אשמח לקבל עזרה:

חלושקית

New member
אשמח לקבל עזרה:

יש לי המוני קופסאות שימורים של אננס חתוך. יש משהו מעניין וטעים שאפשר להכין מזה? לא משהו קשה להכנה... משהו קליל וטוב בתור קינוח. תודה.

oap

New member
יש כאלה שעושים

סלט גזר מתוק, לא יודעת בדיוק את המרכיבים אבל בעיקרון: לגרד גזר במגדרת, לשים מיץ תפוזים או לימון סוכר או מיץ אננס ואננס משומר חתיכות. ולטעום עד שטעים

oap

New member
עוף עם אננס - רות סירקיס

עוף עם אננס (הכי מהיר) 1. מסדרים בתבנית חלקי עוף 2. מסביב להם פילחי אננס (משומרים) 3. לוקחים את הנוזלים שנשארו בקופסא מערבבים היטב עם 2כפות רסק עגבניות או קטשופ, כף אבקת מרק עוף אמיתי ושופכים על חלקי העוף. 4. אופים בתנור חם 180 מעלות מכוסה 30 דקות. 5. מסירים את הכיסוי וממשיכים עד שמוכן (עוד 30 דקות או עד שמזהיב ורך ) לא ניסיתי. כי אצלנו לא אוהבים מתוק. אך לרות סירקיס יש דברים טובים בד"כ.

שחמטית

New member
לרסק בבלנדר (בלי המיץ), לשים בכוסות ולהגיש

אפשר להוסיף אפרסק מרוסק כמו האננס ומעל לשים פרוסת קיוי.

DUKASIT

New member
עוגת אננס וג'לי טעימה וקייצית

החומרים: 4 ביצים מופרדות, 3 כפות סוכר, 2 כפות שמן, שקית אבקת אפייה, 4 כפות גדושות קמח תופח, כפית תמצית רום, שקית סוכר וניל, 2 אריזות ג'לי בטעם אננס, פחית שימורים גדולה אננס. ההכנה: - מקציפים את החלבונים במערבל, במהירות גבוהה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל. - בקערה נפרדת מערבלים את החלמונים תוך כדי הוספת השמן ואבקת אפייה. - מבליעים את החלמונים בקצף, בשתיים שלוש קיפולים. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומבליעים בתוך העיסה. - מעבירים לתבנית משומנת. אופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות כ-20 דקות. מוציאים ומצננים. - מספיגים את העוגה בסירופ השימורים. - מסדרים את פרוסות האננס על פני העוגה. - מכינים את הג'לי לפי ההוראות. מצננים מעט ושופכים על העוגה. • מכניסים למקרר ללילה.

סלט וולדורף:

5 תפוחים מגוררים (סמית' או מוזהב) שורש סלרי מגורר אפשר גם גבעולי סלרי חתוכים לטבעות אננס חתוך + מעט מיץ מהקופסה אגוזי מלך או פקאן - שבורים (לא מרוסקים!) מיונז - כ-3 כפות, לפי הטעם מערבבים הכל... ובתאבון נ.ב. כמובן, אפשר להגדיל או להקטין בכמויות המרכיבים לפי הטעם האישי.

למעלה