אשמח לרעיונות

מנעמים

New member
אשמח לרעיונות

מנסה להרות כבר כמה חודשים.
המחזור שלי ממש מדוייק. מזהה ביוצים עם מקלונים ועי כאבים. יש לי מעקבים מדוייקים עם שלב לוטאלי קבוע מאוד. לא נטלתי גלולות שני. מנסה לכוון לבן לכן מקמפרים בדרכ ביום שהמקלון חיובי ויום אחרי/יומיים אחרי... זה לא הולך. יש סיכוי שאני מפספסת משהו? או שרק נופלת לא טוב בסטטיסטיקה? אני נושקת לגיל 35 וזה כבר מתחיל להלחיץ העניין... למרות שגם להריון הראשון לקח לי שנה...

Mitzi34

New member
מבינה את הפיתוי לכוון למין מסויים, אבל! את ממש מורידה את הסי

אני מאוד מבינה במיוחד בהריון שני לכוון למין מסויים.. אבל קחי בחשבון שאת ממש מורידה סיכויים ככה. ממה שאני הבנתי עדיף שהזרע יחכה לביצית ולא ההפך ככה שיתכן שאתם מפספסים.. מה גם שזה ממש לא ערובה שאם תקמפרו רק ביום הביוץ עצמו בלבד יהיה בן... יש לי חברה טובה שעכשיו ילדה בת והיא היתה במעקב ובידיוק קמפרו בביוץ עצמו לדעתי חבל להתעסק במין העובר אם להיות כנה לגמרי הגיל עושה את שלו ואתם עוד יותר מקשים על הכניסה להריון ככה...

מנעמים

New member
תודה

אנחנו מקמפרים ביום שהבדיקת ביוץ חיובית כלומר יום לפני הביות וביום הביוץ. מה יותר טוב מזה?! כביכול. לא יודעת. אולי את צודקת... גם שמתי לב שההפרשות הפוריות ביותר הן דווקא יומיים שלושה לפני הביוץ. אולי זה גם יכול לתרום. אוף למה זה חייב להיות כזה מסובך העסק הזה

הימים הכי פוריים הם היומיים - שלושה שלפני הביוץ

והזרע בהחלט יכול להמתין לביצית. את בפירוש מקטינה את הסיכויים.
אין שום אפשרות שהוכחה מחקרית לקביעת מין העובר, להוציא PGD (אבחון טרום השרשתי) שמאושר לבחירת מין לאחר שיש 4 ילדים מאותו המין.
שיבוא במהרה, יעבור בקלות, ויסתיים בידיים מלאות!

למעלה