זה עושה לי טוב על הלב. חלומות פז offe

נֵנָה

New member
מנורה ואופי ../images/Emo24.gif שמחה שנכנסתן

מנורה, היכן הסתתרת כל היום? לא ראיתי אותך וכבר החלתי לדאוג שקרה משהו. מילא שאני לא נכנסת הרבה, אבל אתן??? ימים עמוסים עוברים עלי... אבל זה לא חדש... בשבוע הבא אהיה עוד יותר עסוקה כי כלתי אמורה ללדת ביום א' בניתוח קיסרי ואנחנו מחזיקים לה אצבעות שהכל יעבור מהר ובשלום ושהיא תתגבר מהר וללא סבל רב על הניתוח. כמובן שנצטרך לעזור גם עם הילדים וגם לה עצמה כדי שלא תתאמץ ותכאב בביה"ח ואחר כך בבית. העיקר שיהיה במזל טוב ובשעה טובה
אופי, אני שמחה בשמחתך שאת יכולה כבר להתחיל לצאת ולטייל בחוץ ללא חשש. גם אני אוהבת את החורף וממש פורחת בעונה זו. מהקור אפשר תמיד להימלט עם חימום בבית ועם בגדים מים בחוץ, מה גם שהחורף שלנו בכלל לא קר כל כך (בשנים האחרונות איני זוכרת מתי לבשתי מעיל), רק חבל שהוא כל כך קצר. הקיץ בשבילי זה ממש עונש בעיקר בחודשים אוגוסט ספטמבר ואני שמחה שהוא כבר עובר. נוסף לכל, המחשב שלי עושה לי שוב בעיות, ועובד לאט מאד כך שכל הודעה או אתר שאני מעלה מוציא לי את הנשמה ... מקווה שהודעה זו תעבור בשלום. מרוב עצבים מחקתי את כל הקבצים שהיו אצלי בהסגר, כולל מסמכי תמיכה של קבצים שונים ומקווה שלא קלקלתי יותר מדי ... לילה טוב וחלומות מתוקים לכולכם
אוהבת

למעלה