אשמח מאד

אשמח מאד

אם תתנו לי אתרים להורדת שירים בחינם,לא חשש גזל(כמובן) אני חייבת קצת שמחה....
וגם אתרים חרדיים שמדברים על קאוצ'ינג,או מאמנת אישית שאתם/ן מכירים/ורת(נסיון אישי בלבד) באיזור המרכז פ"ת-ר"ג ואם אפשר אז גם אתרים חרדיים של בדיחות ודברים מצחיקים...... תודה מראש ממני מיסטרית שמחה.....שמחפשת לצבוע את חיי בוורוד!
משיח נאו.

קליט

New member
פה בתפוז יש בדיחות /למהדרין

וכאן באתר "וואפו" את עושה חיפוש ב"פופולאריים" ובוחרת באתר "קסם של מילים", יש שמה עוד כמה אתרים די מעניינים . . וגם האתר "מבט לשידוכים" הוא אתר מעניין ומושקע עם בדיחות וכו` . תמיד בשמחה ! . הכל מתנהל לפי התיכנון של המתכנן העליון ב"ה !

איזה צחוקים.....באתר מבט לשידוכים שיואאאאאאאאא חחחחחחחחחחחח איזה סיפורים.....

קליט

New member
רק להירשם ?

יש בנות שמתעייפות ולא מתמידות להתעמל . . . אי לכך אני ממליץ על הליכה באויר הצח של פתח תקוה והסביבה, או על מכון כושר של ויברטורים שלא מעייף כשבאמצע התירגול תקראי בדיחות למהדרין . . .

Silly Wisdom

New member
מה?!

תסלח לי בחורי המלומד- אבל מה זה לעזאזל מכון כושר של ויברטורים?!

קליט

New member
יש מכוני כושר שאת לא חייבת לעשות פעילות אקטיבית

כדי לרדת במשקל . או ששוכבים והמיטה מזיזה את האברים, או שהמיטה מניעה את השרירים .

אני הולכת

לשיעורים (פרטיים)כאלה....ועל תענוג כזה אני משלמת150ש"ח לשיעור.... פעמיים בחודש!וזה שווה את הכסף....משחרר מאד!

לא קשור למצב רוח

אני עושה זאת כי אני עובדת על מחשב.....וישלי כאבי ידיים! שירים עושים מצב רוח לכל שניה ושניה! ה' יעזור!

נווווווווווווווווווווווווווווו

תביאו אתרים של שירים.......אני מתפוצצת עוד שניה! ההורים עצבנים וכועסים עלי עד השמיים.............

חחחחחחחחחחחחחחחח

סתם בצחוק.....אני שמה פס על העולם......החיים חישלו אותי לגמרי!
ממזמן רציתי להוריד שירים ואני תמיד לא מצליחה עם הגוגל הזה..........מביא אותי לאתרים שאין שם שום דבר חוץ מפרסומת שזכיתי במחשב נייד כדי למשוך אותי להביא מס' פון ואז לעשות לי טרוויה ולמצוץ לי את הכסף.........."מה הם חושבים שאני תמימה?
"

קליט

New member
נראה לי שהפתרון לזה הוא

לדלג על ה 15 ההצעות הראשונות שעולות לך בגוגל . הראשונים הם לרוב סחטנים ורמאים, והם גם נדחפו בתחבולות למקומות הראשונים בגוגל .

למעלה