אשמח לתגובות...

scalla

New member
דווקא אני נורא אוהב ...

חוץ מעניין השמש. אני חושב שאולי כדאי שתחדד טיפה יותר את הגבול של השמש (לא בהכרח שלא יהיה מטושטש). אגב, במציאות האור הצהוב שאנחנו מכירים סביב השמש, הוא לא עגול, הוא אובאלי. אם תשנה את זה אז נראה לי שזה ישפר מאוד.

TheGreatNut

New member
מאוד אהבתי וטיפ לגבי השמש...

בעקרון, מקור אור הוא לבן במרכזו, והצבע של האור מקיף את הלבן. כלומר, במקרה של השמש, היא לבנה במרכזה והצהוב מקיף אותה. ככלל, בנוגע למקורות אור, לא ייתכן שככל שנתקרב למרכז התאורה כך הצבע יהיה פחות בהיר. כמו בשמש שאתה ציירת שהיא אדומה במרכזה וצהובה יותר ככל שמתרחקים ממרכזה. אשמח לראות ציורים נוספים...

מיכאל ג

New member
עבודה יפה, כמה הערות

העננים לא נראים טוב - הגרדיאנט שלהם לא עובד ביחד עם הסגנון של יתר התמונה. נסה להקנות להם סגנון דומה לזה של המטוס. השמש/שמיים - השמש כהה יותר מהרקע! השמים אף פעם לא כאלו בהירים בזמן השקיעה וזה נראה מוזר. תן לשמים צבע של שקיעה. זו ההזדמנות להשתמש שוב בגוון של המים. המטוס- הפרופלורים אמורים להסתובב בשעת טיסה...

ophler

New member
מסכים עם שאמרו החברים

בכלל, גראדייאנט לא עושה לך טוב בציור. אולי להכניס אותו ממש בקטנה אבל שלא נרגיש, אם לא תנסה לעבוד עם שניים-שלושה צבעים. גם בשמש גם בעננים. מסכים לגבי צורת העננים והחלוקה של האור\שמש\שמיים. וגם הפרולפלורים. אל תתפתה לגראדיינט או בלייר. תישאר בסגנון שלך. (אולי כמה פעמים הפלופלור בבהירות שונה או שקיפות שונה). נותן הרגשה טובה הציור.

sherban

New member
מקור האור יותר כהה

מהשמיים שאותם הוא מאיר. על זה יאמר wtf?

orengb

New member
תיקונים שיפורים ושינויים!

תודה על הטיפים, שיניתי קצת את התמונה... בדקתי כמה תמונות שקיעה וזה מה שיצא: -->

TheGreatNut

New member
טיפ נוסף ../images/Emo13.gif

ההשתקפות בים לא אמורה להיות כהה ממה שהיא משקפת. היא אמורה אמנם להיות מטושטשת / מפוזרת אבל באותה עוצמת תאורה.

למעלה