אשמח לשמוע מנסיונכם

אשמח לשמוע מנסיונכם

בני בן ה-6 מתעורר בכל בוקר כשהוא רטוב לחלוטין. הוא לא מרגיש במהלך הלילה ש"בורח" לו פיפי ואני לא מעירה אותו לעשות כי אני לא חושבת שזה יעזור. הוא מרגיש ממש רע עם זה ועדיין אין לו שליטה על הדבר... מה עושים? עד איזה גיל זה נחשב "נורמלי" ומאיזה גיל זה הופך ל"בעיה"? חשוב לציין שהדבר בא והולך בתקופות, אבל אני ממש לא זוכרת תקופה של מס' חודשים שבה זה לא קרה בכלל. אני גם לא חושבת שזה קשור למצבנו המשפחתי, היות ואביו ואני גרושים כבר למעלה משנתיים ואביו רואה אותו באופן סדיר למדי. אשמח לכל תגובה. תודה מראש.

שלום לך

אין גיל ליובש אלא עניין של תורשה וגם עניין רגשי. אם את או בעלך הייתם מרטיבים עד גיל מבוגר זה יכול פשוט לעבור גם אל ילדייך. גם מצב של גירושין יכול להוסיף למתח. אני הייתי נוהגת ללילה לשים טיטול אם הילד כמובן לא מתנגד.או לקבל את ההרטבה בלי צעקות או כעס ולהצטער יחד אתו ששוב פספסנו. ילדי הרטיבו עד גיל מבוגר יחסית אך זה פסק מאליו. תמיד אפשר לבקש כל מיני פטנטים מהרופאה אבל מנסיוני זה עובר אם לא מראים לילד שדרך זה הוא מצליח להרגיז אותך. הרבה סבלנות ואהבה. וכמו שאמרתי תמיד עוד לא ראיתי חתן עם טיטול או כלה מרטיבה אלא עם כן יש לה בעיה בריאותית וזה באמת סיפור אחר

m i c h a l i

New member
למה לא לנסות

להעיר אותו כדי ללכת לשירותים? אצלנו זה עבד... ללכת לשירותים לפני השינה אם הוא עושה בד"כ בשעה קבועה להעיר אותו לפני כן... מניסיון הם לא ממש מתעוררים אלא הולכים לשירותים בעיניים עצומות, עושים , וחוזרים למיטה אני ממליצה לנסות ולהעיר ( לא להתעצל) ואם זה לא עוזר לפנות לרופא המשפחה שימליץ על דרך אחרת בהצלחה

תודה רבה על התגובות

אנסה את שתי העיצות

למעלה