אשמח לקבל תשובה

נטע :)

New member
אשמח לקבל תשובה

קוראים לי נטע, ואני מעוניינת ללמוד שנה הבאה רפלקסולוגיה, מכיוון שעדיין אין כזה פורום, חשבתי אולי פה יוכלו לעזור לי. אני מחפשת מקום ללמוד (באזור המרכז) במסלול של שנה. האם נראה לכם שגילי המוקדם יחסית (19) ישנה את תנאי הקבלה? אם יש לכם רעיון למקום כזה, ואתם יודעים עליו שהוא טוב, אז אני ממש ממש אשמח לקבל פרטים! בשורות טובות!! נטע [email protected]

yoelnd

New member
לימודי רפלקס´

אני אישית למדתי בזמן הצבא והייתי הרפלקסולוג הצעיר בארץ! אני מדבר על פני 12 שנים!!! המלצתי אלייך לפנות לכל הבתי ספר ולקבל תשובה בענינך ורק אלה שהיו רלוונטים (שיסכימו מבחינת הגיל ושאר הנתונים) תכתבי כאן ואז ניתן להמליץ בצורה יותר ספציפית, פנייתך צריכה להיות ענינית רק דרך הטלפון!!! יש לבדוק אם נכללים באגודה לרפלקסולוגיה!!!, פונק´ מחיר, ימים ושעות שמתאים לך! בתי ספר לדוגמא: רדימן, מדיסין, המכללה למנהל, זן-בר, לוטם, מהות, מדיקה (כ"ס), גרינברג (ר"ג), שאול זיידל, גנסיס, והרשימה ארוכה.... תחזרי עם שיעורי בית - תשובה ונסנן לך. בהצלחה!!!

dudi adler

New member
נטע שלום

לאור פנייתך אלי,שלחתי לך אי מייל אתמול(המסרים לא פעלו) מקווה שקיבלת,אם לא אמרי לי ואשלח שנית. דודי

yoelnd

New member
לימודיי

אני למדתי רפלקס´ בקולג´ הישראלי (ז"ל) שנה, אח"כ עיסוי - שנה, הפסקה של שנה ואז למדתי שיאצו ואח"כ הלכתי על המסלול המקוצר לנטורופתיה. והשלמות במסודות אחרים - קורסים שעינינו אותי ולא היו בקולג´ ואחרים ממשיכים ללמוד עם השנים - להתקדם ולדעת.. זה מושך כמו מגנט..... בהצלחה!

למעלה