אשרררררררר תפסתי אותך מה שלומך, מתוק המון זמן לא היית (או שמא אני לא הייתי) ת'געגעתי
R r66 New member 11/1/04 #1 אשרררררררר../images/Emo24.gif תפסתי אותך מה שלומך, מתוק המון זמן לא היית (או שמא אני לא הייתי ) ת'געגעתי
אשרררררררר../images/Emo24.gif תפסתי אותך מה שלומך, מתוק המון זמן לא היית (או שמא אני לא הייתי ) ת'געגעתי
G gabizon79 New member 11/1/04 #2 ../images/Emo124.gifרינהההההההההאהאהאהאהאעהה מה ניינות? אצלי הכל בסדר,ולא חשוב אם הבטן קצת ריקה אצלי הכל בסדר,היום כבר לא מתים מתת תזונה יאללה דחוף לארגן איזה מפגשון בצפון ניקרא לאלכס(ון) ויהיה שיגעון מה שלומייך??
../images/Emo124.gifרינהההההההההאהאהאהאהאעהה מה ניינות? אצלי הכל בסדר,ולא חשוב אם הבטן קצת ריקה אצלי הכל בסדר,היום כבר לא מתים מתת תזונה יאללה דחוף לארגן איזה מפגשון בצפון ניקרא לאלכס(ון) ויהיה שיגעון מה שלומייך??
R r66 New member 11/1/04 #3 בלי קשר למפגשון, אתה מוזמן אלינו כל יום. אסדר לך חדר למעלה רק בשבילך בקרוב, ממוש, בקרוב....... דונ'ט פורגט!!!!!!!!!
בלי קשר למפגשון, אתה מוזמן אלינו כל יום. אסדר לך חדר למעלה רק בשבילך בקרוב, ממוש, בקרוב....... דונ'ט פורגט!!!!!!!!!