אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
אשת השבוע ../images/Emo66.gif

אחרי הפסקה של שבוע אחד לטובת איש השבוע, הבנות שוב חוזרות לשלוט!!!!!! אשת השבוע מסיימת בשנה הזו את לימודיה בתיכון היא כבר כתבה מה הכיוון שלה בצבא פחות או יותר, אבל תמיד אפשר לברר יותר על זה ועל דברים אחרים בחייה אשת השבוע היא מיכל המכונה בתפוז ליאן 162

אריה31

Member
מנהל
אז אני אתחיל../images/Emo13.gif

אז מה שלומך היום?
כמה בגרויות יהיו לך השנה?
באיזו מגמה את?
כמה זמן את כבר עובדת ביוגו?
האם גם חברות שלך עובדות בכל עבודה שהיא?
מה את אוהבת לראות בטלוויזיה?
מתי כבר תפתחי פייסבוק?

נטע5909

New member
../images/Emo9.gifואני ימשיך

איזו עונה את הכי אוהבת
סרט אהוב
הספר שאת הכי אוהבת
מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי
טעם גלידה אהוב

ליאן 162

New member
תשובות לנטע:)

איזו עונה את הכי אוהבת: אביב סרט אהוב ... וואו קשה...חחחח נראה לי שאני אבחר ביומני הנסיכה
הספר שאת הכי אוהבת "מישהו לרוץ איתו" ו"ג'יין אייר" מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי בעיקר לשחק טניס או להיות בים. העיקר שאם ישעמם לי אני לא אהיה בבית אלא בחוץ
טעם גלידה אהוב וניל איטלקי

אריה31

Member
מנהל
מה זה וניל איטלקי?

מעניין ששנינו נולדנו בסתיו ואוהבים את האביב:)

ליאן 162

New member
חחחח זה מצחיק=]

וניל איטלקי \\ זה כמו וניל רגיל אבל טיפה טיפה שונה.... שהייתי בגלידריה בתל אביב פעם היה להם גם וניל רגיל וגם איטלקי, האיטלקי הרבה יותר טעים:)

ליאן 162

New member
תשובות=]

אז מה שלומך היום? מעולה=] רכבתי היום על אופניים בפארק עד לים בפחות מרבע שעה! שברתי שיא אישי:) כמה בגרויות יהיו לך השנה? 6 מקצועות, באמגלית יהיו לי 3 שאלונים אבל באיזו מגמה את? ערבית + תנ"ך כמה זמן את כבר עובדת ביוגו? מחודש מאי, 5 חודשים האם גם חברות שלך עובדות בכל עבודה שהיא? החברה הכי טובה שלי עבדה ביוגו גם אבל היא התפטרה, עוד חברה עובדת בגלידה בקניון פ"ת, וביביסטר וכאלה=] מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? האמת היא שאני לא רואה טלויזיה, אולי רק "חברים" אם יש והתחילה סדרה חדשה " חיים אחרים" שראיתי את הפרקים הראשונים ודי אהבתי, אז יש מצב אני אתמיד
מתי כבר תפתחי פייסבוק? אולי כשאני אסיים את יב', בינתיים לא...חחחחח

ady18

Well-known member
שאלות שלי

מאכל אהוב ממתק אהוב טעם פיצה אהוב טעם גלידה אהוב מקום אחרון שהיית ונהנת? טיול אחרון שהיית? חווית ילדות זכורה? חוויה שהשפיעה עליך במיוחד? מתנה הכי מיוחדת שקבלת? הופעה שהיית ונהנת לא חייב של אפרת דיסק שקנית לאחרונה חוץ מאפרת?

ליאן 162

New member
תשובות לעדי:)

מאכל אהוב תפוח סמית נחשב?=] ממתק אהוב אני אוכלת די בריא אז לא יצא לי לאכול ממתקים לאחרונה אבל אם כבר אז קינדר בואנו טעם פיצה אהוב מרגריטה- הכי פשוט והכי טעים טעם גלידה אהוב וניל איטלקי מקום אחרון שהיית ונהנת?אצל חבר שלי, הוא גר בכפר סירקין ואני מרמת גן. מי שמכיר אותי יודע שאני מתה לגור בקיבוץ או מקום דומה לזה. אתמול הייתי בכפר והיה כל כך שקט ורגוע!!!! טיול אחרון שהיית? לפולין !!! אין מילים... חווית ילדות זכורה? טיול ג'יפים שעשינו עם חברים של המשפחה , והג'יפים של שתי המשפחות נתקעו...חחחח חוויה שהשפיעה עליך במיוחד? סבתאשלי שהייתי קשורה אליה נורא, נפטרה לפני כשנתיים . היה לי נורא קשה עם זה... בעקבות מותה הבנתי שלפעמים אתה מעריך משהו מסוים רק כשאתה מאבד אותו... מתנה הכי מיוחדת שקבלת? שרשרת עם הסמל של PIECE . משהו שמסמל אותי=] הופעה שהיית ונהנת לא חייב של אפרת ..לא הייתי בהופעה של אפרת אף פעם ..חחח כן כן..צחקו עלייP= הייתי רק בהופעה של שלמה ארצי ברעננה והיה מדהים!!!!=] דיסק שקנית לאחרונה חוץ מאפרת? אבריל לאבין. אני מאוד אוהבת אותה. לאחרונה השלמתי לי את הסדרה וקניתי את השלישי=] עכשיו יש לי את כולם

ednaye10

New member
שאלות למיכל../images/Emo13.gif

באיזה שעה את קמה כל בוקר? באיזה שעה את הולכת לישון? את כותבת בעוד פורומים חוץ מהפורום הזה? מה את תרצי ללמוד אחרי הצבא?
שם שאת אוהבת לבת:
שם שאת אוהבת לבן: איזה שלוש משאלות היית מבקשת אם היה בא אלייך
זהב? יש לך בבית חיית מחמד? נ.ב את חייבת ללכת להופעה של אפרת.תבואי איתנו לאחת ההופעות הבאות.זו תהייה לך חווייה נהדרת.

ליאן 162

New member
תשובות לעדנה../images/Emo171.gif

באיזה שעה את קמה כל בוקר? 7:30 ומתחילה כמעט תמיד בשמונה:p באיזה שעה את הולכת לישון? 10 ואם יש לי משמרות באמצע שבוע אז הכי מאוחר 11 וחצי.. חחח כן אני חנונית
את כותבת בעוד פורומים חוץ מהפורום הזה?לא מה את תרצי ללמוד אחרי הצבא? אולי מדריכת כושר בוינטר, אני ממש לא סגורה על זה אבל שם שאת אוהבת לבת: ליאן חחח.... שם שאת אוהבת לבן: דביר איזה שלוש משאלות היית מבקשת אם היה בא אלייך זהב? 1. שלנצח אני אהיה בריאה 2. שסבתא שלי תחזור 3. להיות מאושרת עם חבר שלי
יש לך בבית חיית מחמד? לא, אני כל כך רוצה כלב, אבל אבא מתנגד
בעזרת השם אני אצטרף להופעה הבאה!

ednaye10

New member
אוי,אני לא אוהבת את התפוחים האלה../images/Emo4.gif

אני אוכלת רק סוג אחד של תפוח,צהוב ומתוק.ואם אני קונה אז אני לוקחת רק את הסוג הזה.אחותי הגדולה לעומת זאת ממש אוהבת את הירוקים והחמוצים.כמו כמעט בכל דבר,גם בזה אני שונה ממנה.

אריה31

Member
מנהל
יאללה עוד שאלות../images/Emo13.gif

דיברנו על זה בעבר אבל כנראה שלא הבנתי, למה את אוהבת את השם ליאן?
מהן התכונות האופייניות לך כבת מזל מאזניים? זה אחלה מזל, נכון?:)
איזו עדה את?
מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה?
מה לדעתך כדאי לשפר בפורום?
מתי התחלת לאהוב את אפרת?
אם נשאל את חברייך מי זו מיכל, מה הם יגידו? כאילו מבחינת תכונות אופי וכיוב'

למעלה