מה אני אוהבת לעשות?
אחד התחביבים שלי הוא עבודות יד למיניהן. אין לי משהו קבוע. החורף זו היתה סריגה בשתי מסרגות, אחרי שלא סרגתי מאז מלחמת המפרץ הראשונה. פעם רקמתי המון, אבל העיניים כבר בדקו את תאריך הלידה שלי. עשיתי לא מעט עבודותעם חרוזים. עבדתי הבשילוב של עץ ודס. בפורום פוריות לפני כ-8 שנים, הכנתי חמסות
מזכרת לכל באות המפגש. כעיקרון אני אוהבת לשלב בין טכניקות. קריאה אצלי בגלים, יש תקופות שמעבר לעיתון אני לא מסוגלת לקרוא. ויש תקופות שאני קוראת הרבה. כעיקרון אני מעדיפה ספרות ישראלית. לדעתי משהו הולך לאיבוד בתרגום. אני חייבת לציין שספר מתורגם שמאוד מאוד נהנתי ממנו היה "אין לי מושג איך היא עושה את זה", של אליסון פירסון. אולי בגלל שאני מכירה באופן אישי אישה אנגליה, שגם בירתי מס' ימים בביתה, ודרכה למדתי משהו על אנגליה, בעצם על ההאנגלים, ועל הדרך שלה לג'נגל בין הבית לקרירה. עם כתבתי על עיתונים, אז אני די חיית אקטואליה. אני מדליקה את הרדיו לפני שאני יוצאת מהמיטה, כדי להתעדכן. וכמעט כל היום הרדיו עובד. אני לרוב מעדיפה רדיו על טלוזיה (להבדיל מהבעל שלי והבן שהולך בעיקבותיו).
אחד התחביבים שלי הוא עבודות יד למיניהן. אין לי משהו קבוע. החורף זו היתה סריגה בשתי מסרגות, אחרי שלא סרגתי מאז מלחמת המפרץ הראשונה. פעם רקמתי המון, אבל העיניים כבר בדקו את תאריך הלידה שלי. עשיתי לא מעט עבודותעם חרוזים. עבדתי הבשילוב של עץ ודס. בפורום פוריות לפני כ-8 שנים, הכנתי חמסות