אשמח לתשובה של מי שמקבל או קיבל טיסברי

רינתי27

New member
טיסברי

היי אני קיבלתי טיסברי במשך 4 חודשים לאחריהם mri הראה כי כל המוקדים נעלמו לגמרי.
מיותר לציין עד כמה השימחה הייתה גדולה, כמעט כמו בשורת החלמה.
מיד לאחר מכן גיליתי כי אני בהריון ולכן הפסקתי עם הטיסברי. במהלך ההריון התקף ענק שאת אותותיו אני מרגישה עד היום (שנה ושלושה חודשים אחרי הלידה).
כמובן שמיד אחרי הלידה המשכתי עם הטיסברי לעוד שמונה עירויים אך המוזר הוא שמצבי הקליני רק הלך והדרדר ו-mri נראה אותו דבר. לאחר שמונה עירויים ולאור ההידרדרות הבלתי פוסקת החליפו לי את התרופה לאימורן.
כרגע נוטלת אימורן אך ללא שיפור ניכר ולדעתי אפילו המשך דירדור במצבי הקליני.
אבל מה הכי חשוב? שזכיתי בתינוק מתוק ומיוחד שלא הייתי מוותרת עליו בעד שום הון שבעולם.
מחכה לבשורות טובות ובנתיים מאחלת רפואה שלמה לכולם

galabat

New member
אשמח לתשובה של מי שמקבל או קיבל טיסברי

שלום
אשמח לשמוע האם תחת קבלת הטיסברי חל אצלך שינוי כל שהוא פיסי או ב mri
תודה
מועדים לשמחה
ושנה טובה ומתוקה מלאה בבריאות איתנה.

bali

New member
מנהל
היי

קודם כל אתחיל בזה שכידוע, כל תרופה משפיעה קצת אחרת על כל אחד.

אני קיבלתי טיסברי למשך שנה וחצי אחרי שהיה לי התקף בומבה שהשאיר לי סוג של גלים ספסטיים קשים. קיבלתי בשבילם תרופה שנקראת טגרטול.
אחרי כמה טיפולי טיסברי יכלתי להפסיק את הטגרטול מבלי שהגלים האלה יחזרו, וכל שאר שרידי ההתקף ההוא נעלמו גם הם, ומצבי חזר להיות יציב וטוב.
מבחינתי זה מוכיח שהטיסברי היה לי יעיל מאד.
הפסקתי אותו כי היה לי JCV חיובי ולא יכלתי להמשיך.

מאחלת לך שהטיסברי יועיל גם לך.

אם יש לך עוד שאלות אני פה ובמסרים.

bali

New member
מנהל
לא ממש היה שינוי ב mri. לא משהו שאמרו לי

במיוחד... אבל מבחינתי המצב הקליני היומיומי יותר משמעותי מממצאים ב mri.

דומיק

New member
אני לקחתי 7 חודשים

באופן כללי הרגשתי טוב עם התרופה. לא היו לי תופעות יומיומיות לפני התחלת התרופה שאני יכולה לדווח על שיפור או הרעה בהן. כן יש לי תופעות שנמשכות מאז ההתקף הראשון - למשל חוסר תחושה מסוים ברגל ימין. לא ניכר שיפור בתחום הזה. חשוב גם לציין שאלה לא תופעות יומיומיות שאולי כן הייתי מצפה לשיפור בהן. הדבר הכי טוב הוא שלא היו לי התקפים. ה MRI שנעשה לי כשהפסקתי לקחת את התרופה הראה שיפור. מוקדים שהיו בעבר קטנו מאד. אז השיפור משמעותי.
הפסקתי בגלל JCV חיובי. אם לא הייתי ממשיכה.

למעלה