אשתי לסבית?!

יוסי 92

New member
אשתי לסבית?!

שלום לכולם! אשתי היא חובבת פורומים של תפוז ואפילו כותבת בכמה (אין לי מושד באיזה) תמיד היא מקשקשת איזה מתכון נהדר היא קיבלה בפורום אחד ואיזה טיפ נפלא להרדים את הילד בפורום אחר, אז אמרתי גם אני אנסה. האמת נכנסתי לפה סתם כדי לקרוא על צרות של אחרים אבל אז אמרתי למה לא ננסה גם לשתף. ראיתי שבעיקר הנשים משתפכות פה, מקווה שזה בסדר שאני גבר בכל מקרה המשבר שלנו בזוגיות נמשך כבר קצת פחות מחצי שנה. אישתי ואני נשואים באושר כבר שש שנים והורים לילד בן וליד בן 3. לאשתי יש חברה מאוד טובה עוד מהבית ספר היסודי. הן חברות מגיל שבע (היום היא בת 28 ואני בן 29). עוד כשיצאנו הבנתי שאם אני רוצה את אשתי אני צריך לקבל את החברה שלה, הן צמד בלתי נפרד כזה. לאורך כל שנות הנישואים שלנו לא היה יום שהן לא נפגשו. היא רווקה ולכן תמיד באה אלינו. אשתי אומרת שהיא בודדה הבנים שלנו כשהיו ממש קטנים היו קוראים לה אמא מרוב שהיא הייתה נוף קבוע אצלנו לא מפריע? בטח שכן אבל מתרגלים. לפני קצת פחות מחצי שנה נסענו לאילת עם הילדים (משהו מהעבודה). ומי באה איתנו? כמובן החברה של אשתי. ביום השני באילת התפצלנו אשתי והחברה שלה הלכו לשופינג ואני והילדים להשתולל בברכה. אחר כך אכלתי עם הילדים וכשחזרנו לחדר אשתי ישנה שנת צהריים במיטה עם החברה שלה!!! בחיי אלוהים זה נראה ממש מוזר שתיהן לבושות בקושי מכורבלות אחת בשנייה ממש כמו שאני ואשתי ישנים אחרי זיון טוב. ואז התחלתי לחשוב להיזכר בכל מיני טלפונים מוזרים חיבוקים נשיקות, ומאז המחשבה לא מרפה ממני האם יש משהו מיני בין אשתי לבין החברה החלק החשוד שאשתי לא מכחישה רק מסרבת לדבר על זה ואומרת משהו ברמה של "נו באמת, יצאת מדעתך" או "איזה שטויות אתה מקשקש" אם היא אכן נמצאת איתה בקשר מהסוג הזה איך בודקים שזה אכן כך ובכלל מה עושים עצות מכאלה שהתנסו בכך _אם כי נראה לי שאני היחיד) יתקבלו בברכה

seeyou

New member
נשואים באושר כבר שש שנים

מיוסי ליוסי שלום לאשתי יש חברה מאוד טובה עוד מהבית ספר היסודי. Keep your eyes wide open before marriage, half shut afterwards. (Benjamin Franklin) הבנים שלנו כשהיו ממש קטנים היו קוראים לה אמא מרוב שהיא הייתה נוף קבוע אצלנו ... הייתכן שהכתובת היתה על הקיר כול הזמן ? מה ההפדל ביו צייד לבין דייג? הצייד יוצא מהבית עם מטרה ברורה מה הוא הולך לצוד... דייג זורק חכה וממתין...למזל תחליט מה אתה רוצה - לפעמים האמת כואבת האם אתה מוכן לשבור את הכלים אם באמת יש לאישתך אינטימיות עם החברה..? אם באמת אתה מעוניין אז יש אפשרות להציב מצלמות בבית ולהקליט אותם. בכול מיקרה קח בחשבון שאתה יוצא למלחמה נגדה

תציע להם להצטרף

אתה מעיד שהכל אצלכם נפלא ובסדר, אז מה הבעייה? אם הם חברות טובות מאוד ולא מקיימות יחסי מין הכל טוב, אם בנוסף לחברות יש גם מין הכל רע? תזרום עם זה, יוסי...

מאי 39

New member
לדעתי

אתה צריך קודם ללבן עם עצמך אם כן יש יחסים אינטימיים בינהם אז מה הגישה שלך לעניין אם זה מאוד מפריע לך כמובן באם באמת קיים קשר כזה אז תדע שיכול מאוד שהכל התפוצץ אבל אם וזה לא יפריע לך יכול להיות שאפילו היחסים בינכם השתפרו היא לא תסתיר דבר תרגיש יותר חופשיה ויכול להיות באמת שגם אתה תהנה מהמצב. כי אם היא דו אז לא יעזור לך כי לא תוכל להפסיק את הקשר עם החברה ויכול מאוד להיות שהיא תעדיף אותה על פניך. קודם תלבן עם עצמך לכאן או לכאן ואחר כך תחקור לא חסרים דרכים לגלות את האמת אבל תעשה אותם רק שתדע קודם כל בינך לעצמך מה אתה רוצה באם המצב כזה

למעלה