אשמח לקבל עצות

רינ266

New member
אשמח לקבל עצות

אני רווקה בת 35. לא מצליח לי מבחינה חברתית: יש לי קובץ מאד קטן של חברות /ידידות.הם לא מנתקות עימי הקשר ומצד שני ,אני מוצאת את עצמי לבד בשבתות ובחגים.כשאני יוזמת הן כמעט תמיד לא יכולות להיפגש (רק אחת מהן נשואה). כולן חגגו עימי יום הולדת לפני כחודש ,אז זה כן מראה שכן מכבדות ומעוניינות להמשיך הקשר. אני חושדת שהבעיה היא בי - שאני בנאדם לא שמח כזה - אני משתדלת להראות אחרת אך זה לא תמיד מסתדר.אני חושבת שהן לא מתות על חברתי. אני לא מוצאת דרכים להרחבת מעגל החברויות שלי, אין איזה חוג שבא לי להירשם אליו. סדנא ליחסי אנוש לא מצאתי- אני מחפשת סדנא שבועית ולא יקרה .אני פעילה בפייס בוק. יש לציין שאני בחורה נאה כזאת ,מאד מטופחת ונראית צעירה וכמו כן, יש על מה לשוחח איתי....בגדול - לא צריכה להיות לי בעיה אך קיימת בעיה !!! מבחינת בן זוג - אני כבר הרבה זמן ללא זוגיות ופעילה באתרי היכרויות אך זה לא בדיוק מגיע למצב שמתקיימת פגישה. יש בי משהו דכאוני, עצוב, תקוע....גם טיפול פסיכולוגי ממושך לא עזר,כדורים אני מעדיפה שלא וגם בביקור אצל פסיכאטר נמסר שזה לא ממש חובה . בעבודה המשכורת לא לשביעות רצוני וגם זה מתסכל אותי ......אני יוצאת לחופש מהעבודה של 3 ימים ולא יודעת אפילו עם מי אפגש ומה אעשה .... אשמח לקבל עצות. תודה.

היי רינ

אם החיברות שלך חוגגות איתך תמיד יומולדת אז אין סיבה שהן לא רוצות בחברתך תמוהה שהן תמיד מתחמקות מלהיפגש איתך הכי טוב זה לברר על חוגים שבו את גם יכולה להכיר אנשים חדשים את יכולה לברר באינטרנט אני יודעת שאמא שלי למשל הצטרפה לחוג לריקודי עם זה זול והכירה שם הרבה אנשים יש לי שאלה..איך זה שאת באתר הכרויות ומדברת עם גברים אך לא יוצא שקובעים פגישה?

טל205

New member
ברוכה הבאה

כאן בפורום מקבלים בשמחה כל אחד ואחת.. אני לא בעל מקצוע אך אולי זה משהו בביטחון עצמי ירוד? בכולופן מאחל לך בהצלחה ומקווה שתשארי אתנו. יהיה מעניין.

בא לבד2

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום הכי שקט

בתפוז.כאן אין רעש בכלל.כולם מתורבתים,ואין באלגנים.. ועכשיו ברצינות.. קודם כל החברות שלך כן חגגו איתם יום הולדת.אגב מזל טוב מזל סרטן? אז כך שהן לא מתחמקות ממך.ואין מה לעשות שאנשים נשואים במיוחד עם יש ילדים אז פחות זמן לחברים.סדרי העדיפויות משתנים תמיד.רוצים להקדיש יותר זמן לזוגיות,ולילדים.גם כשאת תהיי נשואה זה יהיה אותו הדבר. אם הבעיה היא בך אז קדימה תעשי משהו בנידון. תתחילי להיות אדם יותר שמח,יותר מלבב,יותר אנושי.אני לא מכיר אותך אבל אלה דברים שתמיד עובדים. דפקי הופעה,תתאפרי צאי לבלות.תקרעי את העיר.ולאט לאט תכירי אנשים חדשים. למען האמת אני לא יודע איך זה עובד באתרי הכרויות.אבל אני מניח שפונם אלייך שם לא? ומה קורה עם זה?אגב סדנא ליחסי אנוש,ותקשורת טובה יותר יש בכל מקום כמעט. אני עשיתי סדנא כזאת לפני 6 שנים בשפיים והיה פשוט מעולה.זה נתן לי המון.זה מצויין שאת מודעת לעצמך,ולבעיות שלך.אין הרבה אנשים שמודים בדברים האלה בפני כולם.אז תעשי עם זה משהו.וכמו שציינתי קודם תתחילי להיות בן אדם יותר שמח. תצחקי הרבה.הומור זה דבר חשוב ביותר.תראי את החתימה שלי ותביני. לגבהי העבודה תנסי לבקש העלאה במשכורת.או שיפור תנאים.אין לי מושג מה את עושה כך שלא יכול לייעץ. צאי לחופש תנוחי קצת.אולי תסעי לאיזה מקום.צימר בצפון,חופשה באילת.אולי חו"ל. תבלי,תנוחי,תהני כמה שיותר.והכי חשוב לא להתייאש לעולם.תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה. מקווה שעזרתי במשהו.. שיהיה לך המשך יום דבש,וקינמון..

טל205

New member
איזה לבבי אתה

מילים יפות... יפה לך שאתה מקדיש מעצמך..

בא לבד2

New member
ברור אחי למה לא?

בין כל הצחוקים,והקטעים יש גם רגעים רציניים. ואם מישהו במצוקה אני הראשון שאתן עצה,וייעוץ.

למעלה