אשמח לקצת עזרה

אשמח לקצת עזרה

היי, שמי 2,7,6,2 שם משפחה 1,8,3,5 תאריך לידה-7.7.84 ועומדת לפני גיוס ובכלל במין תקופה בחיים שלי שאני לא ממש יודעת מה קורה איתי לאיזה כיוון החיים שלי הולכים. הייתי מאוד שמחה לקבל עיצה. תודה ועוד משהו- גם בתחום הרומנטי לא הולך לי אין לי מישהו קבוע, ובעצם- אף פעם לא היה לי אני לא ממש יודעת אם זה קשור לנורמולוגיה אבל הייתי שמחה לשמוע קצת פרטים בעניין, במידה ויש ופרטים בכלל על האופי שלי המון המון המון המון תודה

תשובה

עברה עלייך שנה לא קלה,הרגשת שלא הולך לך בשום תחום,אך לא עוד. השנה הזו תהיה לך הקלה משמעותית,אם תדעי לתכנן את צעדייך נכון, את התוצאות תרגישי רק בשנה הבאה. את בחורה רגישה,אינטואיטיבית,חולמנית מעט,מכשולים רבים מופיעים מידי פעם בחייך,אך את תתגברי עליהם,התחום הרוחני מאוד מתאים לך. השתדלי לעשות גם למען הקהילה.

קודם כל תודה

וחוץ מזה שכחתי לציין שיש לי גם שם שני האם זה משנה? 4,2,1,4 ניתוח האופי לגבי די נכון אני מאוד אינטואטיבית מה שכן... לא תמיד מרוצה מהתוצאות של מעשיי לא ממש יודעת מה יהיה בצבא בתחום הרומנטי ומה שכן- אני מאוד אכפתית אני מהאנשים שמאמינים שאם כל אחד יחשוב שהוא בורג קטן במערכת ולא יכול לשנות כלום ולא גם לא ינסה, המדינה שלנו תמשיך להיראות ככה אני מאוד איכפתית ומנסה לשנות בגדול ובקטן אתה יכול לפרט מעט יותר בנוגע למיכשולים אני באמת מרגישה שאני לא עומדת בזה יותר מן ריטואל חוזר על עצמו של לקום כל בוקר בלי מטרה מוגדרת אני לא רואה מן מטרה בקצה ז"א מבחוץ החיים שלי נראים די מושלמים, על סמך עובדות אבל כשאני חייה אותם אני מרגישה שאני לא מתקדמת לשום מקום המון המון תודה

תשובה

אין צורך לקחת את החיים בכבדות,כדי להיות מאושרת,עלייך לטפח גישה רחבת אופקים לחיים בכללותם,עלייך להתעלם מדברים קטנוניים המעצבנים את האחרים,כי נתיב חייך ידרוש ממך לגלות חמלה הבנה ומתן שרות נרחב,הצלחה תהיה מנת חלקך,כשתתעלמי מדעותייך הקדומות ותתנהגי כלפי אחרים,כפי שהיית רוצה שהם ינהגו כלפייך. אני הייתי ממליץ להוריד שם פרטי אחד,אך לעשות זאת לאחר ייעוץ. המון המון

למעלה