אשמח לתגובות :))

אשמח לתגובות :))

פעם הייתה לי פנטזיה לפתוח "מועדון" תפירה : מקום שתוכלו להגיע אליו , להפגש ,עם "תפרניות", להתרשם אחת מהשניה , להחליף רעיונות ורשמים, ללמוד אחת מהשניה , לתפור , לשתות קפה ואולי גם לאכול עוגה (ולא של עלית) , בקיצור שיהיה מקום "לברוח" ולהכנס טוטאלית לעולם התפירה ולשכוח מ"צרות" העולם ...
ולמה אני חופרת לכן ?
יום חמישי כידוע אצלי הוא יום "חגיגת " חמישי וחשבתי לפתוח את ה"מועדון" ביום זה , מה דעתכן ?
(הפניה מיועדת גם ל"תפרנים ")

maybesure

New member
מפגשים מהסוג הזה

מבורכים בעיני.
אני נפגשת כבר כמה שנים עם קבוצת סורגות - וכן : יש הדדיות ברעיונות, בלמידה, בעזרה וכמובן גם בחברה. אבללל! צריך שתהיה אחריות לקבוצה לא לתת למפגשים כאלו להתמוסס ולהפוך למפגשים חברתיים בלבד, אלא למקד את רוב הזמן על עשיה ולמידה כי לנשים מאוד קל להתחיל בסיפורים ולהגרר לפן החברתי בלבד.
מפגשי הסריגה שלנו מורכבים מעשיה, אח"כ כיבוד, ואת הזמן הנותר אנחנו מקדישות לפטפטת וסיפורים.
כמובן שגם בזמן העשיה יש דיבורים, צחוקים, בדיחות - אבל כולן משתדלות להיות עסוקות גם ביצירה.

nesherkal

New member
אני אשמח למפגשים מהסוג הזה וגם

מציעה את ביתי לענין.
אני גרה ברחובות

shlomit202

New member
נשמע מעולה!

אבל ראש פינה זה רחוק

גם אני מוכנה לפתוח את ביתי העתידי למפגש מסוג זה (עוד כחודשיים בערך, בחיפה).

מעניין

אם זה באיזור רחובות, או באיזור כפר סבא. אני גם אוכל להגיע. מקווה שיבואו עוד כמה "תפרנים" :)
גם לי הייתי תקופה שהשתתפתי בקבוצת סריגה, קצת נטשתי את הסריגה לטובת תפירה וטוויה, בכישור ובגלגל טוויה...
קבוצת תפירה יכולה להיות דבר מעולה, הבעייה שתמיד צריך מקום רב (בניגוד למקום להניח בו צמר ומסרגות).
אפשר לסדר שולחן כמו כזה שמשמש לפיקניק, בשביל להניח בדים, ומאחר והשימוש במכונת התפירה אינו רציף, אין צורך כמכונה לכל משתתף\ת.

למעלה