אשמח לשמוע את דעתכן- צרכים בעירום מלא

ulytka

New member
אשמח לשמוע את דעתכן- צרכים בעירום מלא

אנחנו ביום שישי אצל הפסיכולוגית אבל אשמח לשמוע גם את דעתכן הבחור (3 וכמעט חצי) מתפשט קומפלט (כולל גרביים) כשהוא עושה קקי, מאז שנגמל (לפני כ- 3 חודשים) לא משנה היכן הוא נמצא (בגן, בבית, אצל חברים בבית, שירותים ציבוריים) ומה הטמפרטורה בחדר בהתחלה לקח לנו כמה ימים להבין שזה הרגל וכשביקשנו הסבר הראשון שקיבלנו היה "שאם אני אפול למים אני לא ארטיב את הבגדים" וחיינו איתו (הגמילה לא הלכה חלק לגמרי ולקח לו זמן עד שהיה מוכן ובשל אז זרמנו) את ההסבר השני קיבלתי לפני מספר ימים כשניסיתי שוב להניא אותו מכך וביקשתי שישאר לפחות עם חולצה. "שהבגדים לא יתלכלכו בקקי" הוא הסביר... זה קצת יותר הדאיג אותי זה לא נראה לי כמו עניין של נוחות ויש לו כנראה חשש אמיתי ולא ממש מבוסס מעשיית קקי כשהוא לבוש (בעיניו כנראה שהיה אירוע אחד שהספיק) אני מעוניינת להפסיק את המנהג הזה ולהוציא לו את החשש מהראש אשמח לקבל מכן טיפים או תובנות (גם כי קרררר לי לראות אותו יושב ככה על האסלה
)

הייתי מגיבה בצורה כזאת:

אומרת באסרטיביות שעכשיו נשארים עם חולצה, ואם הבגדים יתלכלכו אז ממש לא נורא, נחליף בגדים ונעשה כביסה לבגדים המלוכלכים. משום מה בעיניו זה חמור מאוד אם הוא יתלכלך, אז הייתי מנסה ככל יכולתי להפיג את החשש הזה.

אין לי טיפים או תובנות,

רק נזכרת שגם ילדי הגדולים יותר שגמולים כבר הרבה זמן, מרימים את החולצה שלהם ממש כמעט עד החזה בזמן שיושבים לעשות קקי. כך שאולי לילדים זה באמת נראה קרוב מידי לטוסיק ומכאן החשש. הייתי מנסה ללכת על עניין ה"עכשיו חורף וצריך ללבוש חולצה שלא תתקרר", ובמקביל אם הוא מעלה שוב את החשש מלכלוך מדגישה שגם אם הבגדים מתלכלכים מקקי זה ממש לא נורא, הכל יורד בכביסה וכו'. בהצלחה!

mirmirmir

New member
היינו שם

אני לא זוכרת באיזה שלב זה עבר, אבל זה עבר...., (הוא היה מתפשט בשירותים ציבוריים והייתי מתה מזה כל פעם מחדש) חיזקי ואימצי מיר

יוליק12

New member
היה על זה שרשור בפורום הקודם

אני זוכרת שמישהי סיפרה שילד שבא להתארח אצלם התפשט לגמרי בשירותים, ואחרות אמרו שהן מכירות את התופעה. נדמה לי שגם אצלנו זה היה לתקופה קצרה. אני מציעה להתעלם.

adip78

New member
גם אצלנו הוא מעדיף ככה

הוא כבר בן 5, אז אני התחלתי להגביל ולהרשות רק בבית ולא בקור של עכשיו. בקיץ לא עשיתי מזה עניין, אבל הרשיתי רק בבית. גם אח של בעלי היה כזה כשהיה ילד ועד היום בעלי צוחק עליו שהוא חושב שהקקי יוצא מהגב...

ulytka

New member
וואוו

אני מניחה שטוב לדעת שזה לא כזה חריג (כלומר, כנראה שזה כנראה לא מאפיזודת קקי שנחרתה כטראומטית במיוחד עבורו) הוא מאוד מאוד מאוד עקשן אז נצטרך להיות יצירתיים פה אדבר גם עם הגננת ונראה אם יש לה רעיון (גם שם זרמו איתו עד עכשיו) תודה

ulytka

New member
וודאי שאפשר (ועכשיו אני רואה את הנחרתה שלי...

כמובן שהכוונה היא לנחרטה
) האמת היא שזה בעיקר שיעשע אותי עד עכשיו (הוא הולך לשירותים אצל חברים ואת רואה דלת סגורה וערימת בגדים קטנה במסדרון, ליד הדלת...)

שhira

New member
הוא לא לבד, גם ג'ורג' קוסטנזה מסיינפלד

נהג להתפשט כשעשה מספר 2.. יש לו עתיד : ) התאפקתי מאתמול.. אני מניחה שמהצד זה יכול לשעשע אבל כשזה אצלך בבית לפעמים זה רגיש מידי

פישים

New member
נדמה לי שרק לאחרונה הזורחת הפסיקה להתפשט

לגמרי בזמן קקי. היא פשוט מקדישה לנושא זמן - גם מתרוקנת היטב היטב (וסליחה על הפלסטיות, אבל היא מאד יסודית), וגם זה זמן הדימיון שלה - בשלב כלשהו פשוט לא היה לה נוח עם החולצה...

ulytka

New member
הרגעתן אותי

ומשלל התגובות אני מבינה שהוא בחברה טובה

למרות שכבר נרגעת

אני יכולה לספר לך שבתחילת רכישת מיומנות יש לעיתים נטיה לעשות אותה "שחור או לבן". כלומר אם צריך לפתוח שרוכים, זה עד הסוף כולל הוצאתם מהנעל. אם צריך להתפשט בכדי להשתמש בשרותים, זו התפשטות עד הפריט האחרון. ...... אח"כ מגיע הוויסות.

efratcn

New member
אני חייבת להגיד וואו.

לגמרי לא חשבתי על זה ככה. החכמתי. תודה

D X 9

New member
גם אנחנו עד לא מזמן

לפני כמה ימים היינו באיזה מקום והיה צריך קקי, אמרתי לו שאסור להתפשט פה והבטחתי צ'ופר אם יצליח. הצליח, קיבל צ'ופר ומכאן והלאה כבר קל יותר.

למעלה