אשתי לא מסכימה

big0072

New member
אשתי לא מסכימה

אנחנו מקימים מין אורלי .אני מנסה לשכנע את אשתי שאוכל "לגמור לה בפה" אבל היא לא מסכימה.מניסיוני עם נשים אחרות בעברי הרחוק יש לציין ולא במקביל.(אני אוהב את אשתי) היו כאלה שעשו זאת ולא קרה להם כלום. איך אוכל לשכנע אותה האם יש למישהי מיכן הסבר משכנע ?תודה.

פרק ב

New member
לא רוצה, לא חייבת

אבל אם אתה מתעקש, נסה לגמור בחוץ, נגיד בכף ידך ולבלוע את הזרע רק על מנת שתראה כמה זה טעים גם לך, אולי זה ישכנע אותה לנסות

big0072

New member
"לא רוצה לא חייבת"

הכוונה היא לא לבלוע .אלא לירוק החוצה לאחר מכן.

הזוייה

New member
ומה יקרה אם תוותר על התענוג

הלא מרנין בעליל של לגמור לה בפה? זה יעשה אותה לפחות אוהבת, פחות טובה? הגמירה בפה זו מין כוחנות ופנטזיה לא ברורה של כל גבר (יותר מיד סרטים כחולים) בסקס אין הפעלת כוח ואין להשאיר את אחד הצדדים עם תחושת קיפוח או הרגשה רעה בגלל שלא פעל לפי הרצון שלך. או להשוות כל הזמן עם חיי ההוללות שהיו לך עם נשים אחרות. כל אישה היא משהו אחר ושונה בעל רצונות ותחושות משלה. בסקס יש פרגון וכבוד ההדדי, אם אתם שני אנשים בוגרים אשתך גם לא תבלע את הזרע שלך ובשלב מסוים כשהיא תרגיש שזה מה שהיא רוצה, אתה תדע. נ.ב יש את החוג לעבודת יד- תאונן לה מול הפרצוף ותגמור עליה. גם תמלא את משאלתך שאתה רואה את האישה כנועה כשאתה שופך עליה זרע

אשכר

New member
ממש לא "של כל גבר" !

קודם כל, זאת לא פנטיזה של כל גבר. שנית, לא כל גבר רוצה לגמור (בכלל). יש גברים שלא אוהבים שעושים להם מין אוראלי בכלל. דרך אגב, לא "כל גבר" רוצה שבחורה תגלח איזשהו איבר בגופה, או את המפשעה בפרט. לא כל הגברים אוהבים כוחניות. להיפך, יש לא מעט גברים שבת זוגם מבקשת או דורשת מפגן של כוחניות כדי להתעורר מינית. מבחינתי האישית, כשמישהי מבקשת את זה ממני זה אני לפעמים משתף פעולה, אבל לפעמים אני נדחה. אני מבקש ממך להפסיק להפיץ שמועות שאינן קשורות למציאות: יש פה ילדות, נערות ונשים שרואות את המידע הזה, ומפתחות חרדות, ציפיות ותקיעויות במה שקשור למין, או להתנהגות עם בני זוג בכלל. הייתי מציע ניסוח אלטרנטיבי: "יש גברים שחושבים שהם רוצים לגמור בפה". (דרך אגב, אני אישית לא פגשתי כאלו). "יתכן ואם תבררי עם בן זוגך את הסיבה להתנהגות זו, התופעה תחלוף."

שגיתא

New member
טוב יקיר כמו שהפתגם אומר ../images/Emo8.gif../images/Emo181.gif../images/Emo54.gif

אתה יכול להוביל את הסוס למים אבל לא להכריח אותו לשתות מס' שאלות לי אליך
, 1) האם כשאתה יורד לה עד שהיא גומרת לך בפה, 2)האם אתה מסוגל לחבק וללטף ואפילו לענג את אישתך ללא תמורה לסיפוק יצריך שלך ולהנות מזה באותה מידה, ותודה על ההזדמנות להפריח
כאן דעה קדומה, גם סקס אנאלי וגם סקס אוראלי לבליעת זרע לא לא בא לנשים באופן טבעי ולא לא הן לא בהכרח יותר נהנות
מזה כי אנחנו נשים, וכן בנות אני מודעת לזה שחלקכן באמת ובתמים נהנות אבל אני מדברת על כך שזה לא בא טבעי כמו נגיד המצאות הרחם לרוב כחלק מהמערכות הנכללות בהיותנו נשים
בנושא של סקס אנאלי נהפוך הוא דוקא גברים יכולים להפיק הנאה גדולה יותר מגירוי אנאלי אצלכם בגלל הערומנית ושנקודת הג'י שלכם נמצאת היכן שהוא בתוך ישבנכם
בכלל כל מה שקשור בהנאה מסקס והיכולת להנות מעבר לגירוי הפיזי מה שמכתיב את הרוב זה המח ואם אצלה בחוויה ובדעה שלה לגמור בפה זה משפיל מגעיל ודוחה זה זכותה, לפעמים זה עניין של כימיה שיש אנשים שאפילו התנשק איתם אני לא, ויש אנשים שלאכול מאותו מזלג לא יגעיל אותי מה שבד"כ כן
4) ועוד שאלה האם פעם בלעת או טעמת מהזרע של עצמך נסה ותראה האם את מסוגל לזה, אני למשל כמובן שאני לא מגיעה עם הפה לרדת לעצמי
אבל טעמתי לאחר שנהנתי עם עצמי
ותשמע זה אמנם לא טעים וגם הזרע שלכם לא מדהים בטעמו ומרקמו וראיתי שהשד לא נורא כל כך, אמנם אני אכפה את צרכיי על מי שאינו נהנה מלרדת, אבל בזוגיות שכוללת חיים משותפים כן גם זה יכלל בין שאר השיקולים והרבה לא זכו לקבל את גופי בחלקו או במלואו כי נמנעו מלהעניק לי תענוג שאני בהחלט שמחה לקבל ואני אף פעם לא בקטע של סטוץ למשל אני נמנעת מסקס אנאלי לא בגלל ההנאה או אי הנאה או עניין מוסרי, אלא רפואי פשוט כי זה פוגע אצלי בתפקוד הבאמת טבעי של המקום והמערכת הזאת אצלי תודה לאל בסדר אם לא דוחקים אותו לפינה כואבת אני לשמחתי גירוי ידני זה בסדר אבל לרוב לא יותר מה לעשות אני לא אפגע בגופי בכזאת צורה בטח לא באופן קבוע
במקרים מסויימים כשאני מרגישה UP TO IT כן אבל ממש לא רצוף וקבוע. יותר אוהבת להעניק גירוי כזה ועוד לא נתקלתי במאהב שלי (לא שהיו כל כך הרבה) שאחרי שחווה פעם אחת התנגד או לא בקש עוד
, למרות שמראש ותוך כדי אני בודקת האם זה בסדר להם, נח להם, כי אני בקטע שלענג ולא לכפות את רצוני, אבל הרבה יותר קל לי להעניק תענוגות יצירתיים למי שמעניק לי כאלה ואני לא מדבר על גירוי שקשור לזין שלכם בשום מקום לא מתחכך בגופינו הוא בהחלט יכול להיות שותף עמיד ונגיש בתוך החוויה, מה שנקרא מוכן ומזומן להשך עינוגי במידה ואני אחליט שבא לי עליו, אבל לא ישתולל במידה ולא היה שותף פעיל, אבל שוב אני גם לא מקפחת אותו כל הזמן, ומי שלא עומד בתנאים של נאה דורש נאה מקיים, וההנאה שלי אצלו לו מובטחת ואני לא מדברת רק על אורגזמה מחדירה אלא על הכל מקווה שהבנת בכל מקרה כדי לעזור לה לקבל רעיון לאולי כן תקראו את התשובה שנתתי למרים בחלק עליון יותר של העמוד בפורום, מחכה לתשובות שלך שגיתא

למעלה