אשתאול - התנצלות

אשתאול - התנצלות

אתמול באשתאול היו מספר טעויות בתכנון הציר והצבת התחנות בשטח. הדבר גרם לאי נחת אצל מספר נווטים. אני כמארגן הניווט, ומועדון אופניים רוכבי שמשון מתנצלים על כך. בימים הקרובים נתחקר את התחרות, נסיק מסקנות ונשתפר לקראת הניווטים הבאים. להתראות בשבילים, אורי הדר, רוכבי שמשון.

תודה על האירגון וההשקעה

אורי, לא לקחת קשה את מעט הטעויות, אלא לקבל סיפוק מהעשיה והתרומה של המועדון שלכם לפיתוח ענף אופני ההרים בכלל, והניווט הרכוב בפרט. כל מי שתיכנן ויתכנן תחרות חשוף לטעויות. כמובן שרצוי להימנע מהם, והכי חשוב להסיק מסקנות ולהימנע מטעויות חוזרות. היה ניווט מוצלח, בשילוב עם מזג ועונה, ויום נפלאים!!! ...אולי צריך לחשוב על מתכונת בה כל מתחרה בליגה יחויב/יתוגמל בהקשר של שותפות בארגון תחרות ליגה. ידוע לי כי פעם כך היה נהוג בליגה של אופנועי השטח. ...

IlanShacham

New member
היה מצוין

התחנות היו מפוזרות היטב ונתנו הרבה חומר למחשבה על איך ובאיזה סדר, וגם מזג האוויר היה מצוין. לשמחתי לא עברתי בנקודה 16 אז אני לא יכול להתייחס אליה... יישר כוח!

מפי

New member
האם 16 לא היתה במקום?

אני הגעתי מלמטה מכיוון השדה ונפלתי על התחנה בדיוק כמו שרציתי ובדיוק כמו שמסומן במפה. יכול להיות שהזיזו אותה מהמקום במהלך התחרות?

מפי

New member
../images/Emo13.gifחל בלבול..

התכוונתי בכלל ל26

sdanpo

New member
לדעתי (וגם אמרתי לאיתן)

היה מ-צ-ו-י-ן!!!!!!!!!!!!!!!!! אחלא מזג אויר אתגר טוב ואוירה מצוינת. ישר כח. דן פורת

אפק גול

New member
לקח נדרש - ביקורת

אורי, בתור מי שעבד לצידך על המסלול הרגלי, לדעתי ההבדל העיקרי היה מידת הביקורת החיצונית - אני סימנתי את התחנות, ואח"כ שני נווטים מנוסים מהמועדון עברו על המסלול, וידאו שהמסלול תקין, התחנות מסומנות במקום המדויק, ואף לא היססו להציע שינוי בנקודות שנראו להן לא 100% באיזה אספקט שהוא. כנראה שקיום סיבוב ביקורת כזה לפחות מצד אחד הנווטים במועדון שלך היה מונע את התקלה... וזו אחת הסיבות שמועדון מארגן מקבל ניקוד בליגה ללא קשר לתוצאות חבריו, כדי שלא יהיה חשש להפסיד מתחרים וניקוד פוטנציאליים בתהליך ההכנות. אחד הלקחים שאתם חייבים להפנים - הצורך בביקורת!

נהנינו!

אני ואחי הצעיר (11) העושה את צעדיו (או יותר נכון - דיוושיו) הראשונים בניווט מאוד נהנינו. צורת הניווט היתה יותר מאתגרת מאשר ניווטים אחרים, והיה לי מעניין מאוד להתנסות בניווט מסוג שונה. אבל אולי מישהו יוכל להסביר איפה הסתתרה נקודה 16? נעם

למעלה