אשמח לקבל עצה

קיץ2006

New member
אשמח לקבל עצה

שלום לכולם אני חייל משוחרר בן 22 כל חיי אני מתעסק במוזיקה - נגינה בכינור בהרכבים, תזמורות, שירה, תאוריה, שמיעת שירים אובססיבית וכו' מאז שהשתחררתי (כבר כמעט חודש) אני מרגיש שאני חייב לחזור למוסיקה ולעסוק בזה כי כל עבודה אחרת נראית לי חסרת משמעות אין לי שמץ של מושג איך להשתלב בהרכבים/הופעות ובעולם הזה בכלל... במיוחד שאני גר באיזור הצפון וכל הבלאגן זה בת"א והסביבה האם כדי לעסוק במוזיקה ולמצוא אנשים מתאימים אני חייב להירשם לאקמיה למוזיקה / רימון ? האם אי-אפשר להיכנס לעולם הזה בלי להירשם למקומות פורמאליים ? כל עצה ודעה יתקבלו בברכה אשמח גם לקבל תגובות ישירות למייל: [email protected] בברכה יאיר

inbal287

New member
ברור שאפשר!

אתה יכול להקים לך הרכב, או סתם להיפגש עם נגנים אחרים לנגן קצת ולתרגל. אתה יכול לכתוב ולנגן לבד, להפיץ את עצמך [גם דרך האינטרנט] ומשם לזרום. תכלס? אתה יכול הרבה דברים. השאלה היא מה אתה רוצה. זה קשה למצוא הרכבים, אבל תמיד אפשר לנסות. קודם כל, יש את הפורום הזה ויש הרבה אנשים שמחפשים כאן נגנים להרכבים. אף אחד לא מחייב אותך להרשם לאקדמיה/רימון/כל מקום אחר... אבל אין מה לעשות, שם יש סביבה של מוסיקאים ויש מצב ששם זורם יותר. השאלה היא מה בא לך...

מסכימה כמעט עם כל מילה

חוץ מזה שלהקות יש כמו דשא. (לא רציתי להשתמש במושג הנפוץ...
. הן פשוט בכל מקום. הקטע הקשה זה למצוא אנשים רציניים שמוכנים להשקיע את כל זמנם ומרצם בחזורת. יש כמה דרכים להתפרנס רק ממוזיקה: - להיות מורה למשהו. ולא, לא חייבים להיות ברימון בשביל זה. למרות שזה בהחלט יכול להוסיף. - לנגן בשניים שלושה הרכבים במקביל בתשלום .גם כאן מכירה אנשים שעושים את זה. - להשתלב ב"מאחורי הקלעים" של המוזיקה- סאונד, הפקה, תאורה, ניהול להקות. זה הכיוון שלי, וכאן לדעתי עדיף ללמוד, זה מקצר את הדרך. אלו העיקריות, יש עוד כמובן. הכל שאלה של כמה יוזמה יש לך ולאן אתה רוצה להגיע, כמו שענבל אמרה.

למעלה