אשת הדייג גמני אשת דייג אבל הדייג שלי רק מגדל דגים באקווריום
L liat ליאת New member 30/10/03 #1 אשת הדייג ../images/Emo36.gif גמני אשת דייג אבל הדייג שלי רק מגדל דגים באקווריום
L liat ליאת New member 30/10/03 #17 לא ולא! זה דג שונה לגמרי. תגדילי את הקורליוס ואת זה, ותראי שהם ממש לא אותו דבר
L liat ליאת New member 30/10/03 #22 מיייפגרת ../images/Emo67.gif אגב, פספסנו פעם בכמה דקות צילום של המלטת מאות דגיגונים פיציים מפיו של דג. עד שבעלי הלך להביא ת'מצלמה, יצאו כל הדגיגונים
מיייפגרת ../images/Emo67.gif אגב, פספסנו פעם בכמה דקות צילום של המלטת מאות דגיגונים פיציים מפיו של דג. עד שבעלי הלך להביא ת'מצלמה, יצאו כל הדגיגונים
א אשת הדייג New member 30/10/03 #23 איזה חוויה, באמת חבל על הפספוס את רוצה להגיד לי שהם ממליטים דרך הפה? וואלה זה חדש לי.
א אשת הדייג New member 30/10/03 #5 זה שלך../images/Emo35.gif אני לעומתך לא סובלת אקווריומים, אבל נחמד לאללה מה יש לך שם ומי מנקה
L liat ליאת New member 30/10/03 #14 זה אכן האקווריום שלנו ../images/Emo13.gif אני חולה על דגי נוי באקווריום. רק נהנית מהם, על כל הטיפול והעבודה מסביב - אחראי הבעל
זה אכן האקווריום שלנו ../images/Emo13.gif אני חולה על דגי נוי באקווריום. רק נהנית מהם, על כל הטיפול והעבודה מסביב - אחראי הבעל