אשת בשורות אנוכי

אשת בשורות אנוכי

שבוע טוב ומבורך חברים אז כה, יום שישי נסעתי למיון, הגעתי לשם עם צילום בריום שעשיתי הקופה לפני כחודש הסתכלו- ואמרו שהכל נראה תקין, שלחו אותי לצילום רנטגן וראו שהטבעת לא זזה וממוקמת בדיוק כמו שצריך. הכירורג רצה לשלוח אותי שוב לצילום שתיה כדי חראות אם יש מעבר כדי לא לפתוח לי סתם- אבל אני התעקשתי- ולא הסכמתי- אמרתי שבכל מקרה אני כל - כך סובלת שלא איכפת לי מה תיהיה התוצאה בצילום אני רוצה לפתוח את כל הטבעת ולתת למקום להירגע. אז זהו, פתחו לי את כל ה- 6.5 CC שהיו לי בתוך הטבעת- לפי בקשתי- הכירורג היה קצת מופתע אבל אני לא התפשרתי. אני לוקחת עכשיו לוסק, ומרגישה הרבה הרבה יותר טוב. כמו שבעלי אומר חזר לי הצבע, חזרתי לדבר ולחייך. ובעיקר חזרתי לאכול ולשתות. אני אמתין תקופה ואז אני אקבע תורים לסגירה איטית, אני שוקלת להירשם לשומרי משקל כדי שחלילה אני לא אעלה ואפילו ההיפך- ארד במשקל. תודה לכולכם על הדאגה והעזרה!

אני מאמינה שפעלת בחכמה -כל הכבוד!

התקופה הקרובה יכולה להיות מלאת אתגרים -תוכלי למשל להוכיח לעצמך שאת מסוגלת לשמור על המשקל ולא לעלות- מישהו אמר לרדת? אני לא... מקווה שתרגישי טוב ומאחלת לך המון הצלחה!! שבוע מבורך רבקה

שרה16

New member
גם אחרי פתיחה יש להתנהל בזהירות עם אוכל

מומלץ לאכול נוזלי ואח"כ רך. ובהדרגה לכלכלה רגילה. (כל פעולה שקשורה בנגיעת הטבעת בקיבה מחייבת משנה זהירות בעיקר מחשש לבצקות)

אופירA

New member
מנהל
וכל הסבל הזה יכול היה להימנע ../images/Emo10.gif

הרופא אמר לפתוח קצת, והסתלק לו לבי"ח אחר, ואת נשארת ללא תמיכה וללא ייעוץ, וסבלת וסבלת וסבלת, כאשר פתיחה מלאה ואפילו חלקית כמו שרוייקו הציע, יכלה למנוע את כל הסבל הזה. תארגני לך כבר עכשיו מרפאה בריאטרית נורמלית למעקב מסודר, עם רופא אחראי חדש. לא להישאר בלי רופא ובלי מענה. אם אוכלים מאוזן ושומרים, לא חייבים לעלות במשקל.

אופירה

רציתי רק לשים דברים על דיוקם אין לי דבר וחצי דבר נגד ד"ק קידר ד"ר קידר עדיין לא עזב את המרפאה- אלא רק בסוף החודש- הם לא עוזבים אף אחד באויר- הוא כבר הסכים לקבוע לי ניתוח עם ארצה, ובנתיים אני מרגישה יותר טוב אז ניתוח יחכה כרגע. אני המשיך טיפול ומעקב בהדסה עין כרם- ואני בטוחה שכל אחד מאיתנו סומך על הרופא ו/או המרפאה ששם הוא נותח. אין פה שום תחרות במי יותר טוב. אני חושבת שהטעות היתה שלי- בתכלס'- יכולתי לטפל מייד כשהרגשתי בבעיה ולא לחכות כל - כך הרבה. יאללה שוב תודה על הדאגה- ועל העובדה שדירבנת אותי ללכת מייד למיון- בזכותך יצאתי ולא חיכיתי למוצ"ש-

אופירA

New member
מנהל
אני מקבלת את התיקון

למעשה לא חשבתי שהבעיה היא של הרופא, אלא שלא הלכת לשום מעקב (אני מאמינה שהמרפאה נשארה, עם רופא אחר). ולכולנו - צריך להיות מודעים שמדובר בניתוח שעברנו, שחיבל בקיבה והכניס שם גוף זר במקרה זה. זאת אומרת, אנו צריכים לחיות כמו שחי אדם אחרי ניתוח, עם מעקב שלנו ושל מרפאה בהתאם לצורך. כמו שחי אדם אחרי התקף לב או אדם עם סכרת - אדם עם מחלה שצריך מעקב רפואי וצריך לדווח לרופא על בעיות ושינויים. אני לא יודעת למה נוצרים שינויים במעבר למרות שהטבעת לא זזה, אבל אני יודעת בוודאות שהרבה אנשים פה לאורך השנים העידו על שינויים במעבר, ולפעמים דרסטיים. לא יודעת מה הסיבה. אולי שינוי בהצטלקות, אולי שינוי במיקום של הטבעת באופן שצילום לא מראה. אני בטוחה שגם הרופאים לא יודעים. גם לא כל כך חשוב. חשוב המציאות, התוצאה. גם אצלי היו ויש כל הזמן שינויים במעבר. לכן צריך לא לפחד לפתוח. זה לא הולך לפי מספרים. זה הולך לפי מצב המעבר. אם עכשיו המעבר שלי סגור טוב ב-6.5, ויום אחד הדברים ישתנו וסגירה של 5 תהיה סגירה טובה ולא הדוקה, אז לא צריך לפחד מלפתוח.

יסכה היקרה

אני אגיד לך שוב ואסיים עם זה, מה שקרה לך עכשיו זה קרה לי כ-5 פעמים בשנה וחצי כל פעם סיימתי במיון, כל פעם עשו לי צילום ואמרו לי שהכל תקין כל פעם פתחו לי קצת עד שהגעתי לפעם ה-6 ושם טענו שהטבעת החליקה לגמרי לתחתית הקיבה, אישפזו אותי 5 ימים ען זונדה לרוקן הקיבה והוציאו לי הטבעת אז כן, לא חששתי שהטבעת זזה כי הרופאים אמרו לי שהכל תקין אבל יש לי שאלה...איך טבעת מחליקה ממש למטה בבת אחת??? לא נשמע לי הגיוני אז תעשי מה שטוב לך, אבל אני ממליצה לך ללכת לדיעה שניה בהצלחה

שרה16

New member
גם אני התהלכתי כמה שנים!!! עם טבעת שהחליקה

הרופא מפוריה לא ראה כלום בצילומים רק דר קורינסקי מאיכילוב ראה בצילום שההוא מפוריה לא ראה את ההחלקה וגסטרוקופיה אישרו את המימצא וגם שאין ארוזיה. היום אני אחרי החלפת טבעת (באותו ניתוח הוציאו והחליפו.) ללכת לרופא שכן רואה. לא לרופאים במיון!

נשארתי אצל העיוור

הוא הוציא ולא רצה לשים אחרת...המתנתי 10 חודשים לטבעת החדשה + 20 קג! כשלא רוצים לראות...לא רואים!!! אין הרבה כירורגים שיוו שעשו טעות בניתוח או בטיפול הם חושבים שהם מעל כל טעות ואנחנו משלמים מהיומרנות הזו!!

למעלה