אשפוז בתפוז - 22/02/04

AcE666

New member
הכנס שנינות כאן ../images/Emo26.gif |יפעת|

לא לימדו אותך בגן שלא יפה להעתיק?

יש לי שתי הצעות לחגים חדשים!

היי חג מס' 1: יום הגאווה לבתולים/בתולות. כן יש על מה להתגאות. אני עברתי כבר את השלב הזה, אבל מי לא מתגעגע לימים בהם רק חלמנו על לעשות את זה... וכל נשיקה היתה התרגשות גדולה??? חג מס' 2: חג האקס/ית המיתולוג, מיתולוגית. יום שבו אפשר להיפגש עם האקס/ית המיתולוגיים. לשבת על כוס קפה.. ולגלות שאולי הם כבר לא כ"כ מיתולוגים כמו שחשבנו, ואם עדיין כן, אז אולי יש מקום לסקס מטורף? יאללה זזתי סברסיתות

כתום

New member
~~~ רעיון ענק! יום שיתוף חופשי!!~~~

והכוונה לתוכנות השיתוף... צריך לעשות משהו כזה, למשל שכל ה-6 בחודש (סתם זרקתי) כולם יחלקו חופשי את הקבצים (קבצי המדיה, משחקים וכו', לא את כ-ל המחשב). לפי דעתי זה יהיה ענק, ויקדם את תופעת הפיראטיות ברשת... טוב לא?

Totally Lost

New member
טוב, לי יש חג...

חג הסגידה לבובת הבארבי... כן, כן... חג שיוקדש לכל הפמינסטיות באשר הן... ובחג הזה הן יסתערו על חנויות הצעצועים וירוקנו אותן מבובות בארבי, שאותן אח"כ יבעירו במדורות גדולות תוך כדי זריקת חזיות כחומר בעירה למדורה...

MASASH1

New member
שם חג חדש../images/Emo143.gif../images/Emo6.gif

שמו של החג שאני חושב עליו הוא יום מעוטי היכולת יום שבו כל מעוטי היכולת יתגברו על מצוקתם.

יום הנזלת

יום חג זה יערך לאחר פורים. כיוון שכל שנה פורים הוא גשום, כל הילדים חולים לאחר החג. לכן ההורים ישבו עם הילדים החולים וינגבו מוחטות ונזלת, כל המשפחה ביחד. זה יהיה אפטר פורים, כמו אפטר פרטי כזה.

SofyTofy

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

למה? למה את חייבת להוסיף תיאור לכל דבר?

למעלה