אשר יגורתי ?!

אשר יגורתי ?!

אחרי ביקור בית אצלי של פ.הסעד החדשה שלנו,(הקודמת בטח רוצה לצאת לפנסיה אחרינו...
),ביקור שלדעתי הוכתר כהצלחה יתרה,ונסגר בכריך עם חציל מטוגן מעשה ידי...אחרי שנפעמה מהתנהלות הבית ותפקוד הילדים, היא רמזה שהגברת החלה לקבל סוג של עזרה,אמרה ולא פירטה. והנה,האיחור הדי צפוי היום ע"י הגברת לווה בהתנצלות.התנצלות...!! ועם הסנסורים המיוחדים שפיתחתי,שמעתי את טון הדברים,ואת השינוי באופן הדיבור,החיתוך העצבני נעלם,והפנים שידרו משהו אחר,שונה. בתגובה מהירה ואופיינית לי,שיניתי גם אני את טון הדיבור,מטון מאשים ומבקר,למשהו אחר. לטון ענייני וחיובי. והפלא ופלא,הצלחנו לראשונה להחליף כמה משפטים יומיומיים גרידא בנוגע לפנקסי החיסונים של הילדים,ואף טרחתי לסיים את השיחה באיחולי בילוי נעים כשהפעם לא הסתכלתי במכוון רק לילדים בחיוך מדומה כהרגלי. הייתכן שיהפוך הכושי את עורו והנמר את חברבורותיו ? ירדו גשמי זלעפות בעולם של מטה ואיש לא טרח לעדכן אותי ? בכל מקרה,אני בהחלט מתכוון לנקוט בגישה חיובית ופרודוקטיבית,ולו בכדי להמשיך ולעודד את הצד השני להמשיך ולנהוג כך גם בעתיד. מקווה לראות המשכיות לדבר,ולא איבדתי את התקווה לנירמול היחסים ושיפור התקשורת גם ברגעים הכי קשים. והאל עדי שהיו לא מעט כאלו. שומר על אופטימיות זהירה.

ye44

New member
לא נמר ולא חברבורותיו

תשמור שהמרשם של ה
לא ילך לה לאיבוד

תגיד

עם כל הכדורים שאתה מחלק אתה לא אמור להיות כבר פרופסור??? <עכשיו הבנתי למה אתה מתנגד להתפטרות המתמחים, קשה לחזור אחורה כל כך הרבה שנים>

b e c k y

New member
הלוואי.

אופטימיות זהירה היא טקטיקה טובה. (מאד, מאד, זהירה) רק לא לבנות ציפיות... אצלנו, כל פעם שהוא נחמד, אני יודעת שהוא הולך לבקש משהו.. אם הוא ממש נחמד, סימן שהוא הולך לבקש משהו הזוי ובלתי סביר לחלוטין.

יערית

New member
נודניק

זה היה מרגש.... אני מקווה שתתעייפו ותתעשתו ואולי השנה שתבוא עלינו לטובה, תסגור אצלכם מעגל וייפתח מעגל בריא יותר להתנהלות.

אייבורי

New member
גיסנו

ברוך הבא למאה עשרים ואחת כנראה שנמצא מינון הולם של כדורים למכשפה. ואולי, אולי היא בכלל לא כזאת, רק ציירו אותה ככה.

ברוך הנמצא...?

אני לא מרשה לעצמי לקרוא לה מכשפה.למרות שבבסיסה היא אכן אדם רע.אלי. שהרי יש לה חברות וחברים אחרים שמן הסתם בטוחים שהיא אחלה של בנאדם,אחרת לא היו חברים שלה. משמע,משהו בדינמיקה שלנו נפגע או הורע. מכיוון ששוב לא אמנה בין חבריה מבחירה חופשית,ומכיוון שאנו קשורים לעד ברמה מסויימת בגלל הילדים המשותפים,כל שנותר לי הוא לקוות ולפעול ,לשנות את הדינמיקה ואת רמת התקשורת ביננו. את הציור שלה בעיניך ציירתי אני ולא אחר,והפעם אעיד בכל זאת על עיסתי ואומר כי עשיתי זאת בצורה הכי אובייקטיבית שאני רק יכול. כפי שידעתי לבוא ולשטוח את טענותיי ואת הצד שלי בנוגע להתנהלותה ולמעשיה הרעים, מצאתי לנכון לציין את השינוי לטובה באותה מידה. ואין דבר טוב יותר מזה להוכיח את טענתי דלעיל. ואגב,היא לא חייבת להיות מכשפה כדי להתנהג כמו אחת. אני בכל אופן מקווה ופועל שהיא גם לא תתנהג ככזו.

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

מאחל לילדים שלך שתמצאו דרך להתנהל כמו שני בוגרים נעימים זה לזו

ismeralda100

New member
איזו גישה מיוחדת. הלוואי

וכל אלו שהיו מתגרשים היו יכולים לחשוב/להתנהג כך

בהצלחה

אם תצא מנקודת הנחה שאנשים אינם סטטיים והדינאמיקה שלהם משתנה יום יום..תבין ששינוי ולמידה הם דרך חיים של כל אחד. השאלה רק עד כמה מתבצרים ועומדים על הרגליים האחוריות להגן על מה שקיים או היה. אם תתחיל לחשוב שיש שינוי..יהיה שינוי ..והתגובות שלך אליה וחזרה זה מה שניקרא תהליך למידה ויחס הדדי. בתקווה שמשתפר והולך אצלכם.

יתכן..

. הרים מתפוררים אדמה בוקעת קרחונים נמסים הים עולה על גדותיו.. ובני אדם..לומדים ויכולים לשנות גישה כשמשהו מתעורר בהם.. בהצלחה היד המושטת שלך אליה...בלי תוכחות ובלי האשמות ראויה להערכה. והילדים רק ירויחו..

darling33

New member
מאחלת

שמהנקודה הזו המצב רק ישתפר. אצלי זה נראה אבוד. אבל מצד שני, אני מניחה שגם אתה אמרת את זה בשלב מסוים.

לדעתי

כאחת שמאמינה שלכל דבר בחיים יש סיבה ושהייקום מאזן את עצמו, בגלל שאצלנו יש החמרה משמעותית ביחסים (ככה זה כשאני דורשת את הכתוב בהסכם...) , הייקום מאזן את עצמו אצלך. הכי חשוב - ראש פתוח. תמשיך להגיב כמו שהגבת לשינוי שאצלה, תעודד אותה לאינטראקציה חיובית ובריאה ביניכם ותחפש את החמור הלבן ... :)

אשר יגורת???

......אופסססס יכולה רק לאחל לך ולה להמשיך להתנהל בדרך הכי חיובית והכי טובה והכי בריאה בשבילכם ובשביל הילדים שלכם הילדים הם של שניכם ואין להם לא אבא אחר ולא אמא אחרת וזה לכל החיים. התנהלות וקשר טוב ותקשורת טובה ובריאה ביניכם ושיתוף פעולה מלא ביניכם בכל מה שקשור בילדים המשותפים שלכם יוביל לכך שבעתיד יהיו לכם ילדים מאושרים יותר ובריאים יותר נפשית ועם פחות צלקות...וזה ישליך גם עליהם וגם עליכם. הביאות הנפשית של אם ילדיך תשפיע בסופו של דבר גם על חייך....בעתיד הרחוק.... והגלגל מסתובב....ומסתובב....ומסתובב.... לא לעולם חוסן.... והאגו....ככל שנלמד לאפסן אותו יותר מהר....כך ייטב לכולנו. תעשה טוב תקבל טוב בהצלחה

למעלה