אשמח לקבל תמיכה

אשמח לקבל תמיכה

שלום לכם, אני בת 36 ,נשואה, פלוס תינוקת מהממת יש לי שני תחומים בהם אני תקועה ללא יכולת תזוזה מזה הרבה זמן הייתי בפגישות עם פסיכולוגית ועדיין אני לא מצליחה לפרוץ את המעגל דבר ראשון: אני בעלת משקל כבד במיוחד (שוקלת 140 קילו ) ניסיתי את כל הדיאטות ואני בהחלט יודעת מה עלי לאכול ומה לא...העניין שאני לא מצליחה ליישם זאת וכל פעם שנשברת לוקח לי שוב שנה עד שאני שוב מצליחה לאסוף את עצמי ולהתחיל מחדש דבר שני: אין לי רשיון. אני כל הזמן דוחה את זה. התחלתי מספר פעמים ללמוד ועזבתי באמצע אני יודעת שזה תיק רציני

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
צריך תמיכה

הי לוריתה, אין ספק שבמצב שאת מתארת דרושה תמיכה. תהליך של אימון אישי יכול לעזור לך לברר את הסיבות לכך שקשה לשמור על הדיאטה וליצור מסגרת תומכת ליישום התהליך. גם בנושא הרשיון - צריך לברר מה נחווה כקשה ולראות איזו מסגרת תתאים לך. את מוזמנת להעזר בנו כאן. האם את יכולה לראות קשר בנושא המשקל לקשיים שמיכל ציינה במאמר שלה? האם משהו רלוונטי אלייך? מה קורה עם לימוד הנהיגה - קודם כל - למה את צריכה רשיון? זה בכלל שווה טרחה? אם כן - איזה חלק בלימודים קשה או נתקע כאשר את מנסה?

שלום לוריתה

מכיוון שהמשקל שלך הוא לא המרכיב היחידי באישיות שלך אני מאמין אני אשמח לשמוע קצת יותר עליך מעבר למשקל ולרשיון סיפרת שאת בת 36 נשואה + תינוקת אפרוחית מהממת מה עוד את יכולה לספר על עצמך? מה את אוהבת, מה מסעיר אותך, אילו פעילויות את עושה בחייך, איפה היית כששימעון פרס נבחר לנשיא המדינה
וכל מה שתרצי לספר על עצמך ב5-6 שורות ברכות

נורא מבין אותך

גם אני מגרד את ה-140 מלמעלה ועובד קש מאוד להיפטר מזה (כבר כמה שנים) אפילו נרשמתי ללרדת בגדול (לא התקבלתי) - את יודעת שלא מקבלים שם בחורות מעל 120 קילו - פשוט לא מסוגלות לעניינים הפיזיים שם. התחלתי לעשות רשיון והפסקתי - אני כל הזמן מזיע ומתעייף בטח אחרי שדודה שלי מתה בתאונת דרכים (בטח שמעותם - לפני שנה וחצי בכביש החוף התהפכה ולא יכלה לצאת והאוטו נשרף) היא גם היתה די שמנה, לא כמוני אבל די (אולי מאנ ומשהו). מאחל לך הרבה בהצלחה מאחד שמבין

elin5

New member
הצעת תמיכה

שלום לוריתה מהפנייה שלך אני מרגישה שאת משתדלת לטפל בעצמך: פנית לפסיכולוגית בעבר, יש לך ידע בתזונה נכונה והצלחת להתקדם מספר פעמים. את גם מגדלת ילדה מהממת. זה טוב שאת לא מוותרת ואוספת את עצמך מחדש. גם כאן בפורום את מחפשת דרך להצליח למרות המשברים שעברת. אני מבינה שאת מבקשת עזרה בפריצת המעגל של חזרה למשקל העודף. למה לדעתך נוצר המעגל? איך את מרגישה עם עצמך כשאת מצליחה ליישם את מה שהיצבת לפנייך? מי אוהב אותך ותומך בך ? מה גרם למשברים? מהי חשיבות של קבלת רשיון נהיגה עבורך? האם את רואה קשר כל שהו בין משברים בשמירה על התזונה הנכונה והפסקת לימוד נהיגה? ע"מ להגיע לתוצאות חשוב לא רק להתמיד אלא גם להינות בדרך, האם את אוהבת את הדרכים שאת בוחרת כדי להתקדם? אשמח לתת תמיכה וכל סוג של מידע שיעזור לך בהשגת המטרות שלך. מאחלת בריאות והצלחה. אלין- מאמנת להרגליי חיים בריאים.

eynavm

New member
שלום לוריתה

שמי עינב, מאמנת אישית. אשמח להציע לך עזרה השונה מעזרה פסיכולוגית - אימון אישי. באימון אישי ישנה מערכת יחסים ייחודית בין מאמן ומתאמן, כאשר תפקידו של המאמן הוא לסייע למתאמן להגיע לתוצאות. המאמן מלווה את המתאמן באופן מתמשך, תוך שמירה על סודיות, אמינות וזמינות. במידה והנושא מעניין אותך, את מוזמנת ליצור עימי קשר באמצעות דוא"ל:[email protected]. בהצלחה בהמשך דרכך, עינב

למעלה