אשת החלומות שלי!!!

אשת החלומות שלי!!!

כן,כן, גם אני לא האמנתי שישנה עוד אהבה כנה. אבל... הנה אותי היא כבשה בסערה. אמנם שתקתי בהתחלה, לא ידעתי מה לומר.. ומייד אחרי שניתקלתי בה, לקח לי מעט לעקל מה קרה..ועכשיו אחרי מספר רגעים, כשעדיין הינני סרוי בהלם, הבנתי מהר מאוד כי היא האחת!!! כן, אותה האחת שאיתה ארצה הכל יחד, שאיתה לחלוק אהיה מוכן כל דבר שרק קיים. להיות איתך בכל רגע, אבל... כשאני איתה אני נחסם, המילים עצורות בתוכי, לא יודע איפה להתחיל ומה לומר לה. אני יודע שיש המון מה לומר, כמו מה שבא מרחשי ליבי, ואיך אני מרגיש,מאז שראית אותה לראשונה. עד כמה אני חושב אחרת היום. וכמה שאני מוכן לסכן למענה. ואין הצורך בלהכיר כל כך עמוק, לפעמים התחושה אומרת הכל. הלב בכל פעם מחסיר פעימה רק מלשמוע או לראות אותה... ואני שואל, האם זאת אהבה? או שמא רק תחושת כזב?? מבפנים אני יודע במלוא הכנות שאותה אני רוצה, שאותה אני ארצה, ושעליה לא אוותר לרגע. לא אשים אותה אחרי אף אדם, אני יודע שהיא תהיה הדבר המיוחד בחיי. אבל, תמיד יש אבל, וכשיש אבל המצב לא הכי טוב... מה שארצה לומר אני יודע שאולי ירחיק, אולי יפחיד, אולי ימנע. אז לאן אפנה את כל רגשותיי, היכן? הדבר המיוחד שיש בה...הוא...שאיתה אני מרגיש כל כך שלו כל כך רגוע. כאילו הזמן עומד מלכת. וכל דקה שעוברת משתבחת יותר ויותר. ואין רצון לעזוב, אין רצון ללכת כלל, יש הרצון להמיך להיות לעד. להיות שייך רק ואך לך. עד שהמזן יעשה את שלו, אני אשמור את כל מטעני, עמוק עמוק בתוך ליבי. וכשתהיה מוכנה, אומר לה הכל אשטוף אותה בזרמי האהבה שלי, ואז אולי הכל יהיה יותר קל משהיום.. אני מקווה שפה לפחות אולי היא תיקרא, ותנסה להבין את משמעותה בחיי, את כניסתה הסוערת באמצע החיים שאותי כבשה, ובגדול... רוצה אותך מאוד יותר מכל דבר אחר בחיים. שלך בהמון אהבה רעם...

אחיייייייייייייייייייייי

אהה! עכשיו אני מבינה למה נעלמת טוב רגע רצינות...... אתה נשמה ומגיע לך אהבה ואני איתך מקווה שהיא תקרא מה שכתבת ומחזיקה לכם אצבעות קראתי והיתרגשתי.....

אהובה.א

New member
הוי מתוק שלי

כל כך התרגשתי כל כך הרבה אהבה מקווה שאהובתך תדע איזה מזל גדול נפל בחלקה עשה הכל למען אהבה זו פרגן לאהובתך אמור לה גלה לה אל תדחיק את אהבתך אל תסתיר אותה מאהובתך כי אחרת תפסיד אותה לאחר כי איך תדע אהובתך שאותה אתה אוהב? מתוק,נגעת בליבי כמו שמזמן לא נגעו בו אוהבת אותך,מוש בהצלחה אהובה שרחוקה ממך וקרובה אליך בלב

וואוו רעמון מתוק,

במקרה עברתי בשכונה וראיתי את השלט שלך, איזה שלט? ממש הודעה. אני כל כך מאושרת בשבילך,מתוק. כל כך שמחה לקרא שמצאת את האהבה. כי מגיע לך,ואותי עשית מחוייכת עכשיו. בהצלחה מתוק. רק אל תשכח לשמור לי חלקה זעירה בליבך, אוהבת המון, אלת האהבה.

dafna l

New member
רעמון מכיר את השיר?

דבר אלי בפרחים דבר אליה בשירים בפרחים בנוכחותך בצחוקך ובאהבתך העיקר דבר אליה ואמור כולם ראויים לאהבה בהצלחה

tairon

New member
הכי אחי שיש...חההה אחלה בוקר

פותח ת`עיניים קורא את ההודעה ממהר לעלות במעלה הדף האם? כן? וואיששששששש רעמון אתה מאוהב וזה נפלא והתיאור שנתת פה מדוייק למחלה שקוראים אותה אהבה אני ירשום לך פה מרשם מה זה אתה צריך לקחת 3 פעמים ביום יום יום אחלה וידוי ושיהיה לך אחלה סופשבוע

may may.

New member
רעמונייייייייייייייייי

נשמתי אני מקווה בשבילך שהיא תקרא ושהיא תדע שזה בשבילה ושהמזל באמת יעשה את שלו ותשטוף אותה באהבה כמו שרק אתה יודע ברת מזל הבחורה M

iris-t

New member
פנים רבות לה לאהבה...

אבל אין יותר יפה, מושלם, ורוד, אדיר מתחושות הלב שאתה מתאר רעמון-מון ריגשת אותי לך בעקבות הלב אוהבת iris

p^v

New member
מה אני קורא ;-) רעם מאוהב !

ברוך הבא בצל האהבה שתשמור תעניק ותגדל האהבה באשר היא ררררר

tairon

New member
רררר עכשיו זה הוא כי ההוא הלך..

נו מה הגיע גם תורו מה לא ככה???

למעלה