אוקסימורון3
New member
אשר יגורתי ?!
אחרי ביקור בית אצלי של פ.הסעד החדשה שלנו,(הקודמת בטח רוצה לצאת לפנסיה אחרינו...
),ביקור שלדעתי הוכתר כהצלחה יתרה,ונסגר בכריך עם חציל מטוגן מעשה ידי...אחרי שנפעמה מהתנהלות הבית ותפקוד הילדים, היא רמזה שהגברת החלה לקבל סוג של עזרה,אמרה ולא פירטה. והנה,האיחור הדי צפוי היום ע"י הגברת לווה בהתנצלות.התנצלות...!! ועם הסנסורים המיוחדים שפיתחתי,שמעתי את טון הדברים,ואת השינוי באופן הדיבור,החיתוך העצבני נעלם,והפנים שידרו משהו אחר,שונה. בתגובה מהירה ואופיינית לי,שיניתי גם אני את טון הדיבור,מטון מאשים ומבקר,למשהו אחר. לטון ענייני וחיובי. והפלא ופלא,הצלחנו לראשונה להחליף כמה משפטים יומיומיים גרידא בנוגע לפנקסי החיסונים של הילדים,ואף טרחתי לסיים את השיחה באיחולי בילוי נעים כשהפעם לא הסתכלתי במכוון רק לילדים בחיוך מדומה כהרגלי. הייתכן שיהפוך הכושי את עורו והנמר את חברבורותיו ? ירדו גשמי זלעפות בעולם של מטה ואיש לא טרח לעדכן אותי ? בכל מקרה,אני בהחלט מתכוון לנקוט בגישה חיובית ופרודוקטיבית,ולו בכדי להמשיך ולעודד את הצד השני להמשיך ולנהוג כך גם בעתיד. מקווה לראות המשכיות לדבר,ולא איבדתי את התקווה לנירמול היחסים ושיפור התקשורת גם ברגעים הכי קשים. והאל עדי שהיו לא מעט כאלו. שומר על אופטימיות זהירה.
אחרי ביקור בית אצלי של פ.הסעד החדשה שלנו,(הקודמת בטח רוצה לצאת לפנסיה אחרינו...