"אשפוז בתפוז" - פורים

"אשפוז בתפוז" - פורים

אתם מוזמנים לחטוף את הג'ננה עם התכנית "אשפוז בתפוז" , מבית היוצר של "תפוז אנשים" שתשודר בשעה 20:15 בפורום מיץ תפוזים ובבלוג TV. והפעם: תכנית מיוחדת לפורים. בתכנית נחשוף את תוצאות הצבעת גולשי תפוז שקבעה - באיזה צבע נאלץ איציק החנון לצבוע את שיערו, נתקשר לאחיות שרונה ודניאלה פיק ונשאל אותן את השאלות שאתם תציעו בשידור חי, נשמע את הפינה הכי מרושעת באינטרנט מאת אורלי ויניר, ואת הפינה הכי הזויה ברשת מאת איריס D. חושבים שאתם מטורפים? חכו עד שתראו אותנו....

the z girl

New member
לא קשור לא קשור היליתעעעע

באמת?? באמת?? (בלשון מישו אחר: יא!)
לא ידענו (תי)
*הלם?*

the z girl

New member
ובאותו נושא... *ץץץץץץץ*

(הץ הכוונה חיח זה כמ וש למסך טלוויזיה כזה שלא פועל.. יענו זבובים\שלג\איך שאתם קוראים לזה) היה אתמול בערוץ VH1 ערב יענו איחוד או משו של 'קיס', ואחותי כנראה העבירה לערות הזה וזיהתה (איכשהו...) או שפשוט ראתה שכתוב.. (יותר סביר..) בכל אופן לא הכרתי שם כמעט אף שיר (ראיתי את הסוף) אבל השיר האחרון היה שיר שאני מכירה אז הגברתי חזק את הטלווייזה והיה נורא נחמד
הם לא עשו את זה כאילו ממש הופעת רוק וזה.. היה שקט .. חחח.. אבל היו איזה 4 גיטרות 2 מתופפים, 2 זמרים (או 3) ו3 או 2 זמרי ליווי (וכולם בנים..חיח) והם היו בלי איפור! חוצפה! הקול של הסולן (בשיר שאני מכירה) השתנה אבל אפשר עוד לזהות
כאילו שזה מעניין מישו. .חח... מה קורה עם ג'ש?? מזמן לא שמעו ודיברנו עליהם!!! (נמאס לנו?) *דורשת דיון בנושא!* (באמת, התשובה צפויה מראש..אצל כמה מאיתנו..(לא! לא! לא!).....)

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחחחחח את מצחיקה../images/Emo108.gif

הוווויייי והתחפשת בסוף עם איפור של קיסס??? מימימי?????... ראיתי מישי עם איפור של כוכב אחד בצד ונזכרתי בךךך[[[[:

KaUrO DoNo

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בת דודה שלי הכינה את זה אז פירסמתי בבלוג...רעיון חמוד! אני ביכלל לא שומעת אותם...חחחחחח

EdgeHead

New member
צ'אט TV!!

אוהוהוו....יש אפשרות עכשיו לארבע מצלמות בבוא הזמן.. :]] רוצים לעשות מפגש צ'אט? אני מתנדב לשדר את עצמי עם שירים של ג'י.סי ברקע..חחחח אהההה..וצ'יפלאנג למי שכאן עכשיו,כנסו לחדר של היאבקות WWE..אני שם עכשיו עושה מופע סאדוג'ייזוכיסטי :]]]]

EleVaTioN

New member
יאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo129.gif

טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף^^

EdgeHead

New member
רינג רינג!!

חחחחח טירוף עם ריחוף..יואו סיימתי לראות עכשיו הצילצול..איזה סרט מצחיק זה..חחחחח קורע,ואני כזה כל הסרט מנסה להבין איפה ראיתי אותו פעם..ויש לי כזה דה ז'ה וו..אז אני מדבר עם ידידה שלי ופתאום היא מזכירה לי שראיתי כבר מת לצעוק 3..אז זה די דפק לי את כל הסרט..חחחח
שווה צפייה אבל..שניהם!! נו הגבהה עושים צ'אטTV? :]

EleVaTioN

New member
כה אבל..../images/Emo129.gif

בואו נקבע תאריך ושעה שכולם יהיו

למעלה