אשמח לרעיונות....

o o z a

New member
אשמח לרעיונות....

שלום לכולן:)
אנדומטריוזיס קשה, פעוטה בת 1.8 אחרי IVF ולפני כחצי שנה חזרנו לטיפולים..
בסבב הזה עשינו עד כה 2.5 טיפולים (טיפול אחד הופסק באמצע לאור מיעוט זקיקים) והחלטתי שאני עושה הפסקה ע"מ שאוכל לרדת במשקל (מאז שהתחלנו את ההפריות, לפני למעלה מ4 שנים העליתי כ-25 ק"ג)
את השלילי האחרון קיבלתי ביום 17.5.15 ומאז אני עם גלולות ברצף בגלל האנדו.
ביום שלישי קמתי עם דימום.. הופתעתי, שמתי פד ויצאתי לעבודה..
אחרי שעה הרגשתי שהדימום מתגבר ואף התלכלכתי מעט ,קניתי תחתונים וחזרתי לעבודה..
לאחר שעה קמתי ממקומי והרגשתי נהרות של דם..ממש כך.. תוך שניה כולי התלכלכתי לגמרי !! תחתונים ומכנסיים, רצתי לשירותים וראיתי גושים ענקיים של דם, בחיים לא היה לי דבר כזה!
שלחתי חברה לקנות לי מכנסיים והלכתי לאמא, תוך כדי מקלחת הרגשתי שוב נהרות של דם וגושים ענקיים יצאו ממני. סמסתי לרופא שאמר שאם רציני לפנות למיון. כך עשיתי
במיון המשכתי לדמם בלי הפסקה, כמויות שהגיעו לדעת הרופאים לכחצי ליטר דם
הרגשתי די טוב, ללא סחרחרות אך לא הפסקתי לדמם ולפלוט גושים (ענקיים!!)
עשו בדיקות דם, אולטרסאונד (הרירית הייתה דקיקה, ראו שרירן קטן (???))נתנו נוזלים וקיבלתי ל3 ימים כדור שעוצר דימומים. לשמחתי באותו לילה הדימום הפסיק.
אני יודעת מה זה מחזור קשה, אני יודעת מה זה דימום מוגבר אבל כזה דבר בחיים לא היה לי! כמויות לא נתפסות של דם ולפחות 10 קרישים ענקיים (מזכירה שאני על גלולות ברצף)
רופאי המיון התייעצו עם רופא הפוריות שלי, אמרו שזו כנראה תגובה לכל "טלטלת הטיפולים" .. אני מתה מפחד.... פתאום הבנתי (שוב) כמה הגוף במצב של שגעון... הידיעה שדבר כזה יכול לקרות בכל יום מפחידה אותי
רעיונות? נסיון? הרגעה?...
קבעתי תור לעוד 3 שבועות לתל השומר.....
יום נפלא,

לואי84

New member

אין לי הרבה רעיונות. אני יודעת ששרירנים בהחלט יכולים לגרום לדימום מוגבר (והם מושפעים מהורמונים) אבל אין לי מושג אם עד כדי כך כמו שאת מתארת.
מקווה שעכשיו את כבר מרגישה יותר טוב. תעדכני מה המסקנות של הרופאים...

o o z a

New member
תודה לואי יקרה :)

קבעתי תור לתל השומר... מקווה לקבל מידע...

שמעת על ד"ר סרגיו חיימוביץ? רופא נשים מספרד שמגיע מידי פעם לארץ להרצאות... דודה שלי גרה בברצלונה ומכירה אותו, המליצה עליו אך לא מצאתי שום מידע ....

לואי84

New member
לא שמעתי...

אך כפי שכתבתי גם לבנות האחרות, חשוב שרופא הפריון יהיה בעל ניסיון והבנה באנדו'...

למעלה