אשנים

אשנים

אני שמח להודיע בחיוך נרחב (לאלו שלא האמינו בי ובדרכי (גלי וכו´) שהפורום שלי (שכתובתו נמצאת בתחתית הדבר הזה) מלא בכל טוב וזהו לאנשים האחרים הפחות חארות או יותר יהיה חרא אבל תהיו אופטימים דוכי? (משה) עדיין נהנה להוציא את השחור מתחת לעכבר? (כמו תשת?) קיצר תרוויחו ובשביל שגלי לא תגיד שהמודעה לא קשורה לשנות השישים הנה שיר: שנות השישים עברו מזמן לא הייתי אז קיין אני אוהב גם את אוהבת למה אין פה חופש קקה לפנים היום חילקו לי מסטיק תביאי לי חיבוק עכשיו אתה גד

דוכי!

דרך אגב אני שמתי לב שזה אתה רשמת לי את התגובה האדיוטית לחלוטין בבמה ("לא שרים עם אפקטים") אולי כדאי שתגיד את זה לכל החברה משנות השישים אבל אני בטוח שלמוריסון ב"ימים מוזרים" לא התנגדת (לא שאני משווה או משהו אבל שירה עם אפקט היא שירה עם אפקט לא?)

TheDUKE

New member
לא זכור לי שאתה מוריסון ילד יפה שלי

וכן אני עדיין מוציא את השחור משם...

אני אמרתי "לא שאני משווה או משהו"

אבל זה לא קשור אני ראיתי מלא סרטים בנושא ועדיין יש לי כאלה תעודיים על הדלתות ודני שוגרמן (אני מניח שאתה יודע מי זה..) אמר דבר נכון שאם מוריסון לא היה פוגש את ריי הוא היה עוד סתם משורר שיכור מבין מאות כאלה על החוף בווניס ועוד דבר. למה אתה חושב שלבן אדם אחד מותר ולאחד אחר אסור חוץ מזה זה ידוע שבהרבה מאוד שירים כן שרים עם אפקטים (אפילו אכו או ריברב זה אפקט..) וזה רק עושה טוב לפעמים אפילו רוב המקרים לדעתי לשיר נקי זה קקה.

כמה תשובות פשוטות.

א)אני כבר לא נכנס לכאן הרבה ב)המחשב היה מקולקל ים זמן ואני הייתי נכנס מחברים כאשר היה מזדמן לי. ג)גם כאשר תיקנתי את המחשב (זאת בעיה שעדיין לא סידרתי לגמרי) יש לי בעיה עם הסקריפטים של ג´אווה בשביל האקס פי כי מיקרוסופט כבר לא מייצרים ובשביל להיות בפורום או בצ´אט צריך את הסקריפט (שקשה למצוא אבל מצאתי)

למעלה