אשפוז בתפוז - 22/02/04

אשפוז בתפוז - 22/02/04

שני הצדדים של סגול 59 זה הפרס שאנחנו מעניקים השבוע למי שיביא לנו יום חג שעדיין לא חשבו עליו. לדוגמא ממה שקיבלנו בתכנית: יום הגאווה לחולי הנפש. יום מנהל הפורום האלמוני. למביא היום המקורי ביותר הפרס שלו. בנוסף מתפרסם סקר חדש. אורלי החליטה שאני צריך לצבוע את שיערי. לאיזה צבע אני אצבע את השיער? גשו להצביע.

SofyTofy

New member
יום לאורלי../images/Emo103.gif

כדי שכולנו נוכל לסגוד יחד
התלבושת המיוחדת לחג: משקפיים ורודות מזעזעות
מנהגים מיוחדים: לאכול סטייקים (|כשר בהשגחת הרבנות של חיפה|), לצחוק כמו מכשפות (וכדי להיות ספציפיים, אז לצחוק כמו אורסולה מבת הים הקטנה), לשגע אנשים ולרדת על אנשים עם עניבות של סופרמן [What the fuck?].

SofyTofy

New member
../images/Emo7.gif וזה אחרי שסגדתי../images/Emo103.gif

לך והצעתי יום במיוחד בשבילך. את לא פיירית

Young MC

New member
אע :|

היא אמרה "לרדת על אנשים עם עניבות של סופרמן" ולא "ולרדת לאנשים עם עניבות של סופרמן" :|

אגב,

הסדר לא מופיע בשורה בראש הפורום אלא בקישור שאיציק נתן למטה, כדי לא להפריע למהלכו התקין של הפורום.

oh-da

New member
יום הבלונד (ע"ע אורלי)

יום קאזה/יום הדיסקים הצרובים יום ה Spotted יום הדיס איז יום האשפוז (לכל מי שמאושפז וסתם לתפוזים) יום הדין (תחשבו על זה...זה יכול להיות מוזר
)

SofyTofy

New member
../images/Emo45.gif אורלי בלונדינית!../images/Emo103.gif

תבינו את זה כבר

שיחקת אותה! יום הדין!

אתם קריאטיביים! לא כמו החננים שאני מגישה אתם את התכנית!!! ו...מתי תבינו שאני לא בלונדינית?!?!? אל תתנו לסופי טופי להטעות אתכם. זוהי עלילת דם!

תלך לישון איציק. כבר באמת מאוחר...

אני לא רוצה שאמא תכעס עליך בגלל ששוב נשארת ער מול המחשב... מחר אני אציע את הצעתי לגבי יום מיוחד עבורך. חלומות פזזזזז

למעלה