אשתי ברחה עם כושי

אשתי ברחה עם כושי

שיר מאת דיוויד אלן קו היא אמרה שיום יבוא ואני אבין מה כל הענין באהבה אמרה שהילדים יכולים להישאר אצלי ואת הבית היא עזבה אמרה שסוף סוף מצאה גבר שהזין שלו כל כך הרבה יותר גדול משלי ואז הטינופת המזדיינת הזו ברחה עם כושי ולחשוב שאכלתי את הכוס איפה שהזין הגדול והשחור הזה היה ונשקתי לשפתיים שמצצו לו פעם אחר פעם בחזרה זה מספיק כדי להביא לבן אדם בחילה וזה בהחלט קשה להבנה איך קורה שכושי מלוכלך מזיין בחורה טובה הוא התייחס אליה כמו מלכה היא נתנה לו את כל כספי נראה שהבדיחות ען על חשבוני אבל זה לא מצחיק אותי הכוס הזה לא שווה אגורה עד כמה שאני הבנתי כי אין שום דבר כל כך לא רלוונטי כמו כושי עם בחורה לבנה אז לכל אותן זונות שאוהבות כושים השיר הזה רק בשבילכן (שיר מתורגם )

אטיוד5

Active member
זה רק לעניות דעתי

שהבחילה היתה גדולה יותר בסדר עניינים הפוך: לחשוב שאכלתי את הכוס מיד אחרי שהזין הגדול היה שם. ולחשוב שנשקתי לשפתיים בדיוק אחרי שהן מצצו לו. וגומר.

השיר מבוסס על סטיגמה גזענית

זה שהיא בחורה לבנה לא אומר בהכרח שהיא מוצצת! (חוץ מזה השיר נחמד
)

אורמור

New member
לא באמת התעלפתי מהחן של השיר

ולא מהאורך של המה שמו.... המון גסות רוח וגזענות יש ביצירה הזאת וזה לא שאני בתולה חסודה אבל אם קוראים לזה "שירה" אז שזה ידבר יפה... ככה לטעמי ולא חייבים להסכים אתי. אור

רוויהיה

New member
תודה רבה

בסד"א בסד"א תודה רבה לך על ההקדשה הנפלאה. בכל אופן מעבר לתודה אתייחס לכאב הנורא המתואר בשיר החמוד, אני מבינה אותו ואותך יחד עם זאת כדאי שתתייחס לשיעור העוצמתי הזה כאהבה גדולה מאשתך לך ולאגו שלך שכולנו נגועים בו עדיין. בסוף תגלה שהגאולה האישית בכלל לא כואבת היא מענגת להפליא כמו שאשתך היום מתענגת על הזין השחור של הכושי. אז תודה לכושים שהם קיימים ותודה ללבנים שהם קיימים ותודה לאדומים שהם קיימים וכו' לגבי כל הצבעים באשר הם שבחר אלוהים. בהצלחה עם קילוף האגו שלך ולסביבתך הקרובה, כל גאולה אישית גואלת ומושיעה את סביבתך,אותנו לכל מענה, עזרה, שאלה או כיוונון אני מזמינה אותך ליצור קשר עם הגבר שבגברים, עם מלך המלכים שברשותי וברשות ילדיי: שוקי ישועה נאור. כל טוב רוויה עמנואל נאור 050-2890988

למעלה