אשמח לתגובה

danielmh

New member
אשמח לתגובה

הכרנו בדרך אקראית, הקשר בינינו התחיל כידידות ונמשך לחברות, שנינו סביב 30+. לאט לאט למדתי להכיר בן אדם טוב, עדין נפש ורומנטי עם נתינה אינסופית. התאהבתי וגם הוא בי, עברו מס' חודשים והוא הציע שנעבור לגור יחד וכך היה, טרם המעבר למגורים משותפים הוא הציע לי נישואין ואני הסכמתי אך נראה היה לי שחמישה חודשים זה זמן קצר מידי ולכן סיכמנו החתונה תתקיים בהמשך. הוא עבר לגור אצלי. אני גרושה עם ילד הוא גרוש בלי. מאז הצעתי הנישואין והמעבר למגורים משותפים משהו אצלי התחיל להכבות אט אט. פתאום דברים שקודם לכן לא ראיתי אני רואה. פתאום העדינות שלו הפכה להיות חוסר גבריות. פתאום ישנם דברים וניואנסים קטנים שאני לא אוהבת ולאט לאט המשיכה שלי אליו הולכת ומתמעטת. אצלו דבר לא השתנה, הוא אוהב אותי באותן עוצמות רק שמרגיש קצת את הריחוק ממני. שאלתי היא כזו, איך יתכן הדבר שהתאהבתי בבחור מקסים, לבבי, חם, אוהב, נראה טוב, רוצה הכל וברגע שהשגתי אני מחפשת ומוצאת המון פגמים. מבחינה הגיונית זה הגבר שהייתי רוצה בחיים שלי, ללא כל ספק. מבחינת הרגש לא יודעת......מבולבלת. בבקשה תעזרו לי . תנו לי עצה. מה אני עושה עם הקונפליקט. מצד אחד קשה לי לוותר עליו כי הוא נהדר. אז קצת חסר חוש הומור, אז קצת חסר יוזמה, קצת חסר שיגעון יחסית אלי אבל יש לו דברים שמשלימים בי. אנחנו הפכים. help

מלכוד 42

New member
אולי...

יתכן והעובדה שפתאום שאתם גרים ביחד, העובדה שאתם נמצאים הרבה השעות ביחד, גורמת לך לראות גם צדדים נוספים באישיות שלו מצד שני.. יתכן והעובדה שהוא הציע לך נישואין כל כך מהר... גורמת לך לחשוב שמשהו לא בסדר.. ואת מתחילה לחפש תירוצים להצדיק את החששות שלך...

לא קשה לך לוותר עליו,

קשה לך לוותר על הזוגיות שלכם - לפרוייקט הזה יש קיום בפני עצמו מבחינתך, בנפרד מהגבר איתו את חיה. עכשיו את רק צריכה להחליט כמה צפרדעים את מוכנה לבלוע כדי לקיים את הפרוייקט הזה.

לא הבנת כלום

אייבורי

New member
../images/Emo190.gif

כמו שאומר חבר שלי, לא עשו אותי באצבע אחרת [שתסבול שנתיים, עלי]

וואלה, למדתי משהו בחיים...

לעיתים אני תוהה איך בני זוג מצליחים לעבוד אחד על השני במקרים רבים כל כך, ולהפוך לאדם אחר (להשתפר לרעה) אחרי הנישואים \ ילדים וכו'... והנה, קיבלתי תשובה! במקרה הזה, לא הגבר עובד על האישה ומציג לה מצג שווא. אלא היא זו שעובדת עליו ועל עצמה. יקירתי, כל עוד הדברים אינם מובנים מאליהם, כל עוד את צריכה להתאמץ כדי לשמור עליו, האינסטינקט ההישרדותי שלך גורם לך לצייר תמונה מסוימת שלו בראש שלך. לאו דווקא אמיתית אלא מעוותת לצרכייך ההישרדותיים. ברגע שהוא הופך מובן מאליו, נגמר יצר ההישרדות, לכן את מפסיקה להתאמץ ולצייר. ואז את רואה מה שאת רואה. כדאי לך לדחות את החתונה. אולי תתאהבי מחדש בדמות החדשה שלו, האמיתית יותר ואולי לא. שווה לבדוק, נכון?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שבמקרה הזה הרגש צודק.

כל מה שנכתב לך כאן נכון. וההמלצה שלי היא בדיוק ההמלצה של אייבורי. לחכות. קודם כל, כתבו לך על זה שאולי את השתנית אחרי ש"השגת אותו". אבל מה עם האפשרות שהוא השתנה אחרי שהוא "השיג אותך"? דווקא זה נראה לי די סביר. גבר קצת חסר ביטחון, מציע נישואין אחת-שתיים כדי להבטיח את עצמו, ואז, הוא יכול להרפות מן המאמץ... זה הרי קורה אצל שני המינים, ובעיקר אצל אנשים שהם חסרי ביטחון. שנית, יכול להיות שיש לו את כל התכונות שהיו חסרות לך בגבר הקודם. שהוא ההיפך מהקודם. אבל זה עדיין לא הופך אותו לגבר נכון בשבילך. פה ההגיון יכול מאוד להטעות ולבלבל, והייתי בהחלט הולך עם הרגש. כלומר, לא "זורק" אותו, אבל בהחלט ממתין, כמו שאייבורי אומר, לפחות שנתיים וגם יותר.

seeyou

New member
../images/Emo8.gifלזה מתאים את המשפט:

A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. יוסי By the time you learn the rules of life, you're too old to play the game.

למעלה