אשמח לקבל עזרה

אשמח לקבל עזרה

שלום לכם ! השתחררתי לפני 5 שנים מהצבא מסיבות בריאותיות ( 21 נפשי). אני פציפיסט, ואני מאוד נגד צבא, ואני גם מנסה כמיטב יכולתי להאיר את עיניהם של המועמדים לגיוס. בנוסף, סבלתי מהצבא מדיכאון, ותפסתי על זה טרמפ, והשתחררתי בגלל זה (או ליתר דיוק חוסר הסתגלות). הייתי 6 חודשים. בקו"ח- לא נראה לי לכתוב שהייתי 6 חודשים, כי אני מעוניין למצוא עבודה (וכידוע מאוד קשה למצוא עבודה) , והמעיט בכל דבר שאמור לגרום לי לא למצוא עבודה. אני כותב שעשיתי צבא מלא -3 שנים. עד היום לא ביקשו ממני ת.שחרור, פתאום היום, אחרי שיש לי כבר תואר ואני למעלה מ 5 שנים אחרי השחרור, ביקשו ממני ת.שחרור (וכאמור כתבתי בקוח שהייתי 3 שנים) אני לא יודע מה לעשות... אשמח לקבל רעיונות פרקטיים, איך מתמודדים אנשים שלא עשו צבא מלא בקבלה לעבודה. (ואם אפשר ללא הטפת מוסר) תודה רבה יום נעים לכולכם

Mיקי_

New member
כותבים את האמת

או כותבים שלא עשית צבא כלל. אסור על פי חוק לשאול אותךמדוע השתחררת וכ"ד, ואסור להפלות אותך על רקע אי שירות צבאי מלא, אם זה לא קשור לתפקיד. יש כל כך הרבה אנשים שלא עשו צבא או עשו שירות לאומי ועובדים, שלשקר זה פשוט חבל, כי מדובר בשמועה מופרכת. צבא לא קשור לעבודה.

mottip

New member
פרופיל 21 - להכניס לקו"ח או לא?

גם אני השתחררתי (אחרי 9 חודשים) ואני לא מציין שום דבר בקורות חיים שלי... מבחינתי הזמן הזה לא קיים. אם מישהו שואל אני אומר שיש לי שירות חלקי ושאני מעדיף לא להיכנס לזה... בתקופה שלנו... כל כך הרבה פטריוטיות (מזויפת) אי אפשר לדעת מי ידפוק אותך בגלל זה... לפני 8 שנים כתבתי בשאלון קבלה שיש לי 21 מסיבות מצפון... קיבלו אותי... אבל התברר שהיה דיון רציני ביותר אם הארגון צריך לתת "אישור" לדבר נורא שכזה... אני לא הייתי רוצה להגיע למקום עבודה עם כזה תיק מראש... אני אף פעם לא מסתתר... כששואלים ישירות אני עונה... אבל צריך לבחור למי להגיד ומתי... כמו שלא כל אחד יוצא מהארון בכל מפגש עם בנאדם... כך גם פצפיסט... שלא תבינו לא נכון, אני גאה במה שעשיתי ובעיקר במה שלא עשיתי
אבל לא חושב שצריך לקעקע את הפציפיזם על המצח.... לא חושב שכל מפגש עם בנאדם צריך להיות סביב העניין מקווה שעזרתי...

למעלה