אשת השבוע

ליאן 162

New member
תשובות לאריה!

דיברנו על זה בעבר אבל כנראה שלא הבנתי, למה את אוהבת את השם ליאן? אני באמת לא יודעת, הוא נורא יפה לדעתי, ומשום מה מלא אנשים חושבים שהוא מתאים לי
מהן התכונות האופייניות לך כבת מזל מאזניים? זה אחלה מזל, נכון?:) אהבה לסדר ולאסתטיקה
איזו עדה את? חצי עיראקית, רבע פולנייה ורבע איטלקייה מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? ממש ממש ממש לא יודעת..חחחחחח מה לדעתך כדאי לשפר בפורום? חברי הפורום צריכים גיבוש לדעתי
מתי התחלת לאהוב את אפרת? אני חושבת שאני אוהבת את אפרת הכי פחות זמן מכל חברי הפורום. בערך ממרץ השנה..לפני 7 חודשים אם נשאל את חברייך מי זו מיכל, מה הם יגידו? כאילו מבחינת תכונות אופי וכיוב' אריה קיבלת LIKE על השאלה!! ואתה צריך ממש לשמוח כי קיבלת לייק מאחת שאין לה פיסבוק!!חחחח
אז אני חושבת שמה שיגידו עליי: מלאת שמחת חיים, צוחקת בלי קשר לשום דבראנרגטית, טיפה סטלנית, מצחיקה וחרשנית. ואל תתיעצו איתה אף פעם לגבי בנים חחחחח עשיתי הרבה פאשלות בקטע הזה.מממ גם חולת ניקיון, מסודרת משפחתית וטיפה חנונית

אריה31

Member
מנהל
הרבה פאשלות? נשמע מסקרן../images/Emo3.gif

לקח לי זמן להבין שאת עשית לי לייק, חשבתי שאולי אחת החברות שלך חחח ואגב מיכל נדמה לי שאת עסוקה בנושא של הפייסבוק יותר מהרבה אנשים שרשומים שם
ידעתי שיש לך משהו עירקי
טיפה כהת עור ממה שהספקתי להתרשם וגם רמת גנית חח ובהקשר לתשובה שנתת לעדנה, אני שמח שאת מתכוונת לבוא להופעה של אפרת בקרוב

ליאן 162

New member
בקשר לגיבוש

אני חושבת שאם נגבש במציאות זה ישפיע לגבי הפורום. מזמן הייתי חברה בפורום אחר ועשינו מפגש פורום וזה ממש תרם לגיבוש...!!! אפשר לשקול מפגש אם תרצו=]

ednaye10

New member
הגיבוש בפורום כזה שכולם מעריצים את אותו אומן

יכול לדעתי להיות הכי טוב אם אנשים יבואו יותר להופעות שלה.מפגש של כולם בבית קפה או במקום אחר לא נראה לי מתאים כל כך.אנחנו בקבוצות גיל מאוד שונות והישיבה יחד בהופעה סביב שולחן נראה לי הדרך הטובה ביותר להכיר ולהרגיש שיש ביננו משהו משותף.

אריה31

Member
מנהל
אני מעדיף לתת לדברים לזרום מאליהם

ב-4 בדצמבר יש הופעה של אפרת, אני מקווה שהרבה מאיתנו יגיעו להופעה וירצו לשבת ביחד אם אנשים ירצו להיפגש מעבר להופעות, אחרי ה-4 בדצמבר או אפילו לפני זה, שיהיה בכיף מרגיש לי כרגע עדיין מוקדם לקבוע מפגש רשמי כזה

עומר XD

New member
נראה לי שהיא התכוונה

שהופעה היא במקום קבוע שאי אפשר לשנות, וגם עולה די הרבה כסף בדר"כ לחלק מהאנשים. ומפגש יכול להיות במקום נגיש לכולם (בת"א, או במקום כלשהו) וגם ההוצאת כסף על המפגש היא לא יותר מדלק לכאלה שיש להם אוטו, או רכבת/אוטובוס. לא?

אריה31

Member
מנהל
כן, חשבתי על זה

אבל היא רוצה ממילא לבוא פעם להופעה של מיכל, וזו דרך מצויינת להיפגש עם מי שמגיע מהפורום

ליאן 162

New member
חחחח אתה מתכוון להופעה של אפרת..

אני מאוד רוצה להגיע להופעה שלה, זאת לא שאלה בכלל... זה הקטע של מה שעומר אמר....קשה לי להגיע להרצליה, וגם אני בספק אם הורים שלי ירשו לי לנסוע למקום כזה בלילה בעיקר שאני תלויה בהסעות.... אולי לרובכם אין בעיה כזאת אבל צריך לחשוב על כולם כדי שמי שלא מגיע להופעות של אפרת לא ירגיש שהוא לא קשור לפורום......

אריה31

Member
מנהל
אם אני אלך להופעה, כמובן שאקח אותך

השאלה כמובן אם ההורים ירשו לך...

ednaye10

New member
ההורים שלך עדיין מגבילים אותך לצאת בגיל 17?

זה נשמע לי היום ממש מוזר כי אני לא צריכה בגילי לבקש רשות.בגיל 17 אני לא זוכרת שאבא שלי הגביל אותי לצאת,אני זאת שלא אהבתי לצאת הרבה למועדונים עם כולם
אבל אם הייתי יוצאת לאיזה מקום והוא היה מתקשר ואני לא הייתי עונה לו הוא היה משתגע וכועס עליי ואפילו פעם אחת בא עד לבית של חברה שלי שגרה רחוק כל הדרך ברגל רק בגלל שלא עניתי לו לטלפון.

ליאן 162

New member
הם לא מגבילים אותי...

שאני יוצאת עם חברים והכל אני בכלל לא מוגבלת!!! הקטע הוא שאם אני אגיד להם פתאום שאני יוצאת עם אנשים שגדולים ממני, שהכרתי באינטרנט, להופעה של אפרת גוש בהרצליה , ועוד שמישהו מסיע אותי לשם... זה כבר סיפור אחר לגמרי לא........?

ednaye10

New member
חחח,אוקיי אני יכולה להבין אותם../images/Emo13.gif

אם הם היו מכירים אותנו אני מאמינה שהם כן היו מסכימים.

למעלה