דעה של גבר
(לא שאני מבטל את הדעות של הנשים, שהן רוב המגיבות לשרשור).
קודם כל, אני מזדהה עם הסיטואציה. התחתני עם אישה שיש לה הרבה מעלות, אבל אחד החסרונות שלה שהיא קרחון פולני. בא נגיד שהיא יכלה להטביע לא רק את הטיטניק אלא גם את האנטרפרייז. זה יכל להיות קשור למיליון סיבות - דימוי עצמי נמוך שלה, במיוחד דימוי גוף, חינוך שהוטבע בה שמין זה דבר רע ועוד מליון סרטים כאלה ואחרים שאתה בכלל לא משחק בהם, ואפילו לא רואה אותם. אם זה מפריע לך, לבש את המכנסיים ותחליט מה לעשות. לנסות ללכת לטיפול זוגי כזה או אחר (אולי לא נעים ויקר), למצוא את הדרך לדבר איתה על זה (אולי לא פשוט ופוטנציאל לעימות), או להתגרש. בכל מקרה, קח בחשבון שאם לא תטפל בזה, המצב יחמיר מאד בעתיד. לא יודע אם יש לכם ילדים או לא, אבל לסחוב מערכת יחסים עם מרמור זה לא בריא, ועוד יותר רע לסחוב מרמור שיש ילדים מסביב. אז לדעתי, תפוס את עצמך בידיים וקודם כל תחליט איך אתה רוצה להתמודד עם זה, אבל התמודד!
לגביך - אני לא יכול ולא מעוניין לעשות ניתוחים פסיכולוגיים למה התחתנת עם מישהי שדבר מרכזי עבורך ביחסים איתה מפריע לך. אולי היה משהו בסיטואציה הזאת שהתאים לך קודם ועכשיו כבר לא. אולי זה היה נח לך להיות עם בחורה שיש לה בעיות במיניות כי זה מסיט את האש ממך. אולי לא חשבת שזה יפריע כי היו דברים אחרים טובים שנעלמו או דהו. לא יודע ולא יכול לדעת, אבל נסה לחשוב עם עצמך מאיפה באת ולאן אתה הולך.
בכל מקרה, אם תרצה ואם לאו, אתה ניצב מול התמודדות לא פשוטה. שיהיה בהצלחה. שולח לך בירה וירטואלית על חשבוני.