אשת החבר

love hard

New member
אשת החבר ../images/Emo58.gif

אסף הכיר את עינת דרך תומר. את תומר הוא הכיר לפני 15 שנה והם היו חברים טובים וקרובים גם בעבודה וגם בחיים הפרטיים רבים קראו לתומר ואסף בעל ואישה. תומר ועינת נישאו לפני 5 שנים ויש להם שני ילדים תאומים בני שנתיים וחצי . עינת רתוקה לכסא גלגלים בגלל תאונה שעשתה לפני 4 שנים ותומר מרגיש רגשות אשם מכיוון שהוא נהג באוטו. אסף זוכר את אותו יום שבו תומר הציג את עינת בפניו כאילו זה אתמול למסוף התעבורה נכנס תומר חובק בזרועותיו ברונטית מדהימה , קומפקטית אך מלאה במקומות הנכונים אסף לא יכל להוריד את עיניו ממנה הוא נדלק. אך לא יכל לעשות דבר הבחורה הזאת של תומר גם היום למרות היותה בכסא גלגלים עדיין נשארה כוסית שלא ייאמן במרפסת של ביתו עומד אסף מעשן סיגריה ומביט אל הים והמחשבות שלו רצות אליה,אל עינת והוא הרגיש איך איברו מזדקר בחוסר התחשבות "לעזאזל מעל 5 שנים אני חושק בך ואת אוהבת את תומר שלך" הוא התקשר אליה : : "היי נשמה" "היי אסף מה קורה" "סתם, רציתי לראות מה קורה איתך ועם התאומים ואם תומר בא מהעבודה" "לא אסף הוא לא הגיע והכול כרגיל אדווה החליטה למלא את הספה בשוקולד, וגל החליט בפטל" למעשה השיחה לא עניינה את אסף הוא רצה רק לשמוע את קולה "טוב תמסרי לתומר שהתקשרתי" "טוב ביי" בערב נפגש אסף עם עוז המוח הקרימינילי חבר ילדות של אסף "מה יש לך?" שאל עוז את אסף "חי בסרט אח שלי יש בחורה שאני מת עליה ורק לחשוב עליה מעמיד לי את הזין ודי 5 שנים זה הרבה ואני לא יודע מה לעשות. "איך היא ניראת ? איזה גוף?"שאל עוז "היא כוסית לא מעולם כמה שהיא על כסא גלגלים" ענה אסף לעוז "תשמע יש דרך לזיין אותה אבל תצטרך לבדוק את השטח קודם" "כרגע מוכן להכול לא יכול יותר" "טוב קודם תברר איתה מה דעתה על המשטרה ועל תלונות" "ומה הלאה" שאל אסף? "נשואה, רווקה,או מה?" "נשואה " "אז תברר כמה היא משתפת את בעלה ותחזור נעזור לך" סבבה לברר את הפרטים בכלל לא היה בעיה הוא ועינת ניהלו המון שיחות נפש מעניין מה עוז מתכנן המשך יבוא....... מיד!

love hard

New member
אשת החבר 2../images/Emo58.gif

למחרת בערב התקשר אסף לתומר ואמר שהוא קופץ הם ישבו קצת ותומר ניגש להתקלח. "איזה זין עם המשטרה הזאת" פתח אסף "לא משטרה מנייאקים, אני לא סומכת אליהם ובחיים אני לא אפנה אליהם הם הבני זונות הגדולים ביותר" ענתה עינת "אל תגזימי מה אף פעם אם תהיי עדה לרצח או לאונס לא תתלונני?"הקשה אסף "לא אתלונן בחיים הם תמיד היו ותמיד ישארו מנייאקים" השיבה ענת בפשטות "אבל מה אם זה יקרה לך? לא תתלונני ולא תספרי לתומר ואם תספרי לתומר הוא יתלונן" אמר אסף והסתכל בפניה של עינת "אני לא אתלונן וחוץ מזה יש לכל אחד שלדים בארון ואם זה יהיה כרוח בכך שזה יהפוך לשלד בארון כדי שהמשטרה לא תתערב אז גם תומר לא יידע" אסף ועינת המשיכו לדבר על נושאים אחרים ואז אמר אסף חייב לעוף כל הלילה אסף לא נרדם בבוקר התקשר לעוז ומסר לו דיווח מלא תקפוץ בערב ותקבל את רצונך בערב אסף הגיע לעוז הביתה עוז שאל איך היא? כוסית ? איך הגוף? "היא כוסית סוף וחבל על הזמן כמה שהיא רתוקה לכיסא גלגלים היא שווה" ענה אסף "אם היא על כיסא גלגלים אז בכלל אין בעיה על התוכנית" "מה התוכנית" עוז סיפר לאסף את התוכנית אסף אמר אני נואש ומוכן לנסות אסף היה אמור לרדת לפרוק סחורה באילת יום ראשון הוא התקשר לתומר וידע שתומר לא יאכזב אותו "אני לא מרגיש טוב ויפטרו אותי אם אני לא יעשה את הנסיעה מחר" אמר לתומר "אז מה הבעיה אני אנסע במקומך רק תסדר את זה עם דוויק" אין בעיה אמר אסף "ותגיד יש לך את התרופות להחלים מהר?"שאל תומר בדאגה "אני מקווה אבל אם לא נראה מה נעשה בנדון" ענה אסף בלי להניד עפעף "מקסימום תיצור קשר עם עינתי יש לה כמעט את כל התרופות" אמר תומר "תודה-אין בעיה" איזה תירוץ מושלם לבוא אליהם אסף לא יכל לחכות לראות מה יקרה ביום ראשון המשך יבוא מיד

BRITNI S

New member
אוף...............

אתה חייב לעשות את זה תמיד עד שיצא לנו המיץ???

אשת החבר 3 נמחקה../images/Emo58.gif

החלק השלישי של הסיפור כלל סצינת אונס קשה לכל הדעות, הנאנסת הייתה לא פחות ולא יותר מאשר בחורה נכה בכיסא גלגלים. כמו שכתב היום באג בתגובתו לניקי;זה סיפור אחר ברגע שמה שנכתב זה התמודדות מול מקרה שבו עברנו אונס, וזה סיפור אחר לגמרי ברגע שהסיפור נכתב כסיפור לכל דבר. אין בו מין הגירוי,אלא ההפך או הנכון. אונס זה מקרה שבו הקורבן הוא חסר כח,היכולת שלו להגן על עצמו היא קלושה. אז על פי כמה וכמה ברגע שהקורבן הוא נכה,וחייו מתנהלים בתוך כיסא גלגלים. לילה טוב!

אייבורי

New member
קצת לא הבנתי

זה נמחק כי זה דרך של נפגע אלימות לשחרר ??? אני לא חולק על הניהול שלכם, עבורי סיפורי אונס או פנטזיות אונס הם בהחלט בעיתיות. אבל כאן ברור שזה סיפור דימיוני <לפחות בעיני> אז מדוע מחקתם ? אני חושב שהסבר נהיר יותר, יקל גם עליכם בעתיד אל מול טעויות של כותבים.

love hard

New member
אשמח אם אנשים נוספים יביעו דעה

נכון שמדובר בבחורה נכה אבל גם בחורות נכות מושכות, והפנטזיה שלי קשורה לאחת כזאת אמיתית וקיימת זה שהעלתי את זה על כתב לא נותן ליגיטמציה לאיש לאנוס אף בחורה ובייחוד לא חסרת ישע. כמו שציינתי בסוף הסיפור שלי שנמחק (אשת החבר3) הם נפגשו לאחר מכן והיא בחרה שלא לעשות כלום בנדון ואף אמרה לבחור ש"ניצלת מידע" והבחור ענה "מידע זה כוח" אשמח שתתנו לאנשים אחרים בפורום להגיב על אשת החבר3 ובמידה שאנשים יזדעזו כמו שציינת אין אדם שישמח יותר שהסיפור יימחק אך תני לאנשים את האופציה להגיב

האמת שהתלבטתי ארוכות אם להגיב או לא

אין לי בעיה עם פנטזיות משונות, מופרעות, עם סוסים, עם זקנים וגם עם נכים, ואם אתה קצת בקטע של סאדו מאזו אז מברוק. שני דברים הם כן גבול לדעתי - סקס עם ילדות קטנות. אונס. ידידי, אונס של בחורה נכה עובר לדעתי כל גבול של טעם טוב באשר הוא ואני אוסיף גם שהעובדה שבסוף הסיפור היא בוחרת לא להתלונן ואתה לא מגלה שהם סימני חרטה רק עושים את הסיפור ליותר נוראי. אני מודה למנהלי הפורום שחסכו ממני את חלקו ה 3 של סיפורך. בתקווה שבעתיד תכתוב סיפורים שיעשו לנו חלומות רטובים ולא סיוטים.

sex unit

New member
קראתי את שלושת החלקים-תגובה

LOVE_HARD אהבתי את סגנון הכתיבה שלך חבל מאוד שמחקו את חלק 3 (שמרתי את כל הסיפור כקובץ WORD) את האמת? אין לי מילים ואני שמחה שמישהו מעלה בכתב גם את נושא הנכות כמושא לפנטזיות. אשמח לקרוא עוד כאלה

הקובץ נמחק בשנית,

לא מנסה ללכת ראש בראש עם אף אחד, אבל ברגע שנכנסת למקום כלשהו,ואתה יודע שיש בו כללים, מעירים פעם אחת. אולי פעמיים. לא שלושה!!! תקבל את זה שזה נמחק. מי שעד כדי כך רוצה לקרוא את הסיפור הזה שלך, יכול לדרוש אותו ממך דרך מסרים אישיים. אני מקווה שאני ברורה מספיק!

אנשים חולים

לדעתי כל השירשור הזה כולל התכנון צריך להמחק! בע אתם לא מבינים שזה נותן לגיטימציה לחולים אחרים לבצע אונס? בכלל עצם הדיבור על זה מרתיח אותי!

ל ו ז

New member
תגובה עניינית

ידוע לכולם שקיימת פנטזיית אונס. ~אם לא מדברים על זה- זה לא קיים~ נשמע מוכר?! האם כל סיפור שמתפרסם כאן שמדבר על פנטזיית אונס נמחק על הסף? עיון קצר בפורום הזה עונה על השאלה... יש כאן די והותר סיפורים שאונס הוא הנושא. אף אחד כאן לא נותן לגיטימציה לאונס של בחורה נכה. מדובר בסיפור! לי יש בעיה עם צנזור מהסוג הזה. מנהלת יקרה, האם הסיפור נמחק כי מדובר באישה נכה שבעינייך נתפסת כאדם שאין להתייחס למיניותו? ואני מצטטת אותך: "אונס זה מקרה שבו הקורבן הוא חסר כח,היכולת שלו להגן על עצמו היא קלושה. אז על פי כמה וכמה ברגע שהקורבן הוא נכה,וחייו מתנהלים בתוך כיסא גלגלים." לידיעתך, אדם נכה הוא אדם ככל אדם, עם תשוקות, פנטזיות ורצונות מיניים! ובנימה אישית, הופנתי לשרשור הזה בפורום אחר, ואינני מכירה את הפורום הזה. אלי פנטזיית אונס לא מדברת כלל, אבל אני מודעת לזה שלאחרים זה כן מדבר. כבחורה נכה בעצמי, אני לא דוגלת בשתיקה וצנזורה של הנושאים הללו. ומנהלת יקרה, חיי לא מתנהלים *רק* בתוך כסא הגלגלים. סקס הוא לא נחלת הבריאים בלבד. לתשומת ליבך.

love hard

New member
זה שוב אני

מכיוון שחלק שלוש נמחק, אם יש מי שמעוניין לקרוא את חלק 3 אין אני אעלה אותו פה אלא אשלח למי שמעוניין את החלק השלישי והאחרון במייל אין בכוונתי להתעמת עם המנהלים פה ולכן אין אני מעלה פה את החלק האחרון אלא רק למי שמעוניין, במייל

למעלה